aşktan gelen hediyeler&sürprizler

Şimdiye kadar aldığı hediyelerden benim için en kıymetlisi bu güller. 2 Sene önce doğum günümde yollamıştı. Doğu da askerlik yapıyordu o zaman.:85: Ben unuttuğunu sanıyodum yani öyle düşünmemi istemiş beyfendi sonra kapı bi çaldı karşımda bu harika şeyler... Hiç şeklini bozmadan kuruttum saklıyorum evimizin en güzel köşesi için

İlk hali...

Şimdi ki hali...

ayyy ne güzel cnm ne mutlu sanaaa

ayyy ne güzel cnm ne mutlu sanaaa

Teşekkürler canım :) Manevi değeri çok çok yüksek benim için.
Bir kızın sevgilisine vereceği tarz da bi hediye değil ama olsun :) Karşı cinse fikir vermiş olayım:)

topicigin hayırlı olsun canımm bende fırsat bulursam buraya eklerim ....

eşim bana o kadar hediye aldı ki anısı olanı paylaşayam dedim eşimle bir gün piknige gitmiştik o zaman yeni yeni görüşüyorduk ben türk kahvesi çook sevdgim için kütahyadan bir abiye siparişle fincan takımı siparişi vermiş neyse o gün bana verdi neyse piknigimiz bitti ablamlara gittim dağda oldugumuz için telefonum cekmemiş oda aramış ulaşamamış bana elimdekinide görünce siz kütahya ya mı gittiniz demişti ben ona inandırmamıştım

Konu çok hoşmuş... Biz de çok şeyler yaptık çok şükür
Ben daha el emeği göz nuru hediyeleri seviyorum sanırım bu tarz şeyleri yapan taraf ben olmuşumdur
Ama o da çiçekler, hediyeler alır sağ olsun. Çiçeklerimi, hediye paketlerini bile hala saklarım.
Fotolar şu an yanımda değil,evimde.Ama aklıma gelen birkaç şeyi yazayım benim yaptıklarım bunlar...

Şu 365 gün kavanozlarından yapmıştım ben de.
3-4 renkli kartonu şekilli makaslarla kestim ve hepsine güzel sözler yazdım. yer yer esprili, yer yer romantik.
Ve onları kırmızı kapaklı bir kavanoza koydum. Arasına da nazar boncukları serpiştirdim.
Üstüne de yüksek dozda aşk içerir, her gün bir tane alınması tavsiye edilir :) yazdım.
Tülleyip fiyonkladım bayılmıştı, çok duygulanmıştı

Kalpli bir kutuya sevdiği şekerlerden doldurdum ve kalp şekli oluşturdum onlardan da. Araya da şu çakıl çikolatalardan serptim.
Yine tülledim, fiyonkladım.. Çok hoşuna gitmişti, ders çalıştığı ve çok bunaldığı bir dönemdi moral olmuştu.

Bu çok hoşmuş canım , ben de bu tarz bir şey yaptım ama cevizle Evde kıracak bir şeyim yok, günlerdir canım çekiyor nolur kır da yiyeliiiim dedim 2 tane de içi dolu ceviz koydum önce onları verdim yedik önce onları sonra içinde kağıt olanları verdim kırdı ama nasıl şaşkın şaşkın baktı yaaa Çok şaşırmış ve çook mutlu olmuştu.

Son düzenleme:
çokkk güzell ya ama ne kadar mutluluk verici olmuştur düşününce dahi mutlu oldum
evinin en güzel yerinde sağlık ve mutluluklar sakla

ayy bakar mısınn romantikk romantik hediye vermiş sana. çokk da güzell.
güle güle kullan canmm

kızz bana çokk hoş fikirler veriosunn sende hımmmm aklımda olsunn böyle aşırı heyecanlandıracak şeylerr yapayım bende

kızz bana çokk hoş fikirler veriosunn sende hımmmm aklımda olsunn böyle aşırı heyecanlandıracak şeylerr yapayım bende

yap yap harika oluyor, onu mutlu etmeyi, şaşırtmayı seviyorum.
Anlatırım daha yaptıklarımı, insan tıkanıyor bazen burda fikir alıp verelim
Doğumgününe çok az kaldı ama uzağız bir şey yapamıycam sanırım.

güzlmiş canım güle gül e kullan kahvenide bununla yapsaydın eşine özel

benim hediyeme benziyor canım evet gercekten çok mutlu oluyorlar
ne iyi etmişsin moral olmuş

hg cnm burdyız napalım gezınıyorz öle kımse yok bgün dün gece kalabalıktık bayagı

anladim canim, sirrieyvan icin foto atmistim gelin topigune gormedi galiba, oraya yazdim hic biriniz alinti yapmadiniz :111: cok zor sartlar altinda internete girip buraya yaziyorum ben ama cevapsiz birakmayin :111:

