olur cnaım neden olmasın bizim aldıklarımızıda paylaşırız özel günlerdede burda konuşup yardımcı oluruz birbirimize
çok tesekkur ederım
merhaba kk'nın güzel hanımları ben sözlümün bana aldığı hediyeleri yaptığı sürprizleri sizlerle paylaşmak istiyorum
sizde eşinizin&sevgilinizin yaptığı hoş sürprizleri resimli yada yazı ile paylaşırsanız bizlerle çok sevinirim
hem bize değişik güzel fikirler çıkar
paylaşan herkeze şimdiden teşekkür ederim
bu gerçek inci bileklik şuan doğuruyor
beni daha önce hiç görmeyen sözlümün halasının hediyesi sözlüm taktı koluma beni rüyasında görmüş ve aynı rüyamdaki gibisin bunu annem bana takmıştı bende sana veriyorum seni çok seviyorum kızım diyerek verdi çok duygulanmıştım
Eki Görüntüle 769990 Eki Görüntüle 769994
bakk gülsemincimm buda aşkımınn aldığıı hedşyesii yırttığımm pakete kadar sakladımm
Eki Görüntüle 770008 Eki Görüntüle 770009
bunuda benmm canmm bana yapmışş
seramik takı dersinde bu spiralleri çok severim benn
bitrmiş hiç göstermedi bana taktı gözlerimi kapadı filan bi baktım pişmişş çamurD
küpesini de yapcam dedi 7 aydır bekliyommmmmm
kuzucummm , hayırlı olsun topiğiiinnn( açılış dansımızı da yaptık )
inşaAllah paylaşmaya çalışırım bende elimden geldiğince , hediyelerimin bazıları okuduğum şehirde bazıları burda
benimki de doğuruyor , kolye'mçok komik oluyor doğurunca ,, iyi günlerde kullan kuzucummm
çok tatlı canım , manevi değeri pahası biçilemezdir eminimaşk'la bakın her daim inşaAllah tatlımmm
ve kızlara katılıyorum sevdiceklerimize yapılanları da paylaşalım inşaAllah
iyii gecelerr canmrıca ederım hepınıze hayırlı geceler
önceden atv de aşk bir hayal dizisi vardı mardin de çekildi ordaki kızın adı asmin ve altay teğmen ona bir kolye aldı gabriyelden diziyide izlerdimde ordan biliyorumbelki hatırlayamayanlar olur paylaşımda yapayım bu kolye asmin kolyesi olarak meşhur oldu benim sözlüm mardin nusaybinde yaptı askerliğini ve askerden geldiği ilk gün elime tutuşturgu kutundan çıkan ve bana büyük sürpriz olan gümüş takı setiydi
rıca ederım hepınıze hayırlı geceler
iyii gecelerr canm
çokk güzell canmm güzel günlerde kullannn
sağoll canmm benmay allah seni napmasın gece gece ne güldüm ya
kuzum çok şık bişey olmuş ama
kuzucummm , hayırlı olsun topiğiiinnn( açılış dansımızı da yaptık )
inşaAllah paylaşmaya çalışırım bende elimden geldiğince , hediyelerimin bazıları okuduğum şehirde bazıları burda
benimki de doğuruyor , kolye'mçok komik oluyor doğurunca ,, iyi günlerde kullan kuzucummm
çok tatlı canım , manevi değeri pahası biçilemezdir eminimaşk'la bakın her daim inşaAllah tatlımmm
ve kızlara katılıyorum sevdiceklerimize yapılanları da paylaşalım inşaAllah
benim sevdiceğimde en son kolye aldı bana. isimlerimizi yazdırmış. aşkım benim yaaa
budaa enn güzell hediyeesi hattaa bilse ki kimse bişey demez istemeye de kaktüs ile gelirdi ya neysee
Eki Görüntüle 770039
Eki Görüntüle 770047 Eki Görüntüle 770048
bu kolyeyi alıntı yaptımm çünküü yokk artıkkkD
benmm aşkım bana inci kolye aldı arası 2 ay geçmedi kii bana dedi kii aşkımm o kolyeyi verir misinn sana daha farklı bişey yaptırıcamm dedim tamamm al hani kıramamm daa
neysee bi geldi iki tane inci tesbih ile bileğime gecirdi zar zor birini diğerini de kullanmaya başladı ben aynenn böyleyimmmm
neysee ki alıştımm tesbihl dolaşmayaa
doğuruyoo bu tesbihde ama yılda bir
tabii çaldılarr tesbihi bende ki hala duruyooo asla vermemm
gülsemincim konun hayırlı olsun kuzum
Hediyeleriniz bir harika, maşallah
Ben de resimlerini çeker koyarım aklıma geldikçe. Şu an elimde bu var, bir kaç gün önce buluştuğumuzda almış.Bir baktım durakta elinde çiçeklerle bekliyor, özel bir gün de değildi, şaşırdım o yüzden. Ama ben dışarıda elimde çiçekle dolaşmayı sevmediğim için ona taşıttım gün boyu
Eki Görüntüle 770050
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?