aşktan gelen hediyeler&sürprizler

Bir hediyeden daha bahsedebilirim ama fotoğraf yüklemeyi bilmiyorum, malum yeni üyeyim.. Biriniz yardımcı olursa erkek arkadaşımın bana aldığı hediyeden de bahsetmek isterim...

Yardımım dokunduysa ne mutlu canım :) O Çanakkale'de ben Ankara'dayım. Bizim üniversitenin topluluğu ile Çanakkaleye kampımız vardı.Doğum günümün olduğu haftaya denk geliyodu. Benden habersiz topluluk başkanları ile görüşüp otobüsü durdurdu. Sabah 5 gibi Çanakkale de olduk, otobüs durdu herkes şaşırdı kaldı. Tabi bende ne olduğumu anlayamadım. Evlerinin önündeydik. 40 kişi otobüsten indik. Kolumdan tuttu odasına götürdü. Odayı gören herkesin ağzı açık kaldı. Yerde en az 35 tane balon vardı rengarenklerdi. Balonların ortasında bir masa masanın üstü güllerle kaplıydı. Güllerin ortasında da yaş pasta duruyodu... Yatağının üstünde hediyeler hediyelerin kenarını da sürpriz yumurtalarla doldurmuştu :) Bu kadar da değil diyip elimi tutup dışarı çıkardı. Diğer arkadaşlarımın yanına geldik hemen. Onlarda tebrik etti doğum günümü kutladı. Erkek arkadaşım 10 tane dilek feneri almış. Bütün arkadaşlarımla dilek balonlarını tek tek patlattık. Çok mutlu olmuştum,çok sevindim... :)

Aldığı hediyeler ise 80 cm boyunda bir peluş ayıcık,Oyuncak mini cooper(çok seviyorum o arabayı) :D Hediyeden ziyade bu sürprizi bile çok güzeldi :)

canmm çokk güelmiş yaa ne hoş süpriz farklı da baya. :D

konuya cevap ver var oraya giriyosun insert image yazıyo ona tıkla dosya seç eklentiyi yükle bu kadar.
yazı tipleri filan var hemen orada kare renkli bi kutu o insert image bu kadarr anlatabildim mi bilmiyorum umarım anlamışsındr canm

Kızlar merhaba, ben de sevgilime doğum gününde yaptığım hediyeyi anlatayım. Bana Derin'im derdi. Çok severdik bu sözü... Kartonu şerit şeklinde kesip üstüne En Derinim'e yazdım. Onu rulo haline getirdim. Ve onunla ilişkimize başladığımız ilk gün giydiği gömleğini almıştım. Onu giydim. Çimlere oturdum, rulo haline getirdiğim kartonla bir fotoğraf çektirdim,sonra E harfini açıp bir fotoğraf çektirdim,sırayla hepsi ile tek tek fotoğraf çektirdim. Fotoğrafları çıkarttırdım, albüm alıp sırasıyla yerleştirdim. Albümün boş kalan kısmına da şıpsevdi sakızlarından çıkan sözleri kalpli stickerlara yazdım yerleştirdim. Beğenmeyen olmadı, kendisi de çok beğendi :)

Bu arada sevgili olalı 483 gün oldu, bu güne kadar birbirimize klasik hediyelerden almamıştık. Ben daha yeni bir t-shirt alıp verdim :)

Onun bana yaptığı sürpriz de çok güzeldi,ancak uzun bir yazı olur okumaktan sıkılırsınız diye yazmaktan vazgeçtim :) ilginç fikirlerinizi bekliyorum, 26 Kasım doğum günü :):18:

hmmm o da güzlmiş canım sevgilin begendıyse sorun yok yeni fikirler çok çıkar burda canım takıpte kal :1:

