13 eylül de düğünümüz var. nişanlım 8 eylül de gelecek. öyle bir hediye vermek istiyorum ki iyikide seninle evleniyorum demeli. yani 8 ine kadar vaktim var
cnım şöle hemen anlatıyorum ben güzel şıkbi kutu aldım kendınde yapabilirsin kutunun içine kalpli kagıtlar koydum 41 tane hepsınde ıcımden gelen seylerı yazdım alıntı yok hatta gülsun dıye aralara askım sıkıldın bılıyorum ama az kaldı falan yazdım son kagıda nazar boncugu taktım aşkımıza nazar degmesın 41 kere masaşşlah yazdım
birde kutunun içine saat ( uzerınde küçük not gelecek zamanlarımız ıcın yazıyor)
şeker ( en tatlı zmanalarımız için yazıyor)
ve şlaç koydum agrı kesıcı ( başını agrıttıgım zamnalar için yazdım)
kutunun kapagnn ıc kusmuna bizim resmimizi koydum ugur öceklerıyle tutturdum ve bu kutuyu tülle sardım
en öküzü bile duygulanıyor
evet cnm ondan beklenmicek sürpriz ama kolyen çok güzellll
güle gül tak bitanmemm
Eki Görüntüle 770070
bunu daa ametist aşığıyım da ben. yaşadığım yerde kayaç halinde satılırr bu doğal taşların birine aşık oldumm ben
ametist dağına hala 3 yıldır gidip bakıyoom çok pahalı artık o kadar bakıyom ki adam al git daha gelme dicek hediye etcek baa (keşkeeeeeeeeeeeeeee)
neyse benmkide gidip bu seti almış bana ama ayrı ayrı almıştı çünkü pahalıymış bunlarda bende söz vermiştim istemeye geleceğiniz gün bunları takıcam diyee ve taktımm buda resmimm
Eki Görüntüle 770071
ve bunu da tez zamanda hediye olarak bekliyomm valla 4
Eki Görüntüle 770072
Eki Görüntüle 770008 Eki Görüntüle 770009
bunuda benmm canmm bana yapmışş
seramik takı dersinde bu spiralleri çok severim benn
bitrmiş hiç göstermedi bana taktı gözlerimi kapadı filan bi baktım pişmişş çamurD
küpesini de yapcam dedi 7 aydır bekliyommmmmm
sağoll canmm benm
canmm benmm hoş geldinn çook sağolll paylaş sendee
kızlar fikir olur bir erkeğe alıncak çok fazla hediye yok malesef polar gömlek saat parfüm falan
ben gecen yıl dönümümüzde özel tesbih yaptırdım uçlarında baş harfimiz yazıyor gümüş
80 lira civarında tuttu
Eki Görüntüle 770047 Eki Görüntüle 770048
bu kolyeyi alıntı yaptımm çünküü yokk artıkkkD
benmm aşkım bana inci kolye aldı arası 2 ay geçmedi kii bana dedi kii aşkımm o kolyeyi verir misinn sana daha farklı bişey yaptırıcamm dedim tamamm al hani kıramamm daa
neysee bi geldi iki tane inci tesbih ile bileğime gecirdi zar zor birini diğerini de kullanmaya başladı ben aynenn böyleyimmmm
neysee ki alıştımm tesbihl dolaşmayaa
doğuruyoo bu tesbihde ama yılda bir
tabii çaldılarr tesbihi bende ki hala duruyooo asla vermemm
Eki Görüntüle 770067 Eki Görüntüle 770068
bunu da gel masaj yap dedi bana yaptımm. neyse birden eğildi koltuğun altından mavi bi kutu çıkarıp verdi bana hediye almışş ama çookk büyük süpriz oldu bana. doğum günümdü gülsemn bilr ben 2 gün sonra kutlarım dğum günümü daha var diyomm ne bileyim erken almış herşeyi (aslında erken değill tam günü de) çok güzel kalpli bi pasta almış baya minikti hatta çokk şirindi aslında 8 i doğu günüm ama ben 10 unda kutlarım alışmışım kendimi bildim bileli benmki de tam zamanında kutladı doğum günümü o gün kutlayan tek kişi aşkım yaa. hala der bu sana aldığım en harika şey diye çok beğenirr itoşum. kanımm kaynadı birdenn
kolye net değil makina alamadım ki bii en kısa sürede makina ile çekcem ama
harikasın glsmncnım şöle hemen anlatıyorum ben güzel şıkbi kutu aldım kendınde yapabilirsin kutunun içine kalpli kagıtlar koydum 41 tane hepsınde ıcımden gelen seylerı yazdım alıntı yok hatta gülsun dıye aralara askım sıkıldın bılıyorum ama az kaldı falan yazdım son kagıda nazar boncugu taktım aşkımıza nazar degmesın 41 kere masaşşlah yazdım
birde kutunun içine saat ( uzerınde küçük not gelecek zamanlarımız ıcın yazıyor)
şeker ( en tatlı zmanalarımız için yazıyor)
ve şlaç koydum agrı kesıcı ( başını agrıttıgım zamnalar için yazdım)
kutunun kapagnn ıc kusmuna bizim resmimizi koydum ugur öceklerıyle tutturdum ve bu kutuyu tülle sardım
en öküzü bile duygulanıyor
adam eskiden romantikti şimdi değişmiş odunsu ne olacak
ay kuzum çok komük bu cocukhepsi de aynı mı oluuuurr
bende paylaşacağım da misafirler var şu an inan ne paylaştınız meraktan bide bide haber vermeden çıkmak zorunda kaldım diye döndüm
çok güzel düşünmüşsün canım , fikri çok beğendim
ay kuzum yaaaa, ne güzel senin de inciden tesbihin vaaarr
oyyy bak seeen , ne kadar romantiiik
güle güle güzel zamanlarda kullanmak nasip olsuuunnn , çok beğendiiiiiiim :)
ametist taşına bende bayılırım inan , bir kolyem var benim de ama ıspartada şimdi , olmasaydı paylaşırdııım , ah çok yakışmış sana setin kuzumm
kuzuum evet şimdi hatırladım, harika bir hediye, çok sağoll, ben de bundan esinlenerek bir şeyler yapacağım bakalım, ortaya güzel bir şey çıkar inşallah.
