ayy maşallah canım ya yok benm ki asla almaz bi gül aldı çok suçluydu bde istemede benm kadar papaty almıştı
aaa en sevdgım çiçektr papatya bende bı ıstemede görrm herlade oda son olur
Eki Görüntüle 770087 Eki Görüntüle 770088 Eki Görüntüle 770089 Eki Görüntüle 770090 Eki Görüntüle 770091 Eki Görüntüle 770092 Eki Görüntüle 770093
bunları oturup birlikte bana yaptık
kurukafalardan o bilekliği yaptım görüp beğendim netten aynını yaptık.
canımız sıkılıyo takı yapıyoz o gümüş küpeyi de tanışmada takmıştım.
ama bırakmıyo küpelerimi takayım kıskanıyo diyo çok yakışıyolar gıcık işte ses etmiyom
bende bayılıyomm papatya ya kuzuşum ya
Eki Görüntüle 770094 Eki Görüntüle 770095 Eki Görüntüle 770096 Eki Görüntüle 770097 Eki Görüntüle 770098 Eki Görüntüle 770099 Eki Görüntüle 770100
bunlarıda aldı beyimiz netten bireirlerini bulduklarımı da attım o kedi küpem teki kırıldı çok severek almıştı. kırmızı küpemii bırakmıyo takayımm. deli ya alıyo bakıyo dikkat çekmiş hemen daha takma der
ya askere gttıgı gece çıkmaya başladık anlatmıştım sana hiç aşkım dıye sarılıp öpmedim sevgilim dıye gözlerine bakamadın gitti askere çok bekledim izne gelsin dıye cok gelmedi bizim yüzük takmamız sevgili olmalız her özel gün subat 25 tr yıne dönüşünü ayrladık o güne denk geliyor ben dedım ki telde konusrken aşkım 14 şubat gelıyor ama benim için bi önemi yok dedim ben burdayım dşyemi asım dedı hem o var hemde o gün mü sadece bizim sevgliler günümüz o gunmu kutlayıo birbirimize hedıyeler alalım sadece bır gün mü dedım o yüzden bı önemi yok dedım kapattk konuyu
o askerdeyken ben hep evdeydim hiç dısarı cıkmadım arkadasım var 6 yasından berı bırlıkte büyüdgmz o bana hadı yürü dısarı gıdıorz dedı 14 şubat günü yok dedım askıma sordm askım cık ya hava al dedı tmm dedım cıktık gezıyoduk çarıda ya şurdan kıtap alalım dedi arkadasım sen bak ben gelıyom dedi bende napcan kıtabı gel dışarda paylaco var onlara bakalım dedım ya gitsene dedi
gittim kıtap almaya biri vardı arkasını bi döndü o artık 14 şubatın senın için bi önemi varmı dedi ben bayıldım tabi zor tuttu çocuk ayıldıgımda ilk söylediğim bidaha gitmiceksin demi demek oldu aşkım artık senınleyım dedı
aa hepsı cok güzelmiş bebegmmm marıfetli çift canım bunlar evde habıre takı yaparlar
canmm muhteşemmm yaaaaaaaaaaaa bayıldımm bu harikaymış harbiden yani
ama kıyamamm bayıldın mı sen.
anam ne edelim takı el işi her şeyi yapıyoruz sıkıntıdan
bi tanemm çooook sağoll sende daha iyilerine layıksın daha iyileri senin olsunayyyy son 3üne byaıldımmmm
bebegm guzl gnlerde kullannnn
heycandan bayılıverdım kuzumnapıım
1 hafta kendıme gelmedım ya şaka rüya falan sandım
bi tanemm çooook sağoll sende daha iyilerine layıksın daha iyileri senin olsun
bunlarıda ben aldım kendimeee hep aşklardan gelen mi olucak demi
Eki Görüntüle 770104 Eki Görüntüle 770105 Eki Görüntüle 770106 Eki Görüntüle 770107 Eki Görüntüle 770108
kuru kafanın alnında da taşı olacak ondan var
ne edeyim netleri daha iyi oluyo aynısını araştırıyorumm.
bu yüzüğü çok severek aldım kankamız var bizim alıyo vermiyo bana hemde erkek ha gıcık işte cins dedim yakında dilek hırkanı ödünç ver dicen diyom alırım diyoo
ama harbidenn şaka gibi bişeyy
baya mutluluk verici ayy yaaa deli çocuk seni ne hale sokmuşş
bunlarda benım cicislerim bunlarıda okurken göndermişti hepsinn yanında muhakkak bir çiçek ve üzerlerıne boşaltılmış parfum vardı(daha cok özlıım dıye) köpeğin ağda problemi var çok tüğ döküyor ve o ayıdan daha pahalı
ayıyı ilk gördüğümde aşkım artık seni özlemicem yanımdasın demiştimama onsuz yatamıyorum boyum kadar
canmmm muhteşemmmiş yaaaaaaaa
ben bayılırımm oyuncak hediyelere ama hiç almadı daha.
bazen diyo sen ayıcık gibisin peluş pofuduk filan diyoo çok uyuz oluyom safinaz kendine bakmıyo çubuk krakerim benm safişimm
Oyy romantik bebikolar siziiihepsini tek tek alıntılayamadım ama harikalarr
Ben bu fikre de bayıldım ama becerebilir miyim bilmiyorum:18:
Eki Görüntüle 770111
Eki Görüntüle 770112
Eki Görüntüle 770113
Eki Görüntüle 770114
Eki Görüntüle 770115
Eki Görüntüle 770116
Eki Görüntüle 770117
Eki Görüntüle 770118
Oyy romantik bebikolar siziiihepsini tek tek alıntılayamadım ama harikalarr
Ben bu fikre de bayıldım ama becerebilir miyim bilmiyorum:18:
Eki Görüntüle 770111
Eki Görüntüle 770112
Eki Görüntüle 770113
Eki Görüntüle 770114
Eki Görüntüle 770115
Eki Görüntüle 770116
Eki Görüntüle 770117
Eki Görüntüle 770118
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?