- 2 Nisan 2013
- 805
- 13
- 98
Milkshake canım çok uzun olduğu için yazın alıntı yapmadım ama baştan sona okudum canım
Kız üzülme darılma kimse kimseye haber vermedi zaten herkes forumda rastlaşıp girdi konuya
Bu arada senin herifin romantizim abidesi ya okurken 32 diş gülümsedim yani çok hoşuma gitti
Umarım bir ömür böyle devam eder
Ben en çok da bebekken giydiği patikleri, kırmızı arabasını filan vermesine bayıldım çok hoş bir fikir ya
Sevgilinin kıymetini bil haa
Dişiiimmm bebegımm cok ozledım snıı gezı bıtsınde sık sık gel aramızaa cılgın gelınım benım
Kuzum benım saol okudugun ıcın . Yarım benı bıtane aksam gelsın opcem onu her zamankınden daha cokBu arada annen nasıl bıtanem
Milkshakecim bin kere maşallah. Allah sizi birbirinize iki cihanda da hayırlı kılsın, hiç ayrılmayın.
Hepsi çok güzeldi, seni mutlu etmeyi bilmiş çok şükür
Benim yarim de çiçeklere yazmıştı duygularınıyaprağı okuyunca aklıma geldi...
ama askerliğe gidiş hikayeniz beni çok etkiledi...
Ben nasıl yollıycam yarimi askereee
çok güzel topik olmuş hemen görür görmez geldim bende
sözlümün doğum günü hediyesini
Eki Görüntüle 772754
kurutup hala sakladığım güllerim..
Eki Görüntüle 772756
vee nazar boncuklu kolyem
Eki Görüntüle 772757
daha çok şey aldı sağolsun.. kıyafetten tutun ayakkabıya kadar hep alır
Bensız buraya gelırsınız haaaCok uzuldum kırıldım sıze ınsan bı haber verır . Neyse yınede sızı cok sevdıgım ıcın yazıcam bıseyler . Oncelıkle ben sevgılımın aldıgı seyler yada yaptıgı suprızlerı buraya yazmaya kalksam oboooo ugrasamam vallahı . Ama sızın o guzel hatırınız ıcın bı kac bısı anlatım . Benım herıf romantıktır Allah ıcın yalan soylemıyım sımdı o yuzden hep sasırtır mutlu eder benı .
Önce resmı koyim sonra hıkayesını anlatım .
Baya uzun yazmısım umarım sıkılmazsınız ve sıze fıkır olur <3
Bız henuz kendı aramızda yuzzuk takmıstık yarım askere gıdecegı zaman . Benım sadece annem bılıyodu yarimi , onun nerdeyse butun aılesı bılıyodu benı . Asker eglencesını yaptıgımız gece 1 de otobuse bınıp gıttı yarım askere . Bilindiği gibi butun gece alını cıkarmadı omzundan kına yakılırken ayrıyetten sol avcunun ıcıne ısmımın bas harfını yazdırdı neyse eglence bıttı kv'dem oglum cıkar alını koyım ıcerı dedı yok anne goturcem yanımda dedı annesıde tmm dedı bındık arabalara cumbur cemaat otogara gıdıyoruz yarimi ugurlıcaz benım yanımdada kuzenım vardı bız bındık yarımın arabasına ustunde benım ona aldıgım gomlek vardı gıttık otogara cok kalablıktık asker eglencesınden otogara gıdılınce herkes geldı herkesle vedalastı habıre bagırıyo vedalasmadıgım varmı dıye neyse en son geldı baktı bana bn zaten aglamaktan telef olmusum aglama asker sevgılısı aglarmıymıs hıc bak bana ben aglıyormuyum dedı sonrada sarıldı oyle sıkı sarıldıkı hıc bırakmıcak sandım sonra yzumu tuttu senı cok sevıyorum ben yokken Allah'a emanetsın kendıne cok ıyı bak dedı ve alnımdan optu sonra bındı arabaya . Bu arada alı hala omzunda asılıydı otobuse bındıkten sonra ıstıklal marsını soyledık sonra el sallamalar falan derken otobus gıdıyodu . Daha sonra otogarın cıkısında sag tarafa durdu otobus bı baktım yarım ınmıs kosa kosa gelıyo bende ona dogru gıttım geldı yanıma alını cıkardı boynuma astı bu ılk ve son ayrılıgımız olsun senı cok sevıyorum dedı sarıldı bana . O gune kadar bır kere bıle aglamayan adam cocuk gıbı hıckıra hıckıra agladı sonra yıne optu gıdıyodu dondu asker selamı verdı gıttı . Arkamı donup baktıgımda hıckımse gıtmemıs herkes bıze bakıyo ve herkes aglıyodu . Off aklıma geldıkce tuylerım dıken dıken oluyo gozyaslarıma hakım olamıyorumCok sukurkı bıttı . Her gece bı tişörtü ve alıyla beraber yatıyodum özlem kotu bısey gercekten hele asker yolu beklemek daha zor Rabbım bekleyen herkese sabır versın .