Yardımım dokunduysa ne mutlu canım :) O Çanakkale'de ben Ankara'dayım. Bizim üniversitenin topluluğu ile Çanakkaleye kampımız vardı.Doğum günümün olduğu haftaya denk geliyodu. Benden habersiz topluluk başkanları ile görüşüp otobüsü durdurdu. Sabah 5 gibi Çanakkale de olduk, otobüs durdu herkes şaşırdı kaldı. Tabi bende ne olduğumu anlayamadım. Evlerinin önündeydik. 40 kişi otobüsten indik. Kolumdan tuttu odasına götürdü. Odayı gören herkesin ağzı açık kaldı. Yerde en az 35 tane balon vardı rengarenklerdi. Balonların ortasında bir masa masanın üstü güllerle kaplıydı. Güllerin ortasında da yaş pasta duruyodu... Yatağının üstünde hediyeler hediyelerin kenarını da sürpriz yumurtalarla doldurmuştu :) Bu kadar da değil diyip elimi tutup dışarı çıkardı. Diğer arkadaşlarımın yanına geldik hemen. Onlarda tebrik etti doğum günümü kutladı. Erkek arkadaşım 10 tane dilek feneri almış. Bütün arkadaşlarımla dilek balonlarını tek tek patlattık. Çok mutlu olmuştum,çok sevindim... :)

Aldığı hediyeler ise 80 cm boyunda bir peluş ayıcık,Oyuncak mini cooper(çok seviyorum o arabayı) :D Hediyeden ziyade bu sürprizi bile çok güzeldi :)

ay harıka olmus amaaa uzun dıyo bırde bak ne güzelmış uzun ols abıle ıyıkı anlattın canım cok duygulu ve hoş bır sürpriz olmus ya:nazar::nazar::nazar:

ayyy işte benmki hiç sosyal değil çok içe kapanık daha doğrusu ben hariç kimse ile fazla samimi değil bide arkadaşları ile ama kimse ile sosyal değil bende tam aksi inanılmazzzzz seviyomm onunla herşeyi yapmayı. bazen kışın ben seviyom diyee arada birde olsa geziyozz ben soğukda yürümeye bayılıyomm hele de akşam olunca.

sağol canm :54::34:

aaa aç kuzum senınkını bıraz bazen öle olması daha oluyor gercı ama senle vakıt gecırmeyı sevıyorsa gerısını salla

Bir hediyeden daha bahsedebilirim ama fotoğraf yüklemeyi bilmiyorum, malum yeni üyeyim.. Biriniz yardımcı olursa erkek arkadaşımın bana aldığı hediyeden de bahsetmek isterim...

canım şöyle hemen anlatım bu cevap yazdıgın yere yazını yazıorsun anlatıyorsun sonra yukarda yazı stili için yerler var ya orda gülen yüz var ba onun hemen yanında ataç var eklentiler ona tıklıyorsun kutucuk cıkıor ordan dosyaları ekle dosyadan sec bu kadar ama eger yanında x varsa resmı bıraz kırpman lazım kk uygun olması ıcın

$532927_3976941160786_1189673370_n.jpg Sanırım başardım :)

Teşekkür ederim kızlar sağolun... Bu hediye de erkek arkadaşımın bana yaptırdığı hediyelerden... Benim altına gümüşe alerjim olduğu için takı kullanamıyorum. Bir internet sitesinde bu resimdekilerin resimsiz halini ve gümüş olanını görmüş çok beğenmiştim. O da yanımdaydı,gülüp geçmiştik :) 1.yıl hediyesi olarak Çanakkale de istediğin herşeyi yapabilen bir hediyelik eşyacı varmış,( öğrenmek isteyenler özel mesaj atabilir. Facedeki grubun linkini atabilirim. İnternet üzerinden de sipariş alabiliyormuş) Oraya gitmiş anlatmış. Ordaki adam da derinin üstüne fotoğraflarımızı bastırmış... :) Hediye paketi ile getirdiğinde daha paketinden çıkarmadan bile çok keskin deri kokuyodu... :) Görünce çok şaşırmıştım... :nazar:

Eki Görüntüle 771414 Sanırım başardım :)

