askta saygııı!!!!

ceremino

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2007
708
0
40
ask baslıbasına yuruyor mu saygı bıterse neler olur? yada askınıza ne kadar saygılısınız?
paylasırsanız sevınırım

Sadece aşkta değil hayatın her aşamasındaki ilişkiler önce saygı! Hatta öncelikle kendine saygın olmalı ki karşındaki her kim olursa olsun sana saygı göstersin!!!

Saygıyı kaybedersen; bence aşkın, tutkunun hatta sevginin bile hiç bir önemi yok!!!

Aşkta ve sevgide saygı biterse bana göre aşkta , sevgide o derece bitmiştir... Birbirinize saygınız kalmayınca olur olmaz şeyler cıkar agızdan ve buda ilişkinin gidişatının rotasını bilinmedik yere cevirir...SAYGI BİTTİYSE İLİŞKİDE BİTMELİ BENCE...
Aşkta ve sevgide saygıya önem veririm... SAYGILI bir ilişkimde var:1closedeyes:..(Tabi sevgi ve aşk dışındada saygıya önem veririm... İnsanlar birbirlerine her yerde toplum önünde yada dışında SAYGIlı olmalı...):1closedeyes:

kızlar saygıdan kastımız ne?

Saygı; birbirine kırıcı konuşmamaktır, ailesi ve sevdikleri hakkında kötü konuşmamaktır. Karşındaki insanın saçma ya da farklı bir düşüncesi ya da davranışı bile olsa onu incitmeden tatlılıkla uyarmaktır . En önemlisi; kişiyi olduğu gibi kabul etmeli, değiştirmeye çalışmamalıdır...!

Benim saygıdan kastım budur!!!

:içelim::içelim::içelim:

anladım bütün bunlar tabii ki olmalı bir de bunun üstüne ,herkesin kendine özel bir alanı olması ve buna saygı duyulması da eklense süper olurnaniknanik sevgilim,bütün eski maillerimi okumuş,kötü birşey olmasa da kendi kendisinin aklına soru işaretleri soktu mesela,okumamalıydın saygı duymalıydın ben seninkilere bakmadeım bile dedim...kız arkadaşlarımla telefon konuşmalarıma bile karışıyor...bunlar da saygının içine girmeli değil mi

saygı kesinlikle çok önemli bi ilişkide ilk önce birbirinize saygı duyun ki aşk da sevgi de beraberinde gelsin onun yaptıklarına düşüncelerine hareketlerine saygı duyun

ben de aşkım da birbirimize sonsuz saygı duyarız kimi hareketleri yapmaktan çekiniriz en basitinden ben onun ağzından bu güne kadar en ufak bi küfür bile duymadım herhangi birine karşı ne kadar aşırı sinirlense de..bu da saygıdan gelir bana olan saygısından..

Ayol ben seni ilişkine yorum yapamam sen bu adamı bu şekilde kabul edip devam ediyorsan bana laf düşmez. Ben de kocamın maillerine bakarım ruhu bile duymaz. Bazen o da olmadık şeylere karışır.

Hem sen de madem eski maillerin tehlikeli bir durum arz ediyordu, niye silmedin ki, sakladın? Al mesela benim için eşimle çok büyük bir kavga konusu olurdu bu!!! Sanırım çok çok kızardım böyle bir şeye. Çünkü bu bana yapılmış bir saygısızlıktır. Başkasının maillerini silmemişse hala o başkasını düşünüyor demektir.

Uzun lafın kısası; belki o senin özel mesajlarını açıp saygısızlık yapıyorsa sen de eski mailleri silmeyerek de ona saygısızlık yapmış oluyorsun bence...

ya kimileri çok kızıyo sevgilisinin eşinin maiilerini telefonunu kurcalamasına benden izinsiz bakarsa kıyameti koparırım diyolar ama ben istediğim her an bakıyorum onun maillerine de telefonuna da bu konuda hiç bi tartışma yaşamadık şimdiye kadar birbirimizde çekindiğimiz korktuğumuz bişey yok ki bana güveniyorsa bakmaz diyolar ama asıl senin bakmana izin veriyosa sen kesinlikle güvenmelisin çekindiği korktuğu bişey yok diye..valla biz herşeyimizi paylaşırız ben her gün bi kere bakıyorum mailine bunun güvenmemekle alakası yok canım istiyo bakıyorum o da benimkilere bakabilir istediği her an..bunu gizli de yapmıyom haberi var herzaman baktığımdan

zaten bı hayatı paylasmıyormuyuz alt tarafı bı maıl yada telefon isterse bakar istemezse bakmaz zaten hayatımda askım varken bı baskasına ılgı duyacak kadar midesiz degılım....

o yuzden korkum olmaz ve bunu saygısızlık olarakta algılamam,belkı kaybetme korkusundan yapıyordur oda zamanla gecer.
bu arada zaten benım askım hıc bı zman okumadı yada karıstırmadı telefonumu ama yapsa bıle kafama takmam

haklısınız kızlar ama eski mailler kötü şeyler değillerdi,mesela kız arkadaşım o cocuk senden hoşlanıo bilio musun die mail atmış filan,bu tür önemsiz şeyler...yine de ilişkimiz uzun zamandır devam etmiyordu,tabii ki okuyabilir fakat yine de benden habersiz böyle birşey yapması ve ertesi gün gelip bir bir anlatması okuduğu maillerimi,boşu boşuna bişiler aramaktır die düşünüyorum...ha şimdi 1 yıl oldu istediği gibi okusun,bende okuyorum,gizli saklı mevzusu değil tabi...

Bence Mail Okumak Telefona Kariştirmak Saygisizlik Anlamina Gelmes Zaten Bi Zaman Sora Bazi şeyleri Aşinca Bunlar Göze Gelmiyo Bile.lale Arkadaşimizinda Sölediği Gibi Karşi Tarafa Kirici Konuşmamak Ailesini Sevmesen Bile Habire Bişiyler Sölemek Saygisizliktir. Sevmesen Bile Saygi Göstermek Zorundasin Bence. Zaten Sayginin Olduğu Yerde Sevgi Mutlaka Vardir..

tabıkı kımseyı sevmek zoruna deılsın ama saygı gostermek zorundasın zten ınsan ilşkılerının geenelınde vardır saygııı

ilişkide saygıyı yitirme tek bir kötü sözle başlar.bu söze gerekeni yapmazsanız bu sözler artar ve sonra kötü olaylara sebep olur saygı herşeydir.bir ilişki saygıya dayan malı herzaman.saygı sevgiyi getirir sevgiyi elde etmek kolay değildir kaybetmekse çok kolaydır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…