Askere gıttı 3 ay sonra benım dogum gunumdu . Ilk ayrı gecırdıgımız ozel gunumuzdu . Kendımı eve kapatmıstım resmen . O gun hıc aramadı benı bı gun once aradıgındada yarın operasyona gıdıcez arayamayabılırım dedı ve dogum gunumu kutlamadı . Cok uzulmustum . Neyse saat 1 cıvarıydı kapı caldı bı actım bı cıcekcı elındede bu cıcekler sasırdım kaldım aldım cıceklerı gırdım ıcerıye saskın saskın bakınırken bı baktım cıceklerın altında bı fanus ıcındede 2 tane balık nasıl sevındım cıcekdede bı not . Notta sadece burnumda tutuyosun yazıyodu . sonra telefonum caldı actım yarım arayan begendınmı suprızımı dıyo ben aglamaktan konusamıyorum operasyon falan hepsı yalandı hepsı suprız ıcındı dogum gunun kutlu olsun falan derken romantık duygusal bı konusma yaptı . yanımda olamadıgı ıcın ozur dıledı ve ayrı gecırdıgımız ılk ve son ozel gun olucak dıyede soz verdı . bırde ben askerden gelınce o balıklar yasıyo olucak dedıYanımda degıldı ama harıka bı suprızdı
Ilk soz yuzzuklerımızAlmanya turnesındeydık 45 gunluk turne 18 gun off var neyse off oldugumuz gunlerden bıgun Münih'i gezıcez . gezıyoruz derken benımkı dedıkı gel surdan su alalım tamam dedım . Ben çikolata manyagıyım ozellıkle kınder dedınmı akan sular durur benım ıcın suyu aldı sanada kınder alımmı dedı aa evett dedım stantdakı kınderlerden bırını aldım ustte tek basına duran vardı bıtane onu aldım . neyse cıktık marketten o arada arkadasım aradı onunla konusuyoruz benımı aldı elımden kınderı koydu posete neyse arkadasımda kapatmak bılmıyor telefonu eger oda ayarlıymıs neyse derken kapattık bende cok unutkan bırıyım çikolatayı unuttum . yarım dedıkı mustafa hoca aradı prova varmıs otele donmemız lazım Allah Allah bugun off gunumuz show yok nıye prova var dıyom bılmıyom cagırdı gıtmemız lazım dedı dogru dedım . neyse geldık otele otelın toplantı yapılan yerıne goturuyo benı benımkı prova ıcın burda toplanılcak dıye gırdım ıcerdı kımse yok kocaman bı perde var hanı nerde mıllet dedım sanane mılletten gelırler hem senın bı çikolatan vardı dedı anaa unuttum ben onu versne falan derken actım yedım cıkolatayı ıcınde sarı sey degısmıstı bıraz buyuk bı kutu vardı unun yerınde Almanyada boyle oluyor herhalde dedım attım cantaya oyuncagına baksana dedı bende amaan sımdı kucucuk bısydır dagırılır burda dedım dagılmaz sen ac dedı bı actım ıcıne yuzzuklerı koymus kırmızıda bır kurdela yuzzukler var ıcınde dedım saskınlıkla oda evet eger sende ıstrersen ben senınle sozlenmek ıstıyorum soranlara sozlum demek ıstıyorum dedı olur dedım bende sarıldık sonra bı gurultu perdenın arkasından alkıslayanlar bagıranlar konfetı patlatanlar meger herkes ayarlıymıs Cok mutlu olmustum ama yaa
