aşktan gelen hediyeler&sürprizler

önceden atv de aşk bir hayal dizisi vardı mardin de çekildi ordaki kızın adı asmin ve altay teğmen ona bir kolye aldı gabriyelden diziyide izlerdimde ordan biliyorum belki hatırlayamayanlar olur paylaşımda yapayım bu kolye asmin kolyesi olarak meşhur oldu benim sözlüm mardin nusaybinde yaptı askerliğini ve askerden geldiği ilk gün elime tutuşturgu kutundan çıkan ve bana büyük sürpriz olan gümüş takı setiydi

Eklentiler

• $20130404_235846.jpg
    122,3 KB · Görüntüleme: 76
  • $ask-bir-hayal-300x190.jpg
    15,3 KB · Görüntüleme: 90
  • $asmininkolyesi.jpg
    8 KB · Görüntüleme: 106

bunuda benmm canmm bana yapmışş
seramik takı dersinde bu spiralleri çok severim benn
bitrmiş hiç göstermedi bana taktı gözlerimi kapadı filan bi baktım pişmişş çamur D
küpesini de yapcam dedi 7 aydır bekliyommmmmm

kuzucummm , hayırlı olsun topiğiiinnn
( açılış dansımızı da yaptık )
inşaAllah paylaşmaya çalışırım bende elimden geldiğince , hediyelerimin bazıları okuduğum şehirde bazıları burda

benimki de doğuruyor , kolye'm çok komik oluyor doğurunca ,, iyi günlerde kullan kuzucummm
Eki Görüntüle 769990 Eki Görüntüle 769994

bakk gülsemincimm buda aşkımınn aldığıı hedşyesii yırttığımm pakete kadar sakladımm

çok tatlı canım , manevi değeri pahası biçilemezdir eminim aşk'la bakın her daim inşaAllah tatlımmm

ve kızlara katılıyorum sevdiceklerimize yapılanları da paylaşalım inşaAllah

canım cok teskkur ederım bekelrım paylasımlarını mesaj kutunu tamamen bosalt mseaj atamıorym sana :26:

rıca ederım hepınıze hayırlı geceler
iyii gecelerr canm

çokk güzell canmm güzel günlerde kullannn

ay allah seni napmasın gece gece ne güldüm ya
kuzum çok şık bişey olmuş ama
sağoll canmm benm

canmm benmm hoş geldinn çook sağolll paylaş sendee

kızlar fikir olur bir erkeğe alıncak çok fazla hediye yok malesef polar gömlek saat parfüm falan
ben gecen yıl dönümümüzde özel tesbih yaptırdım uçlarında baş harfimiz yazıyor gümüş
80 lira civarında tuttu

Eklentiler

• $P240211_20.38.jpg
    45,4 KB · Görüntüleme: 62
  • $P240211_20.39_[01].jpg
    50,1 KB · Görüntüleme: 53
budaa enn güzell hediyeesi hattaa bilse ki kimse bişey demez istemeye de kaktüs ile gelirdi ya neysee

bu kolyeyi alıntı yaptımm çünküü yokk artıkkk D
benmm aşkım bana inci kolye aldı arası 2 ay geçmedi kii bana dedi kii aşkımm o kolyeyi verir misinn sana daha farklı bişey yaptırıcamm dedim tamamm al hani kıramamm daa
neysee bi geldi iki tane inci tesbih ile bileğime gecirdi zar zor birini diğerini de kullanmaya başladı ben aynenn böyleyimmmm
neysee ki alıştımm tesbihl dolaşmayaa
doğuruyoo bu tesbihde ama yılda bir
tabii çaldılarr tesbihi bende ki hala duruyooo asla vermemm

gülsemincim konun hayırlı olsun kuzum
Hediyeleriniz bir harika, maşallah
Ben de resimlerini çeker koyarım aklıma geldikçe. Şu an elimde bu var, bir kaç gün önce buluştuğumuzda almış. Bir baktım durakta elinde çiçeklerle bekliyor, özel bir gün de değildi, şaşırdım o yüzden. Ama ben dışarıda elimde çiçekle dolaşmayı sevmediğim için ona taşıttım gün boyu

ay deli bu ya yıkıldım benimkide verde bozduralım aşkım dıyo

Kızlar incinin doğurması nasıl bir şey ki:26::44:

ay çok güzel benimkide çiçek taşımayı sevmez elinde bı kere çiçek almış bana küsmüştük al şurda çiçek var dedi ava atarsın millete sevgilim aldı diye hadi yıne ıyısın dedi yukıldım ya
canım hg cok tesekkur edrım her zaman paylasımını bekelrım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…