harikasın glsmn
biz yapalım bunları kuşum , utansın onlaaarrr
oyy canımmm , ömrü bu kadarmış demek , çok güzel ama inan kiii , bide odun diyor , bak ne güzel düşünmüş yine de kuzummEki Görüntüle 770073
Eki Görüntüle 770074 Eki Görüntüle 770075
canlarım belkide aldığı en harika hediye buydu
tabi iki görselde alıntı ancak son hali var elimde sudan çıktıktan sonra çok kuruduğu için parçalandı kendi kendine incim çok güzel bi şeftali renkli inci herşeyi çok özeldi. açtığım an muhteşem.
ay kuzum çok komük bu cocukhepsi de aynı mı oluuuurr
bende paylaşacağım da misafirler var şu an inan ne paylaştınız meraktan bide bide haber vermeden çıkmak zorunda kaldım diye döndüm
çok güzel düşünmüşsün canım , fikri çok beğendim
ay kuzum yaaaa, ne güzel senin de inciden tesbihin vaaarr
oyyy bak seeen , ne kadar romantiiik
güle güle güzel zamanlarda kullanmak nasip olsuuunnn , çok beğendiiiiiiim :)
ametist taşına bende bayılırım inan , bir kolyem var benim de ama ıspartada şimdi , olmasaydı paylaşırdııım , ah çok yakışmış sana setin kuzumm
Eki Görüntüle 770073
Eki Görüntüle 770074 Eki Görüntüle 770075
canlarım belkide aldığı en harika hediye buydu
tabi iki görselde alıntı ancak son hali var elimde sudan çıktıktan sonra çok kuruduğu için parçalandı kendi kendine incim çok güzel bi şeftali renkli inci herşeyi çok özeldi. açtığım an muhteşem.
ama hep benm zorum bunlar vallahiioyy canımmm , ömrü bu kadarmış demek , çok güzel ama inan kiii , bide odun diyor , bak ne güzel düşünmüş yine de kuzumm
canmm benim daha güzeli senin olsunoooooff AMA BEN BUNA BİTTİİİMMMM
ben misafirlerin başına kuzular , uğrarım yine , öpttümm
bi gün ben lisedeyim aşkımda ünivi kazandı gitti ağrıya bende lise sonda.
baya uzun süredr görmüyoruz bibirimizi benm gözümde tütüuo.
bana bi akşam dedi ki şarj makinam bozuk ben hiç iYİ değilim doktora gidicem sabah şimdi uyu ki sabah sarj makinası alıp sarj edeyim senide merakta bırakmayayım kalbim çok acıyo sabah 7 gibi belki daha erken acile gidicem diyom neden şimdi gitmiyosun salya sümük ağlıyom amaa
bana olmaz dedi sabhcıyım bende erkende iki arkadaş geldi aldı beni geçtim okula yre bakarak yürürüm arkadaşlarım dedi şurada sapık gibi sakallı bi adam sana bakıyo bi kaldırdım yüzümü anaaa benmki gelmiş ben şoktayım ağla ağla ölüyom. tekme attım manyak hani doktora gidiyodn geldim ya hastanım senn dediöküz işte ama sakal kesmemiş diyo orası çok soğuk bide herkes böyle bende kesmedim demişti
hayatımın en büyük süprizi oldu başkada olmadı zatenama hala heyecan yapıyomm kızlar nasıl anlattım bilemedim
bunlarda bana aldığı çiçekler buketler vs
bana çiçek almaz yani elinde çiçek taşımaktan nefret eder ben şehir dışında okurken gndermişti aşkım yurtta hava atarsın işte kimin sevgilisi gönderiyor gelince isteme falan derdi egomu tatmin etti gelince çiçek istemeyim dıyeçiçeklere kendi parfümünü sımkmış hep özlüprum ya orda gıcık değil mi öküüüzzz bende ankaraya getiren kadar neler çektim bu şekilde kurutup kutuya koydum ve böle saklıyorum
ayyy okurken bende heyecan yaptım deli ya benımde böle bi anıım vr bak anlatım kalpten gıttıgım gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?