Teşekkür ederim kızlar sağolun... Bu hediye de erkek arkadaşımın bana yaptırdığı hediyelerden... Benim altına gümüşe alerjim olduğu için takı kullanamıyorum. Bir internet sitesinde bu resimdekilerin resimsiz halini ve gümüş olanını görmüş çok beğenmiştim. O da yanımdaydı,gülüp geçmiştik :) 1.yıl hediyesi olarak Çanakkale de istediğin herşeyi yapabilen bir hediyelik eşyacı varmış,( öğrenmek isteyenler özel mesaj atabilir. Facedeki grubun linkini atabilirim. İnternet üzerinden de sipariş alabiliyormuş) Oraya gitmiş anlatmış. Ordaki adam da derinin üstüne fotoğraflarımızı bastırmış... :) Hediye paketi ile getirdiğinde daha paketinden çıkarmadan bile çok keskin deri kokuyodu... :) Görünce çok şaşırmıştım... :nazar:

ama çok ince bir fikir ve cok begendım yaptrabılceıgım yerlerı bende ankarada bulursam yaptrırım canım

aaa aç kuzum senınkını bıraz bazen öle olması daha oluyor gercı ama senle vakıt gecırmeyı sevıyorsa gerısını salla
benmle vakit geçirmeyi sevyo şanslıyım
ama açılması gerek artık sosyal olmalı

canım şöyle hemen anlatım bu cevap yazdıgın yere yazını yazıorsun anlatıyorsun sonra yukarda yazı stili için yerler var ya orda gülen yüz var ba onun hemen yanında ataç var eklentiler ona tıklıyorsun kutucuk cıkıor ordan dosyaları ekle dosyadan sec bu kadar ama eger yanında x varsa resmı bıraz kırpman lazım kk uygun olması ıcın
çok hoş :D

Eki Görüntüle 771414 Sanırım başardım :)

buda çok hoşmuş canm yaaa

gecen sene ramaznda yemeğe çıkmıştık yer ayırtmış bi mekanda güzel bi tabak hazırlatmıştı ama yok yok ben buna bile mutlu olmuştum domatesten gul faln yaptrmış arkadaşına tabagın üzerıne :1::16:

güle bayıldım canımmm :) afiyet olmuştur o sana , ne kadar güzeel
:16:

bayıldım , böyle erkeklere kocaman bir maaşAllah
:9:

kolyeniz de çok güzel , güle güle güzel günlerde kullanın :16::16:

howarcık anlatmamış hikayesini
:26:

güle bayıldım canımmm :) afiyet olmuştur o sana , ne kadar güzeel

bayıldım , böyle erkeklere kocaman bir maaşAllah
:9:

kolyeniz de çok güzel , güle güle güzel günlerde kullanın :16::16:

howarcık anlatmamış hikayesini
:26:

saol bıtanem olmazmı hepsını yedim :D:D:56::56:

Beğendiğinize sevindim kızlar :) Daha farklı bir şeyler istiyorsanız şunlardan da deneyebilirsiniz. Aldığınız bir t-shirtün yanına kendi el emeğinizle yapabilirsiniz, ufak tefek hediyeler bunlar;

* Bir tane oyuncak araba alabilirsiniz. Bunu gelin arabası şeklinde süsleyip üstüne not yazabilirsiniz...
*İskambil kağıtlarıyla batak vb oyunları seviyorsa kendiniz yapabilirsiniz bu kağıtları(şahsen ben kendim yaptım.K-Q-J kartlarına da kırtasiyeden kendi fotoğraflarımızı çıkartırıp üstüne yapıştırmıştım)
*Kurabiye yapmayı seviyorsanız eğer minik kurabiyeler yapıp pişirmeden önce içine ufak kağıtlara not yazıp yerleştirebilirsiniz. Merak etmeyin kağıtlar pişmiyor :)
*Biraz el işi ile uğraşmayı seviyorsanız keçe alıp telefon kılıfı yapabilirsiniz. ( ben erkek arkadaşıma galatasaraylı kendime kurabiye canavarlı yapmıştım. Ama o ikisini de çok beğendi ikisini de aldı :) )
*El boyamasına yatkınsanız bir tane kumaş boyası alıp iki t-shirt alıp kendi sevgili t-shirtlerinizi kendiniz yapabilirsiniz.
*Kanaviçe yapmayı seviyorsanız çok güzel modeller var. Onlardan yapıp yastık kılıfına dikip verebilirsiniz. ( benn tetristen kalp şekline gelen bir kalp yapıp yanına you complete me yazmıştım):6:
*Para biriktiremeyen bir sevgiliniz varsa güzel bir kumbara alıp üstüne not yazıp verebilirsiniz ben üstüne Mini Cooper'im için para biriktirmeye başlasan iyi edersin yazmıştım. umarım yarısına gelmiştir. :)