Ben de turkiye ye donunce paylasim yapacagim burada

Son düzenleme:

kuzum gördüm gördüm ama cevap atamadım o an sonra unuttum :)

stephansdom'u görmene sevindiiimm :) tepesine çıkmak nasip oldu mu

orda yaşlı bir adam vardı zamanında , hediyelik eşyaları o satardı :))

paylaşımlar artmışşş ,,, bende hemen paylaşayım ... bu sene ki sevgililer günü an'ım...biraz uzun ama hoş ve komik bir anı , okuyun kızlar :)

benim bitanem sağ olsun uzakta olduğumuz bu dört sene içerisinde sevgililer gününde bana hiç süpriz yapmamıştı.. tek yaptığı aramaktı , romantık seyler söylemekti
...sevgililer gününden bir gün önce mesaj attım ona yarın arkadaşım oturmaya çağırdı annemle ona gideceğiz diye , hmm tamam demiş önce ,, sonra da canım içimde kötü hissler var diyor ..hay Allah , ne oldu ki dediğimde , yarın gitme sen , evden çıkma , sana bişey olacak sanki deyip duruyor ... canım saçmalama , vehme kapılıyorsun diyorum , hem onlar bu geceden başladılar hazırlığa , keyif yapacağız diyorum... ne yapsın çocuk en sonunda iyi git bakalım demiş

sabah gittik arkadaşıma , ekmek almaya gönderdiler beni , çıktım ekmek almaya diye , telefonum çalıyor , açtım ki ;
-Efendim
-Sirri hanım'la mı görüşüyorum
-Evet , buyrun
-Çiçeğiniz vardı da ev adresini bulamadık , yakınındaki bakkaldayız oraya bıraksak olur mu
-
çiçek mi , bana mı , nasıl , anlayamadım

adam başladı evet size çiçeksepetinden diye
sonra kendime geldim , tabii bırakın siz bakkala diyorum
hemmen sevgilime mesaj attım , canım çiçek mi gönderdin diyorum ,,, nerden çıktı diyor , evde olmadığımı biliyor ya nasıl haberı oldu diyormuş kendi kendine açıkladım ona aradılar diye , sonra eveeet başka kimden bekliyordun ki dedi ,,, ayyy hayatımda çok nadirdir bu kadar şaşırdığım ve mutlu olduğum...

arkadaşıma gittim içim içime sığmıyor resmen , ve orda söylemesi ayıptır hani 5 kadındık toplam , hiç birininki bişey yapmamış , benimki yapmış , dünyanın en romantik adamı oluverdi birden
bende diyorum yok o da öyle değildir , o yüzden şoklardayım

ay bakkal'dan teslim almıştıımm
bardaktan boşanırcasına yağmur yağıyorduu, güllerim de ıslanmıştı ama çok mutluydum o gün

Ayyy maşallah
Çok güzel bir jest yapmış esmacım... Çiçekler de harika

biliyorum can ım güzel ama çok ugraş ıster yanı yumurtalara dıkkat içi boş oldugu ıcın kabuk kırılır özenle saklanması gerek
ama çok tatlııı

ama hoş fikirr buda aklımdaaa

Kuzular, bugün bu yumurta sürprizini evde bir deneyeyim dedim, Allah'ım çook iğrençti.
Bi kere o resimdeki gibi küçücük delikten kesinlikle yumurta akmıyor. Mecbur baya büyük bir delik açmak zorunda kaldım. Ve ben oldum olası yumurtadan da kokusundan da nefret ederim. Yumurtayı içinden çıkardıktan sonra kabuğu bi koklayayım dedim, afedersiniz kusacaktım neredeyse Oruç gidiyordu valla Yumurtayı çamaşır suyuna bastım kokusu gitsin diye.
Ama yumurta sulu boyayla kesinlikle boyanmıyor, gıda boyası vardı o da işe yaramadı. Ahşap boyası olsa belki olabilirdi. Ben de keçeli kalemle ağız burun falan çizdim, içine de anneme not yazıp dolaba geri koydum. Sevdiceğe niyet, annişe kısmet oldu anlayacağınız. Ama çok hoşuna gitti annişimin, uğraşlarıma değdi.

Nihanım cevizle olan çok daha hoşuma gitti fikir olarak. Ben onu yapayım en iyisi. Yumurtadan daha temiz en azından.
Ayrıca o 365 tane notu bu doğum gününde yapacağım ben de, çok anlamlı bir hediye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…