aşktan gelen hediyeler&sürprizler

haha çatlaklar yaa İnşallah kuzum, gündüz resimlerini çeker koyarım.

canım gerçek inci doğurur peçetede saklıyorum onu ama uzun zaman alıyor böle bir boncuktan bi tane daha çıkıyor tipleri falan yamulıyor

Aa bende de hacdan gelen vardı inci kolye, tipleri yamuktu, ondan mı acaba.:44: Yarın bakayım doğurmuş mu

benim nişanlım tesbih sevmiyor,saat sevmiyor,ayakkabı da alamıyorum ayakları terlikli. altın kullanmıyor. ben bu adama ne alıyım ya. adam akıllı bi hediye alamadım. gömleği bol seviyor. renkli istemiyor. oooo oooo

Gülsemincim, bir de senin bana önerdiğin bir hediye şekli vardı, böyle kutunun içine minik kağıtlara notlar yazıp koyuyoduk falan. Onun resmini koyabilir misin acaba tekrar:26: 10 ağustos sevdiceğin doğum günü, maddi olarak çöküntüdeyim, manevi güzel şeyler hazırlamam gerek.

ayyy ne hoşş çiçek seveneee sevmyenn denk geliyo hepp D
bide herifine taşıtmışşş

ay deli bu ya yıkıldım benimkide verde bozduralım aşkım dıyo
ama pahalılarr kızzz

Kızlar incinin doğurması nasıl bir şey ki:26::44:

bildiğinn inci yamuk yumuk bi yerinden pırtlıyo inci tanesiii :

ayyyy baya zor desene senin işinn elbet bi fikir bulursun özellikle gülsemin deha bu konudaa

ona bende bayıldımm aynını yapcammm

bide herifine taşıtmışşş

ama pahalılarr kızzz

hihii sorma bebeğim, odun-romantik ilişkisi oluyor hep Ama ben de yontulmaya başladım, romantik hediyeler arıyorum şimdi
benim inciler kesin doğurmuştur o zaman ay cok komik geldi niyeyse

bunu da gel masaj yap dedi bana yaptımm. neyse birden eğildi koltuğun altından mavi bi kutu çıkarıp verdi bana hediye almışş ama çookk büyük süpriz oldu bana. doğum günümdü gülsemn bilr ben 2 gün sonra kutlarım dğum günümü daha var diyomm ne bileyim erken almış herşeyi (aslında erken değill tam günü de) çok güzel kalpli bi pasta almış baya minikti hatta çokk şirindi aslında 8 i doğu günüm ama ben 10 unda kutlarım alışmışım kendimi bildim bileli benmki de tam zamanında kutladı doğum günümü o gün kutlayan tek kişi aşkım yaa. hala der bu sana aldığım en harika şey diye çok beğenirr itoşum. kanımm kaynadı birdenn
kolye net değil makina alamadım ki bii en kısa sürede makina ile çekcem ama

hihii sorma bebeğim, odun-romantik ilişkisi oluyor hep Ama ben de yontulmaya başladım, romantik hediyeler arıyorum şimdi
benim inciler kesin doğurmuştur o zaman ay cok komik geldi niyeyse

canm sen n'olma emii.
ya aslında kadife kese gerek içine koy ışık almayacak öyle doğuyo ama bazıları çok çabuk doğuyo da benmki yılda bir ancak çok zor oluyoo hatta doğumu yakın sana sabah net resim atarım bakarsın

ayy çok romantiiik Kuzum kolye de çook güzelmiş. Güzel,aşk dolu günlerde kullan.

tamam kuzum çok merak ettim. Benim de arkadaşım kışın hediye etmişti, hediye ettiği zaman da şekilleri yamuk yumuktu zaten. saklıyordum bir yerde ama yarın bir bakayım bulabilirim inşallah.

ooo canaım özel günmü zaman varmı daha

bide herifine taşıtmışşş

ama pahalılarr kızzz

fıyatını hıc bılmyroum ama hedıye bozdrmam kızzz

cnım şöle hemen anlatıyorum ben güzel şıkbi kutu aldım kendınde yapabilirsin kutunun içine kalpli kagıtlar koydum 41 tane hepsınde ıcımden gelen seylerı yazdım alıntı yok hatta gülsun dıye aralara askım sıkıldın bılıyorum ama az kaldı falan yazdım son kagıda nazar boncugu taktım aşkımıza nazar degmesın 41 kere masaşşlah yazdım
birde kutunun içine saat ( uzerınde küçük not gelecek zamanlarımız ıcın yazıyor)
şeker ( en tatlı zmanalarımız için yazıyor)
ve şlaç koydum agrı kesıcı ( başını agrıttıgım zamnalar için yazdım)
kutunun kapagnn ıc kusmuna bizim resmimizi koydum ugur öceklerıyle tutturdum ve bu kutuyu tülle sardım
en öküzü bile duygulanıyor

evet cnm ondan beklenmicek sürpriz ama kolyen çok güzellll
güle gül tak bitanmemm

bunu daa ametist aşığıyım da ben. yaşadığım yerde kayaç halinde satılırr bu doğal taşların birine aşık oldumm ben
ametist dağına hala 3 yıldır gidip bakıyoom çok pahalı artık o kadar bakıyom ki adam al git daha gelme dicek hediye etcek baa (keşkeeeeeeeeeeeeeee)
neyse benmkide gidip bu seti almış bana ama ayrı ayrı almıştı çünkü pahalıymış bunlarda bende söz vermiştim istemeye geleceğiniz gün bunları takıcam diyee ve taktımm buda resmimm

ve bunu da tez zamanda hediye olarak bekliyomm valla 4

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…