Aklıma daha başka fikir gelmiyor kızlar :) Umarım yardımcı olabilmişimdir benden bu kadar :)

bende istiyorum:46: neeeeeeeeeeeeeeeeeeeee guzel topik cok sevdim bende evliyim gecen yil dogum gunumde esim bana taki almisti altindan onu cekib koyarim :12:
diyer hediyyeler malesef yok yani gul almisdi aile gununde soldular parvum almisdi sevgililer gununde bitdi ama bazi gunler var yanimda olmadi icin almadi hic birsey sonradan aldi mesela bu yil dogum gunumde isi icin yanimda olamadi ama gelirken cooooook guzel seker almisdi cok guzel gorunuyordu ve cok guzel tadi vardi onuda bitirdik
:56: ve ben kutusunu atdim
ama hangi hediyyyelerim duruyo cekib atarim cok beyendim topikinizi
:52:

bende istiyorum:46: neeeeeeeeeeeeeeeeeeeee guzel topik cok sevdim bende evliyim gecen yil dogum gunumde esim bana taki almisti altindan onu cekib koyarim :12:
diyer hediyyeler malesef yok yani gul almisdi aile gununde soldular parvum almisdi sevgililer gununde bitdi ama bazi gunler var yanimda olmadi icin almadi hic birsey sonradan aldi mesela bu yil dogum gunumde isi icin yanimda olamadi ama gelirken cooooook guzel seker almisdi cok guzel gorunuyordu ve cok guzel tadi vardi onuda bitirdik
:56: ve ben kutusunu atdim
ama hangi hediyyyelerim duruyo cekib atarim cok beyendim topikinizi
:52:

şeker mi bizde jelinbon çok severz bi sürü alıp yerdık hatta bana largoyla bıle jelibon göderirdi :1:
teşekkür ederim resımlı hıkayesıyle paylasmanı beklerım herzaman

Beğendiğinize sevindim kızlar :) Daha farklı bir şeyler istiyorsanız şunlardan da deneyebilirsiniz. Aldığınız bir t-shirtün yanına kendi el emeğinizle yapabilirsiniz, ufak tefek hediyeler bunlar;

* Bir tane oyuncak araba alabilirsiniz. Bunu gelin arabası şeklinde süsleyip üstüne not yazabilirsiniz...
*İskambil kağıtlarıyla batak vb oyunları seviyorsa kendiniz yapabilirsiniz bu kağıtları(şahsen ben kendim yaptım.K-Q-J kartlarına da kırtasiyeden kendi fotoğraflarımızı çıkartırıp üstüne yapıştırmıştım)
*Kurabiye yapmayı seviyorsanız eğer minik kurabiyeler yapıp pişirmeden önce içine ufak kağıtlara not yazıp yerleştirebilirsiniz. Merak etmeyin kağıtlar pişmiyor :)
*Biraz el işi ile uğraşmayı seviyorsanız keçe alıp telefon kılıfı yapabilirsiniz. ( ben erkek arkadaşıma galatasaraylı kendime kurabiye canavarlı yapmıştım. Ama o ikisini de çok beğendi ikisini de aldı :) )
*El boyamasına yatkınsanız bir tane kumaş boyası alıp iki t-shirt alıp kendi sevgili t-shirtlerinizi kendiniz yapabilirsiniz.
*Kanaviçe yapmayı seviyorsanız çok güzel modeller var. Onlardan yapıp yastık kılıfına dikip verebilirsiniz. ( benn tetristen kalp şekline gelen bir kalp yapıp yanına you complete me yazmıştım):6:
*Para biriktiremeyen bir sevgiliniz varsa güzel bir kumbara alıp üstüne not yazıp verebilirsiniz ben üstüne Mini Cooper'im için para biriktirmeye başlasan iyi edersin yazmıştım. umarım yarısına gelmiştir. :)

