Şimdiye kadar aldığı hediyelerden benim için en kıymetlisi bu güller. 2 Sene önce doğum günümde yollamıştı. Doğu da askerlik yapıyordu o zaman.:85: Ben unuttuğunu sanıyodum yani öyle düşünmemi istemiş beyfendi sonra kapı bi çaldı karşımda bu harika şeyler...Hiç şeklini bozmadan kuruttum saklıyorum evimizin en güzel köşesi için
İlk hali...
Eki Görüntüle 770121
Şimdi ki hali...
Eki Görüntüle 770120 Eki Görüntüle 770119
ayyy ne güzel cnm ne mutlu sanaaa
merhaba kk'nın güzel hanımları ben sözlümün bana aldığı hediyeleri yaptığı sürprizleri sizlerle paylaşmak istiyorum
sizde eşinizin&sevgilinizin yaptığı hoş sürprizleri resimli yada yazı ile paylaşırsanız bizlerle çok sevinirim
hem bize değişik güzel fikirler çıkar
paylaşan herkeze şimdiden teşekkür ederim
Oyy romantik bebikolar siziiihepsini tek tek alıntılayamadım ama harikalarr
Ben bu fikre de bayıldım ama becerebilir miyim bilmiyorum:18:
Eki Görüntüle 770111
Eki Görüntüle 770112
Eki Görüntüle 770113
Eki Görüntüle 770114
Eki Görüntüle 770115
Eki Görüntüle 770116
Eki Görüntüle 770117
Eki Görüntüle 770118
çokkk güzell ya ama ne kadar mutluluk verici olmuştur düşününce dahi mutlu oldumŞimdiye kadar aldığı hediyelerden benim için en kıymetlisi bu güller. 2 Sene önce doğum günümde yollamıştı. Doğu da askerlik yapıyordu o zaman.:85: Ben unuttuğunu sanıyodum yani öyle düşünmemi istemiş beyfendi sonra kapı bi çaldı karşımda bu harika şeyler...Hiç şeklini bozmadan kuruttum saklıyorum evimizin en güzel köşesi için
İlk hali...
Eki Görüntüle 770121
Şimdi ki hali...
Eki Görüntüle 770120 Eki Görüntüle 770119
ayy bakar mısınn romantikk romantik hediye vermiş sana. çokk da güzell.eşim bana o kadar hediye aldı ki anısı olanı paylaşayam dedim eşimle bir gün piknige gitmiştik o zaman yeni yeni görüşüyorduk ben türk kahvesi çook sevdgim için kütahyadan bir abiye siparişle fincan takımı siparişi vermiş neyse o gün bana verdi neyse piknigimiz bitti ablamlara gittim dağda oldugumuz için telefonum cekmemiş oda aramış ulaşamamış bana elimdekinide görünce siz kütahya ya mı gittiniz demişti ben ona inandırmamıştımEki Görüntüle 770189
Konu çok hoşmuş... Biz de çok şeyler yaptık çok şükür
Ben daha el emeği göz nuru hediyeleri seviyorum sanırım bu tarz şeyleri yapan taraf ben olmuşumdur
Ama o da çiçekler, hediyeler alır sağ olsun. Çiçeklerimi, hediye paketlerini bile hala saklarım.
Fotolar şu an yanımda değil,evimde.Ama aklıma gelen birkaç şeyi yazayım benim yaptıklarım bunlar...
Şu 365 gün kavanozlarından yapmıştım ben de.
3-4 renkli kartonu şekilli makaslarla kestim ve hepsine güzel sözler yazdım. yer yer esprili, yer yer romantik.
Ve onları kırmızı kapaklı bir kavanoza koydum. Arasına da nazar boncukları serpiştirdim.
Üstüne de yüksek dozda aşk içerir, her gün bir tane alınması tavsiye edilir :) yazdım.
Tülleyip fiyonkladım bayılmıştı, çok duygulanmıştı
Kalpli bir kutuya sevdiği şekerlerden doldurdum ve kalp şekli oluşturdum onlardan da. Araya da şu çakıl çikolatalardan serptim.
Yine tülledim, fiyonkladım.. Çok hoşuna gitmişti, ders çalıştığı ve çok bunaldığı bir dönemdi moral olmuştu.
Bu çok hoşmuş canım , ben de bu tarz bir şey yaptım ama cevizleEvde kıracak bir şeyim yok, günlerdir canım çekiyor nolur kır da yiyeliiiim dedim 2 tane de içi dolu ceviz koydum önce onları verdim yedik önce onları sonra içinde kağıt olanları verdim kırdı ama nasıl şaşkın şaşkın baktı yaaa Çok şaşırmış ve çook mutlu olmuştu.
kızz bana çokk hoş fikirler veriosunn sende hımmmm aklımda olsunn böyle aşırı heyecanlandıracak şeylerr yapayım bende
eşim bana o kadar hediye aldı ki anısı olanı paylaşayam dedim eşimle bir gün piknige gitmiştik o zaman yeni yeni görüşüyorduk ben türk kahvesi çook sevdgim için kütahyadan bir abiye siparişle fincan takımı siparişi vermiş neyse o gün bana verdi neyse piknigimiz bitti ablamlara gittim dağda oldugumuz için telefonum cekmemiş oda aramış ulaşamamış bana elimdekinide görünce siz kütahya ya mı gittiniz demişti ben ona inandırmamıştımEki Görüntüle 770189
topicigin hayırlı olsun canımm bende fırsat bulursam buraya eklerim ....
