aşktan gelen hediyeler&sürprizler

glsmn

ツ ∞ ♥ ツ ∞ ♥
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2010
4.278
14
116
Ankara
merhaba kk'nın güzel hanımları ben sözlümün bana aldığı hediyeleri yaptığı sürprizleri sizlerle paylaşmak istiyorum
sizde eşinizin&sevgilinizin yaptığı hoş sürprizleri resimli yada yazı ile paylaşırsanız bizlerle çok sevinirim
hem bize değişik güzel fikirler çıkar
paylaşan herkeze şimdiden teşekkür ederim

biliyorum bu hediyeler seni mutlu ediyor için içine sığmıyor, ben de sevgilim bana bişeler aldığında birilerine gösterme ihtiyacı hissediyorum ama burda bunları resimli mesimli sermek bana biraz çocukca geliyor... benimki bunu aldı seninkişunu aldı... ben sevgilimin bana 2 buçuk sene içinde neler aldığını buraya yazmaya kalksam resimler yetmez kullandığım çantama babetime kadar düşünür alır... rimelime fondodötene... ama konunu biraz saçma bulmadım değil (umarın kırılmazsın inan gayet iyi niyetli yazıyorum bunları

bu gerçek inci bileklik şuan doğuruyor
beni daha önce hiç görmeyen sözlümün halasının hediyesi sözlüm taktı koluma beni rüyasında görmüş ve aynı rüyamdaki gibisin bunu annem bana takmıştı bende sana veriyorum seni çok seviyorum kızım diyerek verdi çok duygulanmıştım

Eklentiler

• $20130802_012711.jpg
    65,9 KB · Görüntüleme: 99

teşekkür ederim ....

demekki zevkler ayrı arkadaşımm
bide dahaa akıllı konulara yönel istersen canmm
umarımm kızmazsın bende asla kötü niyetle demiyorumm

demekki zevkler ayrı arkadaşımm
bide dahaa akıllı konulara yönel istersen canmm
umarımm kızmazsın bende asla kötü niyetle demiyorumm

avukatsınız galiba... ben de birgün savunulma ihtiyacı duyarsam size ulaşırım :)) ( bu son mesajım olacak elini yorup okkalı bir cevap yazacaksınız ama ben cevap vermicem baştan söyliyim siteden yasaklanmak istemiyorum :)))

kimberley lütfen insanların hevesini kursağında bırakmayın
kıbar bir şekilde teşekkür ettim ama susmadınız
lütfen artık yazmayın
ben paylaşmak istiyorum evet size saçma gelebilir evet ama ben istedim ve konuyu açtım
bunca ceyiz topicleri gelinliğim ayakkabım moda kıyafetlerim bunlar neden var sizce bu topic de bu yüzden var
ki ben bu konuyu gelip kötü yada iyi fikirler sölensin aman ne güzel topic açmışsın densin yada bu ne böle densin diye yada burda kavga edilsin diye değil insanların hikayelerini falan dinleyip onlarla birlikte mutluluğumuzu paylaşmak için açtım!
sizde fikrinizi söylediniz teşekkür ederim artık çok sveinirim yazmazsanız eğer

Son düzenleme:
yok yere ceza alıcaksınız kızlar..konuyu beğenmiyosanız yorum yapmak değilsiniz okuyun ve çıkın isteyen ekler isteyen eklemez..konu sahibi mutlulukla bi konu açıyor pişman etmeyin lütfen..
bende evliyim bende müsait bi zamanda resim paylaşırım

bakk gülsemincimm buda aşkımınn aldığıı hedşyesii yırttığımm pakete kadar sakladımm

canım desteğin için çok teşekkür ederim bana destek versende vermesende tarafsız olman mutlu etti beni

canım desteğin için çok teşekkür ederim bana destek versende vermesende tarafsız olman mutlu etti beni

canım kk'da çeyizler paylaşılıyor hatta geceliklere kadar bütün özel şeyler paylaşılıyor..bi mutlulukla hevesle açmışsın ikinci yorumu okuyunca dondum kaldım..avukat değilim ama sezarın hakkı sezara
benimde tarzım olmayan konular,gelinliğim güzel mi diye soran var vs. konular var...beğenmiyorsam hiç yorum yapmıyorum,yalan yerede güzelmiş demiyorum..tartışmaya gerek yok,moral bozmaya gerek yok
inşallah evlenir mutlu bir yuvanız olur...bende evlenince bi sürü paket getirdim evime sevgiliyken bi sürü şey almıştı eşim bana
inşallah Allah sizede o günleri gösterir

hikayemi demedimmm canmm bunu da hparasz bi gününde almıştı canm benm ama ne kadar manevii bi değeri varrr

cnm oncelıkle topıgın hayırlı olsun , enıstelere alınanhedıyelerı suprızlerı de paylaşırsanız daha güzel olur sankı doğum gunlerı ozel günler baya sancılı gecıyor cunku fıkır almak ıcın supr olur dıe dusunuyorm

evlilik yıl dönümüm yaklaşıyor 12 eylül....sizin hikayelerinizi, yaptığınız süprizleride yazın belki banada bi malzeme çıkar
ne yapsam diye düşünüyorum sürekli

bende saklıyorumm poseti bilee
seneye evimde olacakk bütün hediyelerr çok mutlu oldummm

ay çok şirin bu evlenince de evinin en güzel köşesine koy çok şeker ya ömrüm mü yazıyo ordaaa
sağoll bi tanemm aynenn özel bi yeri olacak zatenn

aynen girenlerın sadece bunu düşünerek yazmaları bile benı mutlu eder düşünemeynler ise böle yorumlar
inşallah canım rabbim evliliğinde mutlulugunu daim etsin

hikayemi demedimmm canmm bunu da hparasz bi gününde almıştı canm benm ama ne kadar manevii bi değeri varrr

hadi ya tabıkıı ne kadar da büyüktür onun manevi değeri pahabiçilemez hemde

olur cnaım neden olmasın bizim aldıklarımızıda paylaşırız özel günlerdede burda konuşup yardımcı oluruz birbirimize
çok tesekkur ederım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…