Aklıma daha başka fikir gelmiyor kızlar :) Umarım yardımcı olabilmişimdir benden bu kadar :)

güzelmiş cnm hepsı cok tesekkürler

çok güzel topik olmuş hemen görür görmez geldim bende :3:
sözlümün doğum günü hediyesini :16:

$CIMG3791.jpg

kurutup hala sakladığım güllerim..

$523777_10150859797222164_666537163_9546471_1156230422_n.jpg

vee nazar boncuklu kolyem :16:

$IMG_20120106_161100231.jpg

daha çok şey aldı sağolsun.. kıyafetten tutun ayakkabıya kadar hep alır :16:

Bensız buraya gelırsınız haaa :KK14: Cok uzuldum kırıldım sıze ınsan bı haber verır . Neyse yınede sızı cok sevdıgım ıcın yazıcam bıseyler . Oncelıkle ben sevgılımın aldıgı seyler yada yaptıgı suprızlerı buraya yazmaya kalksam oboooo ugrasamam vallahı . Ama sızın o guzel hatırınız ıcın bı kac bısı anlatım . Benım herıf romantıktır Allah ıcın yalan soylemıyım sımdı o yuzden hep sasırtır mutlu eder benı .
Önce resmı koyim sonra hıkayesını anlatım .

Baya uzun yazmısım umarım sıkılmazsınız ve sıze fıkır olur <3

Bız henuz kendı aramızda yuzzuk takmıstık yarım askere gıdecegı zaman . Benım sadece annem bılıyodu yarimi , onun nerdeyse butun aılesı bılıyodu benı . Asker eglencesını yaptıgımız gece 1 de otobuse bınıp gıttı yarım askere . Bilindiği gibi butun gece alını cıkarmadı omzundan kına yakılırken ayrıyetten sol avcunun ıcıne ısmımın bas harfını yazdırdı neyse eglence bıttı kv'dem oglum cıkar alını koyım ıcerı dedı yok anne goturcem yanımda dedı annesıde tmm dedı bındık arabalara cumbur cemaat otogara gıdıyoruz yarimi ugurlıcaz benım yanımdada kuzenım vardı bız bındık yarımın arabasına ustunde benım ona aldıgım gomlek vardı gıttık otogara cok kalablıktık asker eglencesınden otogara gıdılınce herkes geldı herkesle vedalastı habıre bagırıyo vedalasmadıgım varmı dıye neyse en son geldı baktı bana bn zaten aglamaktan telef olmusum aglama asker sevgılısı aglarmıymıs hıc bak bana ben aglıyormuyum dedı sonrada sarıldı oyle sıkı sarıldıkı hıc bırakmıcak sandım sonra yzumu tuttu senı cok sevıyorum ben yokken Allah'a emanetsın kendıne cok ıyı bak dedı ve alnımdan optu sonra bındı arabaya . Bu arada alı hala omzunda asılıydı otobuse bındıkten sonra ıstıklal marsını soyledık sonra el sallamalar falan derken otobus gıdıyodu . Daha sonra otogarın cıkısında sag tarafa durdu otobus bı baktım yarım ınmıs kosa kosa gelıyo bende ona dogru gıttım geldı yanıma alını cıkardı boynuma astı bu ılk ve son ayrılıgımız olsun senı cok sevıyorum dedı sarıldı bana . O gune kadar bır kere bıle aglamayan adam cocuk gıbı hıckıra hıckıra agladı sonra yıne optu gıdıyodu dondu asker selamı verdı gıttı . Arkamı donup baktıgımda hıckımse gıtmemıs herkes bıze bakıyo ve herkes aglıyodu . Off aklıma geldıkce tuylerım dıken dıken oluyo gozyaslarıma hakım olamıyorum :KK14: Cok sukurkı bıttı . Her gece bı tişörtü ve alıyla beraber yatıyodum özlem kotu bısey gercekten hele asker yolu beklemek daha zor Rabbım bekleyen herkese sabır versın .

