• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aşkların en güzeli:MeHMeT GüNSüR (:

liena

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2009
250
2
96
36
Diğer
x16oy9ge7.png

image02gj2.jpg

sgergaehht5ms8.png

889667.jpg

333171.jpg

mehmetnm5.jpg

2503127129_9b92930107.jpg

memgs1.jpg

çoooook yakışıklı yaaaaa:asigim::asigim::asigim::asigim::asigim:

Oyunculuğa 7 yaşında çeşitli reklam filmlerinde oynayarak başladı. 12'sinde Okan Uysaler'in yönettiği Geçmiş Bahar Mimozaları adlı dizide Rutkay Aziz, Filiz Akın ve Müşfik Kenter gibi oyuncularla rol aldı. O yıllarda oyunculuk onun için bir hobiydi. Diğer bir hobisi de müzikti. Uzun bir süre Dawn adlı bir grupta şarkı söyledi.
Eğitimine ise İtalyan Lisesi'nden mezun olduktan sonra Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesinde devam etti. Dört yıl boyunca Taksim'de bir restaurantta işletmecilik yapan Günsur'un kendini Türkiye'ye tanıtması Ferzan Özpetek'in Hamam filmiyle oldu. Bu filmle birlikte oyunculuğu meslek olarak seçti. Hamam filminin ardından İtalya'ya yerleşen ve mesleğine orada da devam eden oyuncu İtalya'da çok sevilen biri haline geldi.

ayyyy bittğim noktaa sayfayı açan arkadasa tesekürr masalllhhhhh ama evlendi gitii italyalara sinir oluyorum:))

niyahet şu başlıkta yorum yazıcağım biri bi mehmet günsur bi de ertan saban tek geçerimopuyorumnanaktan bence behlül rolünde olmalıydı

baktım foruma mehmet günsür topiği yok nasıl olmaz dedim ve açtım hemen:Dçok seviyorum çoooook (:

niyahet şu başlıkta yorum yazıcağım biri bi mehmet günsur bi de ertan saban tek geçerimopuyorumnanaktan bence behlül rolünde olmalıydı

aynen yaa valla nasıl yakışırdıııı taşşş gibi adamm maslahhh çok beğeniyorm hatta bitiyom ama beyfendiliğide tabi keşke oynasa gene dizilerde görsem doya doya mehmetçiğimii

Back