Kucukken kayınpederım yarıme kırmızı bı araba almıs . annesıde kırmasın dıye saklamıs hep arabayı neyse ılk lıseye basladıgında vermıs arabayı yarıme . verırkende bu arabayı ılerde bı oglun olursa ona verırsın demıs oda hayır ben bu arabayı evlenecegım kadına verıcem oda oglumuz olursa ona verır demıs ve o sureden berı saklamıs . bırgun bulustugumuzde bı kutu vardı elınde cok sasırdım bu ne dedım eve gıdınce ac dedı gezdık tozduk nyse eve geldım actım ıcınden oyle guzel bebek kokusu gelıyokı anlatamam . Kutunun ıcınde kucuk bı zıbın 2 tane mavı patık kırmızı bı araba cıkolatalar jelıbonlar ve mektuplar vardı cok sasırdım . mektupları okuyunca araba hıkayesını ogrendım mektubun sonundada benım evlenecegım kadın sensın yazıyordu ve bız cıkmaya baslayalı 4 ay oluyorduo kucuk zıbın ve coraplar yarımın bebısken gıydıklerıymıs ve annesı sandıkta dıger kıyafetlerıyle beraber saklıyomus mıs gıbı yarım kokuyolardı sımdı pek kokmuyolar hergun kokladıgım ıcın senelerdır gıttı kokusu
Sonra baska bıgun baska bı kutu bu defa kutuda sararmıs agac yaprakları vardı yuzlerce . Yarım kucuk kucuk notlar hazırlamak yerıne agacın yapraklarına yazmıs ıcınden gelen bırsuru seyı . ılk defa gorunce boyle bıseyı yıne cok sasırıp mutlu olmustum benı dusunuyor ugrasıyor yapıyor dıye
Br keresındede bulusucaktık bekletmıstı benı ve cok sınırlnmıstım gelıyorsan gel gelmıyorsan gıdıyorum deyıp suratına kapatıstım telefonu bı geldı elınde pelus mınny mause ve lolipoplardan yapılmıs cıcek buketı gıbı buket . bıldıgınız buket gıbı tullerle kurdelelerle susletmıs ama cıcek yerıne bırsuru lolipop vardı
Kızlar ınanın o kadar cok sey varkı yaptıgı aldıgı bunlar sadece bıkacı yanı ne bılıyım tuvalete gıdıyorum dıye gıdıp en yakın cıcekcıden cıcek buketı yaptırıp getırn yada durduk yere ( ben ayıcık hastası oldugum ıcın ) Eve ayıcık yollatan bırısı . Evın heryerı cıcek ve boy boy peluslarla dolu . Hıcde bıkmıyorum
Benım yarım hep suprızlerle doku bırıdır nasıl yapsamda mutlu etsem dıye dusunur
Bana hep bılıyorum sana bır kere gulumseyınce senı sevıyorum deyınce yada opunce mutlu oluyorsun ama arada degısıklık lazım der hep . Ayy yerım ben kocişimi yaaa
canm yaptığı hediyeyi annem kaldırmış bi bulursam anlatcam
güle bayıldım canımmm :) afiyet olmuştur o sana , ne kadar güzeel
bayıldım , böyle erkeklere kocaman bir maaşAllah
kolyeniz de çok güzel , güle güle güzel günlerde kullanın
howarcık anlatmamış hikayesini :26:
kızzzz sende bizdensin el emeği yapıp veririz bizde hatta daha özeller el emeği herşey trilyonluk şeylerden daha kıymetlidirBeğendiğinize sevindim kızlar :) Daha farklı bir şeyler istiyorsanız şunlardan da deneyebilirsiniz. Aldığınız bir t-shirtün yanına kendi el emeğinizle yapabilirsiniz, ufak tefek hediyeler bunlar;
* Bir tane oyuncak araba alabilirsiniz. Bunu gelin arabası şeklinde süsleyip üstüne not yazabilirsiniz...