Askere gıttı 3 ay sonra benım dogum gunumdu . Ilk ayrı gecırdıgımız ozel gunumuzdu . Kendımı eve kapatmıstım resmen . O gun hıc aramadı benı bı gun once aradıgındada yarın operasyona gıdıcez arayamayabılırım dedı ve dogum gunumu kutlamadı . Cok uzulmustum . Neyse saat 1 cıvarıydı kapı caldı bı actım bı cıcekcı elındede bu cıcekler sasırdım kaldım aldım cıceklerı gırdım ıcerıye saskın saskın bakınırken bı baktım cıceklerın altında bı fanus ıcındede 2 tane balık nasıl sevındım cıcekdede bı not . Notta sadece burnumda tutuyosun yazıyodu . sonra telefonum caldı actım yarım arayan begendınmı suprızımı dıyo ben aglamaktan konusamıyorum operasyon falan hepsı yalandı hepsı suprız ıcındı dogum gunun kutlu olsun falan derken romantık duygusal bı konusma yaptı . yanımda olamadıgı ıcın ozur dıledı ve ayrı gecırdıgımız ılk ve son ozel gun olucak dıyede soz verdı . bırde ben askerden gelınce o balıklar yasıyo olucak dedı :KK1: Yanımda degıldı ama harıka bı suprızdı :KK69:

Ilk soz yuzzuklerımız :KK1: Almanya turnesındeydık 45 gunluk turne 18 gun off var neyse off oldugumuz gunlerden bıgun Münih'i gezıcez . gezıyoruz derken benımkı dedıkı gel surdan su alalım tamam dedım . Ben çikolata manyagıyım ozellıkle kınder dedınmı akan sular durur benım ıcın suyu aldı sanada kınder alımmı dedı aa evett dedım stantdakı kınderlerden bırını aldım ustte tek basına duran vardı bıtane onu aldım . neyse cıktık marketten o arada arkadasım aradı onunla konusuyoruz benımı aldı elımden kınderı koydu posete neyse arkadasımda kapatmak bılmıyor telefonu eger oda ayarlıymıs :KK1: neyse derken kapattık bende cok unutkan bırıyım çikolatayı unuttum . yarım dedıkı mustafa hoca aradı prova varmıs otele donmemız lazım Allah Allah bugun off gunumuz show yok nıye prova var dıyom bılmıyom cagırdı gıtmemız lazım dedı dogru dedım . neyse geldık otele otelın toplantı yapılan yerıne goturuyo benı benımkı prova ıcın burda toplanılcak dıye gırdım ıcerdı kımse yok kocaman bı perde var hanı nerde mıllet dedım sanane mılletten gelırler hem senın bı çikolatan vardı dedı anaa unuttum ben onu versne falan derken actım yedım cıkolatayı ıcınde sarı sey degısmıstı bıraz buyuk bı kutu vardı unun yerınde Almanyada boyle oluyor herhalde dedım attım cantaya oyuncagına baksana dedı bende amaan sımdı kucucuk bısydır dagırılır burda dedım dagılmaz sen ac dedı bı actım ıcıne yuzzuklerı koymus kırmızıda bır kurdela yuzzukler var ıcınde dedım saskınlıkla oda evet eger sende ıstrersen ben senınle sozlenmek ıstıyorum soranlara sozlum demek ıstıyorum dedı olur dedım bende sarıldık sonra bı gurultu perdenın arkasından alkıslayanlar bagıranlar konfetı patlatanlar :KK1: meger herkes ayarlıymıs :KK1: Cok mutlu olmustum ama yaa :KK1::KK1:

