aşktan gelen hediyeler&sürprizler

Dişiiimmm bebegımm cok ozledım snıı gezı bıtsınde sık sık gel aramızaa cılgın gelınım benım
Kuzum benım saol okudugun ıcın . Yarım benı bıtane aksam gelsın opcem onu her zamankınden daha cok Bu arada annen nasıl bıtanem

canım benim ya çok tatlısın sağol annem iyi olmaya çalışıyor canım bu ameliyatın etkisi 2-3 yıl sürüyormuş zaten o yüzden birden mucizevi bir şekilde dipdiri olmasını beklemiyoruz zaten sağol canım

Yarine sık sık teşekkür et bana bunları bunları yaptığın için teşekkür ederim de bazen teşekkür etmeyi unutuyoruz çünkü

ben de sizleri özledim kız 2 gun buralardayım 7 sinde devam edeceğiz

bu arada gelin topiğine de gelsene bir şeyler yazdım oraya da

Milkshakecim bin kere maşallah. Allah sizi birbirinize iki cihanda da hayırlı kılsın, hiç ayrılmayın.
Hepsi çok güzeldi, seni mutlu etmeyi bilmiş çok şükür
Benim yarim de çiçeklere yazmıştı duygularını yaprağı okuyunca aklıma geldi...
ama askerliğe gidiş hikayeniz beni çok etkiledi...
Ben nasıl yollıycam yarimi askereee

benim yarimde duygu söylemeyi hiç bilmez, malesef , ama kibardır birazda utangaç

Sevgilimle kavga ettik yurtdısından aldıgım hediyeyi vereyim bari dedim verme istemiyorum dedi
ben de gurur yaptım vermeyeceğim turşusunu kuracağım aldığım şeyin

zaten bana hiç hediye süpriz fln geldiği yok en son 6 ay önce yıldönümü kutlamıştık o kadar
6 aydır hiçbir şey yok

Kiz super hepsi yaaaa bayildimmmm yok bole bi adam senin kocanda kocan icnd sen cok sanslisini bebgm bu arada sehr disndan ablam geldi cok giremiyorum topiclere yigenmle ilgileniuorm . Ama srprizleri gercekten cok hos bayildm

Son düzenleyen: Moderatör:
canm yaptığı hediyeyi annem kaldırmış bi bulursam anlatcam

kızzzz sende bizdensin el emeği yapıp veririz bizde hatta daha özeller el emeği herşey trilyonluk şeylerden daha kıymetlidir

canmm maşallah çok güzel güle güle kullan

milk canm yaa kırılmada süper şeylermiş maşallah

Cok tesekkur ederım canım benım . Ben yarim bir tane biiiiiiir
Ay kıyamam gıtmedımı askere senınkı bebegım vallahı zor oluyo ama sayılı gun gecıp gıdıyo

benim yarimde duygu söylemeyi hiç bilmez, malesef , ama kibardır birazda utangaç

Kiz super hepsi yaaaa bayildimmmm yok bole bi adam senin kocanda kocan icnd sen cok sanslisini bebgm bu arada sehr disndan ablam geldi cok giremiyorum topiclere yigenmle ilgileniuorm . Ama srprizleri gercekten cok hos bayildm

Tabıkı sadece ben degıl oda cok sanslı bnm gbı bı sevgılısı var

milk canm yaa kırılmada süper şeylermiş maşallah

Nıye kırılim bebegım cok tesekkur ederım

e tabıkı orası öle canım oda çok şanslı

Cok tesekkur ederım canım benım . Ben yarim bir tane biiiiiiir
Ay kıyamam gıtmedımı askere senınkı bebegım vallahı zor oluyo ama sayılı gun gecıp gıdıyo

yok canım daha gitmedi, bakalım ne zaman gidicek Sağlıkla gidip gelsin de öenmli olan o.

Son düzenleyen: Moderatör:
Burda dile getirdim ama ayrintili olarak bir daha anlatayaim buda benim askima dogum gununde yaptigim hediyeydi
Ben sehir disinda üniversite okuyordum 2.yilimdi sevgilim ise ankaradaydi dogun gunu geldi catti ama konuşmuştuk kutlamicaz diye yani biz bütün özel günleri bi gunde kutluyoruz dogum gunleri yildonumu vs. Sadece yanimda ol bi yere oturalim yeter dedi tamam dedim
O gun icin yurt müdürumden izin aldim normalde almazdim bir onceki sene her haftasonu kacardim yurt Müdürüm bunu bilirdi ama hic bisey demedi bende iyi niyetini kotuye kullanmicam daha fazla dedim bu sene kacmicam soz dedim ve o yüzden izin aldim oda verdi saolsun telefonun acik olsun falan dedi anlastik ve bir gece onceden hediye hazrladim ona
Ankaraya geldim beni aldi arabayla biyere gttik oturduk wc bahanesiyle pasta aldim garsona verdim ve bunu ben isaret yapinca getir dedim sonra oturuyoruz sohbet falan o ne kadar askm bisey yapma falan desede herzaman bekler bende beklerim cunku isterim sevgilim sürpriz yapsin bende ses yok hatta kalkalim sıkildiysan falan bile dedim surati dustu tamm wc gideyim kalkalm dedi o gidince solistle konustum canli müzik calan biryere gitmistik askim dogum gunu icin bir sarki istiyorum dedim
Askim geldi sonra solist 'ilk degilsen bile canım son kalacaksin' diye müzige girdi o ara kocaman doner bicagi ile benim aldıgim pasta geldi cok sasrmisti onu hic bole gormemistim pasta kesmiyor diye saka falan yapildi para taktik garsona solist biraz sarhostu bizimkide hafif alkol aldi mutluluktan beni unuttular solistle birbirlerine bagristilar :)))
Solist kardesim dogum günün kutlu olsun diye bagiriyodu bir yandanda şarkı söylüyordu
askimda saol dostum falan diye bagırdı ama birbirlerini tanimiyorlardi ne komikti
Sonra ona yaptigim kutuyu verdim gerisini hepiniz biliyorsunuz yinede yazayım
Şık bir kutu aldim 41 tane icimden gelenleri yazdığim kalpli kirmizi kagitlari koydum icine alinti yok sadece benim hissettiklerim yaziliydi hatta aralara espri serpstrdim 'askim sıkildinmi az kaldi devam et bebegm' falan diye gülsun istedim
sonra son kagida ''41 kere masallh askimiza nazar degmesin'' yazdim ve nazar boncugu taktim
Kutuyu acinca kapagin altinda bizim resmimiz vardi onu gördu ugur bocekleriyle tutturdum kapagin boyunda kestim
Icine agri kedici koydum paket yaptim ustune 'basini agrittigim her zaman icin' yazdim
seker aldim paketledim ve 'en tatli zamanlarimiz icin' yazdim
birde saat aldim koydum ve 'gelecek zamanlarimiz icin' yazdim
Benim bitanecik öküz sevgilimin gözleri doldu ve cok mutlu oldu
onu oyle mutlu görünce deeeeeee dunyalar benim oldu <3 <3 <3

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…