*İskambil kağıtlarıyla batak vb oyunları seviyorsa kendiniz yapabilirsiniz bu kağıtları(şahsen ben kendim yaptım.K-Q-J kartlarına da kırtasiyeden kendi fotoğraflarımızı çıkartırıp üstüne yapıştırmıştım)
*Kurabiye yapmayı seviyorsanız eğer minik kurabiyeler yapıp pişirmeden önce içine ufak kağıtlara not yazıp yerleştirebilirsiniz. Merak etmeyin kağıtlar pişmiyor :)
*Biraz el işi ile uğraşmayı seviyorsanız keçe alıp telefon kılıfı yapabilirsiniz. ( ben erkek arkadaşıma galatasaraylı kendime kurabiye canavarlı yapmıştım. Ama o ikisini de çok beğendi ikisini de aldı :) )
*El boyamasına yatkınsanız bir tane kumaş boyası alıp iki t-shirt alıp kendi sevgili t-shirtlerinizi kendiniz yapabilirsiniz.
*Kanaviçe yapmayı seviyorsanız çok güzel modeller var. Onlardan yapıp yastık kılıfına dikip verebilirsiniz. ( benn tetristen kalp şekline gelen bir kalp yapıp yanına you complete me yazmıştım)
*Para biriktiremeyen bir sevgiliniz varsa güzel bir kumbara alıp üstüne not yazıp verebilirsiniz ben üstüne Mini Cooper'im için para biriktirmeye başlasan iyi edersin yazmıştım. umarım yarısına gelmiştir. :)
Aklıma daha başka fikir gelmiyor kızlar :) Umarım yardımcı olabilmişimdir benden bu kadar :)
çok güzel topik olmuş hemen görür görmez geldim bende
sözlümün doğum günü hediyesini
Eki Görüntüle 772754
kurutup hala sakladığım güllerim..
Eki Görüntüle 772756
vee nazar boncuklu kolyem
Eki Görüntüle 772757
daha çok şey aldı sağolsun.. kıyafetten tutun ayakkabıya kadar hep alır
Milkshakecim bin kere maşallah. Allah sizi birbirinize iki cihanda da hayırlı kılsın, hiç ayrılmayın.
Hepsi çok güzeldi, seni mutlu etmeyi bilmiş çok şükür
Benim yarim de çiçeklere yazmıştı duygularınıyaprağı okuyunca aklıma geldi...
ama askerliğe gidiş hikayeniz beni çok etkiledi...
Ben nasıl yollıycam yarimi askereee
benim yarimde duygu söylemeyi hiç bilmez, malesef , ama kibardır birazda utangaç
Kiz super hepsi yaaaa bayildimmmm yok bole bi adam senin kocanda kocan icnd sen cok sanslisini bebgm bu arada sehr disndan ablam geldi cok giremiyorum topiclere yigenmle ilgileniuorm . Ama srprizleri gercekten cok hos bayildm
milk canm yaa kırılmada süper şeylermiş maşallah
Canim tesekkur ederim
Senn hediyelernde cok guzel kolyen gbi nazar dgmsin hic
canmm maşallah çok güzel güle güle kullan
milk canm yaa kırılmada süper şeylermiş maşallah
Cok tesekkur ederım canım benım . Ben yarim bir tane biiiiiiir
Ay kıyamam gıtmedımı askere senınkı bebegım vallahı zor oluyo ama sayılı gun gecıp gıdıyo
Tabıkı sadece ben degıl oda cok sanslı bnm gbı bı sevgılısı var
Nıye kırılim bebegım cok tesekkur ederım
Cok tesekkur ederım canım benım . Ben yarim bir tane biiiiiiir
Ay kıyamam gıtmedımı askere senınkı bebegım vallahı zor oluyo ama sayılı gun gecıp gıdıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?