Yardımım dokunduysa ne mutlu canım :) O Çanakkale'de ben Ankara'dayım. Bizim üniversitenin topluluğu ile Çanakkaleye kampımız vardı.Doğum günümün olduğu haftaya denk geliyodu. Benden habersiz topluluk başkanları ile görüşüp otobüsü durdurdu. Sabah 5 gibi Çanakkale de olduk, otobüs durdu herkes şaşırdı kaldı. Tabi bende ne olduğumu anlayamadım. Evlerinin önündeydik. 40 kişi otobüsten indik. Kolumdan tuttu odasına götürdü. Odayı gören herkesin ağzı açık kaldı. Yerde en az 35 tane balon vardı rengarenklerdi. Balonların ortasında bir masa masanın üstü güllerle kaplıydı. Güllerin ortasında da yaş pasta duruyodu... Yatağının üstünde hediyeler hediyelerin kenarını da sürpriz yumurtalarla doldurmuştu :) Bu kadar da değil diyip elimi tutup dışarı çıkardı. Diğer arkadaşlarımın yanına geldik hemen. Onlarda tebrik etti doğum günümü kutladı. Erkek arkadaşım 10 tane dilek feneri almış. Bütün arkadaşlarımla dilek balonlarını tek tek patlattık. Çok mutlu olmuştum,çok sevindim... :)
Aldığı hediyeler ise 80 cm boyunda bir peluş ayıcık,Oyuncak mini cooper(çok seviyorum o arabayı)Hediyeden ziyade bu sürprizi bile çok güzeldi :)
Kızlar merhaba, ben de sevgilime doğum gününde yaptığım hediyeyi anlatayım. Bana Derin'im derdi. Çok severdik bu sözü... Kartonu şerit şeklinde kesip üstüne En Derinim'e yazdım. Onu rulo haline getirdim. Ve onunla ilişkimize başladığımız ilk gün giydiği gömleğini almıştım. Onu giydim. Çimlere oturdum, rulo haline getirdiğim kartonla bir fotoğraf çektirdim,sonra E harfini açıp bir fotoğraf çektirdim,sırayla hepsi ile tek tek fotoğraf çektirdim. Fotoğrafları çıkarttırdım, albüm alıp sırasıyla yerleştirdim. Albümün boş kalan kısmına da şıpsevdi sakızlarından çıkan sözleri kalpli stickerlara yazdım yerleştirdim. Beğenmeyen olmadı, kendisi de çok beğendi :)
Bu arada sevgili olalı 483 gün oldu, bu güne kadar birbirimize klasik hediyelerden almamıştık. Ben daha yeni bir t-shirt alıp verdim :)
Onun bana yaptığı sürpriz de çok güzeldi,ancak uzun bir yazı olur okumaktan sıkılırsınız diye yazmaktan vazgeçtim :) ilginç fikirlerinizi bekliyorum, 26 Kasım doğum günü :):18:
Yardımım dokunduysa ne mutlu canım :) O Çanakkale'de ben Ankara'dayım. Bizim üniversitenin topluluğu ile Çanakkaleye kampımız vardı.Doğum günümün olduğu haftaya denk geliyodu. Benden habersiz topluluk başkanları ile görüşüp otobüsü durdurdu. Sabah 5 gibi Çanakkale de olduk, otobüs durdu herkes şaşırdı kaldı. Tabi bende ne olduğumu anlayamadım. Evlerinin önündeydik. 40 kişi otobüsten indik. Kolumdan tuttu odasına götürdü. Odayı gören herkesin ağzı açık kaldı. Yerde en az 35 tane balon vardı rengarenklerdi. Balonların ortasında bir masa masanın üstü güllerle kaplıydı. Güllerin ortasında da yaş pasta duruyodu... Yatağının üstünde hediyeler hediyelerin kenarını da sürpriz yumurtalarla doldurmuştu :) Bu kadar da değil diyip elimi tutup dışarı çıkardı. Diğer arkadaşlarımın yanına geldik hemen. Onlarda tebrik etti doğum günümü kutladı. Erkek arkadaşım 10 tane dilek feneri almış. Bütün arkadaşlarımla dilek balonlarını tek tek patlattık. Çok mutlu olmuştum,çok sevindim... :)
Aldığı hediyeler ise 80 cm boyunda bir peluş ayıcık,Oyuncak mini cooper(çok seviyorum o arabayı)Hediyeden ziyade bu sürprizi bile çok güzeldi :)
ayyy işte benmki hiç sosyal değil çok içe kapanık daha doğrusu ben hariç kimse ile fazla samimi değil bide arkadaşları ile ama kimse ile sosyal değil bende tam aksi inanılmazzzzz seviyomm onunla herşeyi yapmayı. bazen kışın ben seviyom diyee arada birde olsa geziyozz ben soğukda yürümeye bayılıyomm hele de akşam olunca.
sağol canm
Bir hediyeden daha bahsedebilirim ama fotoğraf yüklemeyi bilmiyorum, malum yeni üyeyim.. Biriniz yardımcı olursa erkek arkadaşımın bana aldığı hediyeden de bahsetmek isterim...
