aşktan gelen hediyeler&sürprizler

ay çok güzel benimkide çiçek taşımayı sevmez elinde bı kere çiçek almış bana küsmüştük al şurda çiçek var dedi ava atarsın millete sevgilim aldı diye hadi yıne ıyısın dedi :1::1::1: yukıldım ya
canım hg cok tesekkur edrım her zaman paylasımını bekelrım

haha çatlaklar yaa:9::9: İnşallah kuzum, gündüz resimlerini çeker koyarım. :61:

canım gerçek inci doğurur peçetede saklıyorum onu ama uzun zaman alıyor böle bir boncuktan bi tane daha çıkıyor tipleri falan yamulıyor:1:

Aa bende de hacdan gelen vardı inci kolye, tipleri yamuktu, ondan mı acaba.:44: Yarın bakayım doğurmuş mu :52:

kızlar fikir olur bir erkeğe alıncak çok fazla hediye yok malesef polar gömlek saat parfüm falan
ben gecen yıl dönümümüzde özel tesbih yaptırdım uçlarında baş harfimiz yazıyor gümüş
80 lira civarında tuttu

benim nişanlım tesbih sevmiyor,saat sevmiyor,ayakkabı da alamıyorum ayakları terlikli. altın kullanmıyor. ben bu adama ne alıyım ya. adam akıllı bi hediye alamadım. gömleği bol seviyor. renkli istemiyor. oooo oooo :1:

Gülsemincim, bir de senin bana önerdiğin bir hediye şekli vardı, böyle kutunun içine minik kağıtlara notlar yazıp koyuyoduk falan. Onun resmini koyabilir misin acaba tekrar:26: 10 ağustos sevdiceğin doğum günü, maddi olarak çöküntüdeyim, manevi güzel şeyler hazırlamam gerek.:31:

gülsemincim konun hayırlı olsun kuzum:16:
Hediyeleriniz bir harika, maşallah:nazar:
Ben de resimlerini çeker koyarım aklıma geldikçe. Şu an elimde bu var, bir kaç gün önce buluştuğumuzda almış.:69: Bir baktım durakta elinde çiçeklerle bekliyor, özel bir gün de değildi, şaşırdım o yüzden.:61: Ama ben dışarıda elimde çiçekle dolaşmayı sevmediğim için ona taşıttım gün boyu:52:
Eki Görüntüle 770050
ayyy ne hoşş çiçek seveneee sevmyenn denk geliyo hepp :DD
bide herifine taşıtmışşş :54:

ay deli bu ya yıkıldım :1::1::1:benimkide verde bozduralım aşkım dıyo :1::1:
ama pahalılarr kızzz

Kızlar incinin doğurması nasıl bir şey ki:26::44:

bildiğinn inci yamuk yumuk bi yerinden pırtlıyo inci tanesiii ::D

benim nişanlım tesbih sevmiyor,saat sevmiyor,ayakkabı da alamıyorum ayakları terlikli. altın kullanmıyor. ben bu adama ne alıyım ya. adam akıllı bi hediye alamadım. gömleği bol seviyor. renkli istemiyor. oooo oooo :1:
ayyyy baya zor desene senin işinn elbet bi fikir bulursun özellikle gülsemin deha bu konudaa

Gülsemincim, bir de senin bana önerdiğin bir hediye şekli vardı, böyle kutunun içine minik kağıtlara notlar yazıp koyuyoduk falan. Onun resmini koyabilir misin acaba tekrar:26: 10 ağustos sevdiceğin doğum günü, maddi olarak çöküntüdeyim, manevi güzel şeyler hazırlamam gerek.:31:

ona bende bayıldımm aynını yapcammm

ama pahalılarr kızzz

hihii sorma bebeğim, odun-romantik ilişkisi oluyor hep:1: Ama ben de yontulmaya başladım, romantik hediyeler arıyorum şimdi:69:
benim inciler kesin doğurmuştur o zaman:52: ay cok komik geldi niyeyse:9::9:

$Fotoğraf2399.jpg $Fotoğraf2400.jpg

bunu da gel masaj yap dedi bana yaptımm. neyse birden eğildi koltuğun altından mavi bi kutu çıkarıp verdi bana hediye almışş ama çookk büyük süpriz oldu bana. doğum günümdü gülsemn bilr ben 2 gün sonra kutlarım dğum günümü daha var diyomm ne bileyim erken almış herşeyi (aslında erken değill tam günü de) çok güzel kalpli bi pasta almış baya minikti hatta çokk şirindi aslında 8 i doğu günüm ama ben 10 unda kutlarım alışmışım kendimi bildim bileli benmki de tam zamanında kutladı doğum günümü o gün kutlayan tek kişi aşkım yaa. hala der bu sana aldığım en harika şey diye çok beğenirr itoşum. kanımm kaynadı birdenn
kolye net değil makina alamadım ki bii en kısa sürede makina ile çekcem ama :D

hihii sorma bebeğim, odun-romantik ilişkisi oluyor hep:1: Ama ben de yontulmaya başladım, romantik hediyeler arıyorum şimdi:69:
benim inciler kesin doğurmuştur o zaman:52: ay cok komik geldi niyeyse:9::9:

canm sen n'olma emii.
ya aslında kadife kese gerek içine koy ışık almayacak öyle doğuyo ama bazıları çok çabuk doğuyo da benmki yılda bir ancak çok zor oluyoo hatta doğumu yakın sana sabah net resim atarım bakarsın

Eki Görüntüle 770067 Eki Görüntüle 770068

bunu da gel masaj yap dedi bana yaptımm. neyse birden eğildi koltuğun altından mavi bi kutu çıkarıp verdi bana hediye almışş ama çookk büyük süpriz oldu bana. doğum günümdü gülsemn bilr ben 2 gün sonra kutlarım dğum günümü daha var diyomm ne bileyim erken almış herşeyi (aslında erken değill tam günü de) çok güzel kalpli bi pasta almış baya minikti hatta çokk şirindi aslında 8 i doğu günüm ama ben 10 unda kutlarım alışmışım kendimi bildim bileli benmki de tam zamanında kutladı doğum günümü o gün kutlayan tek kişi aşkım yaa. hala der bu sana aldığım en harika şey diye çok beğenirr itoşum. kanımm kaynadı birdenn

ayy çok romantiiik:69: Kuzum kolye de çook güzelmiş.:61: Güzel,aşk dolu günlerde kullan.:16:

canm sen n'olma emii.
ya aslında kadife kese gerek içine koy ışık almayacak öyle doğuyo ama bazıları çok çabuk doğuyo da benmki yılda bir ancak çok zor oluyoo hatta doğumu yakın sana sabah net resim atarım bakarsın
tamam kuzum çok merak ettim. Benim de arkadaşım kışın hediye etmişti, hediye ettiği zaman da şekilleri yamuk yumuktu zaten. saklıyordum bir yerde ama yarın bir bakayım bulabilirim inşallah.:61:

ooo canaım özel günmü zaman varmı daha

ama pahalılarr kızzz

fıyatını hıc bılmyroum ama hedıye bozdrmam kızzz

cnım şöle hemen anlatıyorum ben güzel şıkbi kutu aldım kendınde yapabilirsin kutunun içine kalpli kagıtlar koydum 41 tane hepsınde ıcımden gelen seylerı yazdım alıntı yok hatta gülsun dıye aralara askım sıkıldın bılıyorum ama az kaldı falan yazdım son kagıda nazar boncugu taktım aşkımıza nazar degmesın 41 kere masaşşlah yazdım
birde kutunun içine saat ( uzerınde küçük not gelecek zamanlarımız ıcın yazıyor)
şeker ( en tatlı zmanalarımız için yazıyor)
ve şlaç koydum agrı kesıcı ( başını agrıttıgım zamnalar için yazdım)
kutunun kapagnn ıc kusmuna bizim resmimizi koydum ugur öceklerıyle tutturdum ve bu kutuyu tülle sardım
en öküzü bile duygulanıyor :nazar::nazar::nazar:

Eki Görüntüle 770067 Eki Görüntüle 770068

evet cnm ondan beklenmicek sürpriz ama kolyen çok güzellll
güle gül tak bitanmemm

$Fotoğraf2387.jpg

bunu daa ametist aşığıyım da ben. yaşadığım yerde kayaç halinde satılırr bu doğal taşların birine aşık oldumm ben
ametist dağına hala 3 yıldır gidip bakıyoom çok pahalı artık o kadar bakıyom ki adam al git daha gelme dicek hediye etcek baa (keşkeeeeeeeeeeeeeee)
neyse benmkide gidip bu seti almış bana ama ayrı ayrı almıştı çünkü pahalıymış bunlarda bende söz vermiştim istemeye geleceğiniz gün bunları takıcam diyee ve taktımm buda resmimm
$IMGP0342_001.jpg

ve bunu da tez zamanda hediye olarak bekliyomm valla 4
$3090_1b.jpg

Back