Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Aşklarımm lütfennn bakar mısınızzz testtemi problem var regli mi bu ne oluyor bana🚨🥹
- Konu Sahibi nurcaxx
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 17 Mart 2012
- 5.410
- 1.526
- 448
Ben cizgi goremedim canim. Belki isiktan gorunmuyordur. Umarim vardir bebisKızlar regli olmama 2gün var sabah kalktım çamaşırımda lekeler gördüm kahverengi şimdi de test yaptım negatif prodoctor markalı test yerleşme mi acaba regli mi anlamadım testin resmini de yükledim bakar mısınız ilk hamileliğim olucak olursa
Teşekkür ederim aşkım acaba testle alakalı olabilir mi ya bugün bide pemde kahve lekelee görünce tedirgin oldum ya adet ya yerleşme hangisi bilmiyorumBen cizgi goremedim canim. Belki isiktan gorunmuyordur. Umarim vardir bebis
- 17 Mart 2012
- 5.410
- 1.526
- 448
Testte bi bozukluk yok bence yani leke dagilmasi gibi. Devami gelirse adettir. Gelmezse yine test yap yarin. Su an takip etmekten baska yapilcak bisey yok biliyorum beklemek cok zorTeşekkür ederim aşkım acaba testle alakalı olabilir mi ya bugün bide pemde kahve lekelee görünce tedirgin oldum ya adet ya yerleşme hangisi bilmiyorum
Tamam kuşum sabır diyerekten bekliyorum teşekkür ederimTestte bi bozukluk yok bence yani leke dagilmasi gibi. Devami gelirse adettir. Gelmezse yine test yap yarin. Su an takip etmekten baska yapilcak bisey yok biliyorum beklemek cok zor
- 22 Şubat 2019
- 508
- 207
- 103
- 28
Seni umutlandırmak istemem ama yerleşme ( tutunma ) kanaması reglden 2 3 gün öncesinden kendini belli eder ama bazı kadınlarımızda yerleşme kanaması bile görünmez görünmeye bilir benim ilk gebeliğimde yerleşme kanamam olmamıştı ( tabi sonra düşükle sonuçlandı ) inşallah gebesindirKızlar regli olmama 2gün var sabah kalktım çamaşırımda lekeler gördüm kahverengi şimdi de test yaptım negatif prodoctor markalı test yerleşme mi acaba regli mi anlamadım testin resmini de yükledim bakar mısınız ilk hamileliğim olucak olursa
Ay inşallah aşkım ya şuan tek yaşadığım belirti sol kasığımda batma şeklinde ağrı ara ara vurup geçiyor bel ağrısı ama regli gibi değil kanamamda olmadı şuan zatenSeni umutlandırmak istemem ama yerleşme ( tutunma ) kanaması reglden 2 3 gün öncesinden kendini belli eder ama bazı kadınlarımızda yerleşme kanaması bile görünmez görünmeye bilir benim ilk gebeliğimde yerleşme kanamam olmamıştı ( tabi sonra düşükle sonuçlandı ) inşallah gebesindir
- 22 Şubat 2019
- 508
- 207
- 103
- 28
Belirtilerimiz aynı valla aşkım benimde kanamam olmadı hatta ben 3.gün gecikmesinin içindeyim kasıklarımın şişkinliğinden patlıcak gibi hissediyorum ama testte negatif görüyorum yarın gidip kan vericem sen gecikmeyi mi bekliyorsun kan vermek içinAy inşallah aşkım ya şuan tek yaşadığım belirti sol kasığımda batma şeklinde ağrı ara ara vurup geçiyor bel ağrısı ama regli gibi değil kanamamda olmadı şuan zaten
Ben bugünü takip edeyim dedim kuşum kanamam açılacak mı yoksa böyle leke gibi mi kalacak eğer böyle kalırsa gece bile giderim kan vermeye testte çıkmaması da üzüyor ya bir umut bakıyorsun negatif kan verince haber ver çok merakla bekliyorumBelirtilerimiz aynı valla aşkım benimde kanamam olmadı hatta ben 3.gün gecikmesinin içindeyim kasıklarımın şişkinliğinden patlıcak gibi hissediyorum ama testte negatif görüyorum yarın gidip kan vericem sen gecikmeyi mi bekliyorsun kan vermek için
- 22 Şubat 2019
- 508
- 207
- 103
- 28
İnşallah böyle kalır kanaman ve inşallah yerleşme kanamasıdır valla sorma yaptığım testlerin haddi hesabı yok balım en son sinirden testi çöpe bi atışım vardı gör gülersin ben haber ederim sana sende et tamam mı birbirimize mutlu haberler verelim inşallahhhhhhh AMİNBen bugünü takip edeyim dedim kuşum kanamam açılacak mı yoksa böyle leke gibi mi kalacak eğer böyle kalırsa gece bile giderim kan vermeye testte çıkmaması da üzüyor ya bir umut bakıyorsun negatif kan verince haber ver çok merakla bekliyorum
Kızlar regli olmama 2gün var sabah kalktım çamaşırımda lekeler gördüm kahverengi şimdi de test yaptım negatif prodoctor markalı test yerleşme mi acaba regli mi anlamadım testin resmini de yükledim bakar mısınız ilk hamileliğim olucak olursa
Çizgi görünmüyor.
Adetinize daha var.
En az bi hafta geçsin kan verin.
İnşallahhh inşallah yarın haber bekliyorum sendenİnşallah böyle kalır kanaman ve inşallah yerleşme kanamasıdır valla sorma yaptığım testlerin haddi hesabı yok balım en son sinirden testi çöpe bi atışım vardı gör gülersin ben haber ederim sana sende et tamam mı birbirimize mutlu haberler verelim inşallahhhhhhh AMİN
Adetime 2gün vat kanamam olunca acaba mı dedimÇizgi görünmüyor.
Adetinize daha var.
En az bi hafta geçsin kan verin.
- 22 Şubat 2019
- 508
- 207
- 103
- 28
Tamam kuzumİnşallahhh inşallah yarın haber bekliyorum senden
- 1 Haziran 2015
- 14
- 2
- 86
- 28
- 22 Şubat 2019
- 508
- 207
- 103
- 28
Ben 4 aralıkta regl oldum kimyasal geçirmişim hatta buraya da yazmıştım ama sanırsam başka konu başlığındaydı bu ayıda değerlendirdik beklemedeyiz bat kadarSonuç nedir peki