Kucukken kayınpederım yarıme kırmızı bı araba almıs . annesıde kırmasın dıye saklamıs hep arabayı neyse ılk lıseye basladıgında vermıs arabayı yarıme . verırkende bu arabayı ılerde bı oglun olursa ona verırsın demıs oda hayır ben bu arabayı evlenecegım kadına verıcem oda oglumuz olursa ona verır demıs ve o sureden berı saklamıs . bırgun bulustugumuzde bı kutu vardı elınde cok sasırdım bu ne dedım eve gıdınce ac dedı gezdık tozduk nyse eve geldım actım ıcınden oyle guzel bebek kokusu gelıyokı anlatamam . Kutunun ıcınde kucuk bı zıbın 2 tane mavı patık kırmızı bı araba cıkolatalar jelıbonlar ve mektuplar vardı cok sasırdım . mektupları okuyunca araba hıkayesını ogrendım mektubun sonundada benım evlenecegım kadın sensın yazıyordu ve bız cıkmaya baslayalı 4 ay oluyordu :KK16: o kucuk zıbın ve coraplar yarımın bebısken gıydıklerıymıs ve annesı sandıkta dıger kıyafetlerıyle beraber saklıyomus mıs gıbı yarım kokuyolardı sımdı pek kokmuyolar hergun kokladıgım ıcın senelerdır gıttı kokusu :KK1:

Sonra baska bıgun baska bı kutu bu defa kutuda sararmıs agac yaprakları vardı yuzlerce . Yarım kucuk kucuk notlar hazırlamak yerıne agacın yapraklarına yazmıs ıcınden gelen bırsuru seyı . ılk defa gorunce boyle bıseyı yıne cok sasırıp mutlu olmustum benı dusunuyor ugrasıyor yapıyor dıye :KK16:

Br keresındede bulusucaktık bekletmıstı benı ve cok sınırlnmıstım gelıyorsan gel gelmıyorsan gıdıyorum deyıp suratına kapatıstım telefonu bı geldı elınde pelus mınny mause ve lolipoplardan yapılmıs cıcek buketı gıbı buket . bıldıgınız buket gıbı tullerle kurdelelerle susletmıs ama cıcek yerıne bırsuru lolipop vardı :KK1::KK1:

Kızlar ınanın o kadar cok sey varkı yaptıgı aldıgı bunlar sadece bıkacı yanı ne bılıyım tuvalete gıdıyorum dıye gıdıp en yakın cıcekcıden cıcek buketı yaptırıp getırn yada durduk yere ( ben ayıcık hastası oldugum ıcın ) Eve ayıcık yollatan bırısı . Evın heryerı cıcek ve boy boy peluslarla dolu . Hıcde bıkmıyorum :KK1::KK1:
Benım yarım hep suprızlerle doku bırıdır nasıl yapsamda mutlu etsem dıye dusunur :nazar::nazar:
Bana hep bılıyorum sana bır kere gulumseyınce senı sevıyorum deyınce yada opunce mutlu oluyorsun ama arada degısıklık lazım der hep . Ayy yerım ben kocişimi yaaa :KK16::KK16: :nazar::nazar::nazar::nazar:

Son düzenleyen: Moderatör:
Milkshake canım çok uzun olduğu için yazın alıntı yapmadım ama baştan sona okudum canım
Kız üzülme darılma kimse kimseye haber vermedi zaten herkes forumda rastlaşıp girdi konuya :16:

Bu arada senin herifin romantizim abidesi ya okurken 32 diş gülümsedim yani çok hoşuma gitti
Umarım bir ömür böyle devam eder :nazar:

Ben en çok da bebekken giydiği patikleri, kırmızı arabasını filan vermesine bayıldım çok hoş bir fikir ya :46:

Sevgilinin kıymetini bil haa :34:

Back