Eki Görüntüle 771414 Sanırım başardım :)
Teşekkür ederim kızlar sağolun... Bu hediye de erkek arkadaşımın bana yaptırdığı hediyelerden... Benim altına gümüşe alerjim olduğu için takı kullanamıyorum. Bir internet sitesinde bu resimdekilerin resimsiz halini ve gümüş olanını görmüş çok beğenmiştim. O da yanımdaydı,gülüp geçmiştik :) 1.yıl hediyesi olarak Çanakkale de istediğin herşeyi yapabilen bir hediyelik eşyacı varmış,( öğrenmek isteyenler özel mesaj atabilir. Facedeki grubun linkini atabilirim. İnternet üzerinden de sipariş alabiliyormuş) Oraya gitmiş anlatmış. Ordaki adam da derinin üstüne fotoğraflarımızı bastırmış... :) Hediye paketi ile getirdiğinde daha paketinden çıkarmadan bile çok keskin deri kokuyodu... :) Görünce çok şaşırmıştım...
benmle vakit geçirmeyi sevyo şanslıyımaaa aç kuzum senınkını bıraz bazen öle olması daha oluyor gercı ama senle vakıt gecırmeyı sevıyorsa gerısını salla
çok hoşcanım şöyle hemen anlatım bu cevap yazdıgın yere yazını yazıorsun anlatıyorsun sonra yukarda yazı stili için yerler var ya orda gülen yüz var ba onun hemen yanında ataç var eklentiler ona tıklıyorsun kutucuk cıkıor ordan dosyaları ekle dosyadan sec bu kadar ama eger yanında x varsa resmı bıraz kırpman lazım kk uygun olması ıcın
buda çok hoşmuş canm yaaaEki Görüntüle 771414 Sanırım başardım :)
Teşekkür ederim kızlar sağolun... Bu hediye de erkek arkadaşımın bana yaptırdığı hediyelerden... Benim altına gümüşe alerjim olduğu için takı kullanamıyorum. Bir internet sitesinde bu resimdekilerin resimsiz halini ve gümüş olanını görmüş çok beğenmiştim. O da yanımdaydı,gülüp geçmiştik :) 1.yıl hediyesi olarak Çanakkale de istediğin herşeyi yapabilen bir hediyelik eşyacı varmış,( öğrenmek isteyenler özel mesaj atabilir. Facedeki grubun linkini atabilirim. İnternet üzerinden de sipariş alabiliyormuş) Oraya gitmiş anlatmış. Ordaki adam da derinin üstüne fotoğraflarımızı bastırmış... :) Hediye paketi ile getirdiğinde daha paketinden çıkarmadan bile çok keskin deri kokuyodu... :) Görünce çok şaşırmıştım...
gecen sene ramaznda yemeğe çıkmıştık yer ayırtmış bi mekanda güzel bi tabak hazırlatmıştı ama yok yok ben buna bile mutlu olmuştum domatesten gul faln yaptrmış arkadaşına tabagın üzerıne
güle bayıldım canımmm :) afiyet olmuştur o sana , ne kadar güzeel
bayıldım , böyle erkeklere kocaman bir maaşAllah
kolyeniz de çok güzel , güle güle güzel günlerde kullanın
howarcık anlatmamış hikayesini :26:
bende istiyorumneeeeeeeeeeeeeeeeeeeee guzel topik cok sevdim bende evliyim gecen yil dogum gunumde esim bana taki almisti altindan onu cekib koyarim
diyer hediyyeler malesef yok yani gul almisdi aile gununde soldular parvum almisdi sevgililer gununde bitdi ama bazi gunler var yanimda olmadi icin almadi hic birsey sonradan aldi mesela bu yil dogum gunumde isi icin yanimda olamadi ama gelirken cooooook guzel seker almisdi cok guzel gorunuyordu ve cok guzel tadi vardi onuda bitirdikve ben kutusunu atdim
ama hangi hediyyyelerim duruyo cekib atarim cok beyendim topikinizi
Beğendiğinize sevindim kızlar :) Daha farklı bir şeyler istiyorsanız şunlardan da deneyebilirsiniz. Aldığınız bir t-shirtün yanına kendi el emeğinizle yapabilirsiniz, ufak tefek hediyeler bunlar;
* Bir tane oyuncak araba alabilirsiniz. Bunu gelin arabası şeklinde süsleyip üstüne not yazabilirsiniz...
*İskambil kağıtlarıyla batak vb oyunları seviyorsa kendiniz yapabilirsiniz bu kağıtları(şahsen ben kendim yaptım.K-Q-J kartlarına da kırtasiyeden kendi fotoğraflarımızı çıkartırıp üstüne yapıştırmıştım)
*Kurabiye yapmayı seviyorsanız eğer minik kurabiyeler yapıp pişirmeden önce içine ufak kağıtlara not yazıp yerleştirebilirsiniz. Merak etmeyin kağıtlar pişmiyor :)
*Biraz el işi ile uğraşmayı seviyorsanız keçe alıp telefon kılıfı yapabilirsiniz. ( ben erkek arkadaşıma galatasaraylı kendime kurabiye canavarlı yapmıştım. Ama o ikisini de çok beğendi ikisini de aldı :) )
*El boyamasına yatkınsanız bir tane kumaş boyası alıp iki t-shirt alıp kendi sevgili t-shirtlerinizi kendiniz yapabilirsiniz.
*Kanaviçe yapmayı seviyorsanız çok güzel modeller var. Onlardan yapıp yastık kılıfına dikip verebilirsiniz. ( benn tetristen kalp şekline gelen bir kalp yapıp yanına you complete me yazmıştım)
*Para biriktiremeyen bir sevgiliniz varsa güzel bir kumbara alıp üstüne not yazıp verebilirsiniz ben üstüne Mini Cooper'im için para biriktirmeye başlasan iyi edersin yazmıştım. umarım yarısına gelmiştir. :)
Aklıma daha başka fikir gelmiyor kızlar :) Umarım yardımcı olabilmişimdir benden bu kadar :)
güzelmiş cnm hepsı cok tesekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?