Ben daha el emeği göz nuru hediyeleri seviyorum sanırım bu tarz şeyleri yapan taraf ben olmuşumdur
Ama o da çiçekler, hediyeler alır sağ olsun. Çiçeklerimi, hediye paketlerini bile hala saklarım.
Fotolar şu an yanımda değil,evimde.Ama aklıma gelen birkaç şeyi yazayım benim yaptıklarım bunlar...
3-4 renkli kartonu şekilli makaslarla kestim ve hepsine güzel sözler yazdım. yer yer esprili, yer yer romantik.
Ve onları kırmızı kapaklı bir kavanoza koydum. Arasına da nazar boncukları serpiştirdim.
Üstüne de yüksek dozda aşk içerir, her gün bir tane alınması tavsiye edilir :) yazdım.
Kalpli bir kutuya sevdiği şekerlerden doldurdum ve kalp şekli oluşturdum onlardan da. Araya da şu çakıl çikolatalardan serptim.
Yine tülledim, fiyonkladım.. Çok hoşuna gitmişti, ders çalıştığı ve çok bunaldığı bir dönemdi moral olmuştu.
Bu çok hoşmuş canım , ben de bu tarz bir şey yaptım ama cevizleEvde kıracak bir şeyim yok, günlerdir canım çekiyor nolur kır da yiyeliiiim dedim 2 tane de içi dolu ceviz koydum önce onları verdim yedik önce onları sonra içinde kağıt olanları verdim kırdı ama nasıl şaşkın şaşkın baktı yaaa Çok şaşırmış ve çook mutlu olmuştu.
Huhu napiyorsunuz kizlar
Demek buradasiniz
hg cnm burdyız napalım gezınıyorz öle kımse yok bgün dün gece kalabalıktık bayagı
anladim canim, sirrieyvan icin foto atmistim gelin topigune gormedi galiba, oraya yazdim hic biriniz alinti yapmadiniz :111: cok zor sartlar altinda internete girip buraya yaziyorum ben ama cevapsiz birakmayin :111:
Ben de turkiye ye donunce paylasim yapacagim burada
hg cnm burdyız napalım gezınıyorz öle kımse yok bgün dün gece kalabalıktık bayagı
paylaşımlar artmışşş ,,, bende hemen paylaşayım ... bu sene ki sevgililer günü an'ım...biraz uzun ama hoş ve komik bir anı , okuyun kızlar :)
benim bitanem sağ olsun uzakta olduğumuz bu dört sene içerisinde sevgililer gününde bana hiç süpriz yapmamıştı.. tek yaptığı aramaktı , romantık seyler söylemekti...sevgililer gününden bir gün önce mesaj attım ona yarın arkadaşım oturmaya çağırdı annemle ona gideceğiz diye , hmm tamam demiş önce ,, sonra da canım içimde kötü hissler var diyor ..hay Allah , ne oldu ki dediğimde , yarın gitme sen , evden çıkma , sana bişey olacak sanki deyip duruyor ... canım saçmalama , vehme kapılıyorsun diyorum , hem onlar bu geceden başladılar hazırlığa , keyif yapacağız diyorum... ne yapsın çocuk en sonunda iyi git bakalım demiş
sabah gittik arkadaşıma , ekmek almaya gönderdiler beni , çıktım ekmek almaya diye , telefonum çalıyor , açtım ki ;
-Efendim
-Sirri hanım'la mı görüşüyorum
-Evet , buyrun
-Çiçeğiniz vardı da ev adresini bulamadık , yakınındaki bakkaldayız oraya bıraksak olur mu
-çiçek mi , bana mı , nasıl , anlayamadım
adam başladı evet size çiçeksepetinden diyesonra kendime geldim , tabii bırakın siz bakkala diyorum
hemmen sevgilime mesaj attım , canım çiçek mi gönderdin diyorum ,,, nerden çıktı diyor , evde olmadığımı biliyor ya nasıl haberı oldu diyormuş kendi kendineaçıkladım ona aradılar diye , sonra eveeet başka kimden bekliyordun ki dedi ,,, ayyy hayatımda çok nadirdir bu kadar şaşırdığım ve mutlu olduğum...
arkadaşıma gittim içim içime sığmıyor resmen , ve orda söylemesi ayıptır hani 5 kadındık toplam , hiç birininki bişey yapmamış , benimki yapmış , dünyanın en romantik adamı oluverdi birdenbende diyorum yok o da öyle değildir , o yüzden şoklardayım
Eki Görüntüle 770754 Eki Görüntüle 770755 Eki Görüntüle 770757
ay bakkal'dan teslim almıştıımmbardaktan boşanırcasına yağmur yağıyorduu, güllerim de ıslanmıştı ama çok mutluydum o gün
Ayyy maşallah
Çok güzel bir jest yapmış esmacım... Çiçekler de harika
biliyorum can ım güzel ama çok ugraş ıster yanı yumurtalara dıkkat içi boş oldugu ıcın kabuk kırılır özenle saklanması gerek
ama çok tatlııı
ama hoş fikirr buda aklımdaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?