biliyorum bu hediyeler seni mutlu ediyor için içine sığmıyor, ben de sevgilim bana bişeler aldığında birilerine gösterme ihtiyacı hissediyorum ama burda bunları resimli mesimli sermek bana biraz çocukca geliyor... benimki bunu aldı seninkişunu aldı... ben sevgilimin bana 2 buçuk sene içinde neler aldığını buraya yazmaya kalksam resimler yetmez kullandığım çantama babetime kadar düşünür alır... rimelime fondodötene... ama konunu biraz saçma bulmadım değil (umarın kırılmazsın inan gayet iyi niyetli yazıyorum bunları
biliyorum bu hediyeler seni mutlu ediyor için içine sığmıyor, ben de sevgilim bana bişeler aldığında birilerine gösterme ihtiyacı hissediyorum ama burda bunları resimli mesimli sermek bana biraz çocukca geliyor... benimki bunu aldı seninkişunu aldı... ben sevgilimin bana 2 buçuk sene içinde neler aldığını buraya yazmaya kalksam resimler yetmez kullandığım çantama babetime kadar düşünür alır... rimelime fondodötene... ama konunu biraz saçma bulmadım değil (umarın kırılmazsın inan gayet iyi niyetli yazıyorum bunları
demekki zevkler ayrı arkadaşımm
bide dahaa akıllı konulara yönel istersen canmm
umarımm kızmazsın bende asla kötü niyetle demiyorumm
yok yere ceza alıcaksınız kızlar..konuyu beğenmiyosanız yorum yapmak değilsiniz okuyun ve çıkın isteyen ekler isteyen eklemez..konu sahibi mutlulukla bi konu açıyor pişman etmeyin lütfen..
bende evliyim bende müsait bi zamanda resim paylaşırım
Eki Görüntüle 769990 Eki Görüntüle 769994
bakk gülsemincimm buda aşkımınn aldığıı hedşyesii yırttığımm pakete kadar sakladımm
Eki Görüntüle 769990 Eki Görüntüle 769994
bakk gülsemincimm buda aşkımınn aldığıı hedşyesii yırttığımm pakete kadar sakladımm
canım desteğin için çok teşekkür ederim bana destek versende vermesende tarafsız olman mutlu etti beni
bende saklıyorumm poseti bileeçok severim bu tarz şeylerievlenmeden yıllar evvel eşimin aldığı hediyenin yırttığım ablajından tutunda poşetine kadar bende sakladım.. evlendik evimize koyduk ama ambalajlar hala duruyor kimiside sararmış haldee
sağoll bi tanemm aynenn özel bi yeri olacak zatennay çok şirin bu evlenince de evinin en güzel köşesine koy çok şeker ya ömrüm mü yazıyo ordaaa
canım kk'da çeyizler paylaşılıyor hatta geceliklere kadar bütün özel şeyler paylaşılıyor..bi mutlulukla hevesle açmışsın ikinci yorumu okuyunca dondum kaldım..avukat değilim ama sezarın hakkı sezara
benimde tarzım olmayan konular,gelinliğim güzel mi diye soran var vs. konular var...beğenmiyorsam hiç yorum yapmıyorum,yalan yerede güzelmiş demiyorum..tartışmaya gerek yok,moral bozmaya gerek yok
inşallah evlenir mutlu bir yuvanız olur...bende evlenince bi sürü paket getirdim evime sevgiliyken bi sürü şey almıştı eşim bana
çok sağoll
umarımm hhepimizz çok mutllu oluruz ömür boyuu
inşallah Allah sizede o günleri gösterir
canım kk'da çeyizler paylaşılıyor hatta geceliklere kadar bütün özel şeyler paylaşılıyor..bi mutlulukla hevesle açmışsın ikinci yorumu okuyunca dondum kaldım..avukat değilim ama sezarın hakkı sezara
benimde tarzım olmayan konular,gelinliğim güzel mi diye soran var vs. konular var...beğenmiyorsam hiç yorum yapmıyorum,yalan yerede güzelmiş demiyorum..tartışmaya gerek yok,moral bozmaya gerek yok
inşallah evlenir mutlu bir yuvanız olur...bende evlenince bi sürü paket getirdim evime sevgiliyken bi sürü şey almıştı eşim bana
inşallah Allah sizede o günleri gösterir
hikayemi demedimmm canmm bunu da hparasz bi gününde almıştı canm benm ama ne kadar manevii bi değeri varrr
cnm oncelıkle topıgın hayırlı olsun , enıstelere alınanhedıyelerı suprızlerı de paylaşırsanız daha güzel olur sankı doğum gunlerı ozel günler baya sancılı gecıyor cunku fıkır almak ıcın supr olur dıe dusunuyorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?