• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşk'la alınan çeyizlerr

Lenaderin

Aşkının Pofuduğuu :)
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2011
201
0
46
İstanbul
Selam kızlarr bende geldimm:42: İnsanın sevdiğiyle evine birşeyler alması ne kadar da güzel birşey:16: Hepimize bu yolda mutluluklar diliyorum ve allah nazarlardan korusun diyorum:nazar::70: Sevdiceğimle biz de al al bitmeyecek olan bu yola girmiş bulunmaktayız bir süredir. Sonrasında burayı görünce heves ettim bende paylaşıyorum:16: umarım beğenirsiniz:21:
nevresim tk.larım pembe beyaz olana bayılıyorummm:16:
$nevresim ç.k.webp $4 mevsim set days in colours.webp $elite nevresim.webp
Bardaklarım kupa ve fincanlarım burda da pierre cardin'im:16:
$su bardağı.webpEki Görüntüle 580648 $634598825192971484.webp$çay bardaı.webp$çay bardaı (1).webp$çay fincanı.webp$fincan tk.webp$fincn.webp$ori_58ce9b45-a522-4a2d-88ac-7d39bd72aac3-500x500.webp$pleasure1_1313587879_1321373522_1347703267.webp
$4-SET-FARKLI-SEKIL-MUHALLEBI-SUSLEME-SABLONU.webp$452_buyuk_zoom.webp$3010_400.webp$baharat tk. güral.webp$başucu.webp$çerezlik (1).webp$çerezlik (2).webp$emsan tencere tk.webp$Fotoğraf0038.webp$Fotoğraf0082.webp$güral.webp$images.webp$küllük.webp$limon_3.webp$meyve kasesi.webp$mutfak deterjanlığı (1).webp$nar ayıkl..webp$pasta seti.webp$pasta tabağı.webp$Resim_1341926825.webp$salata tabağı.webp
panduflarım:16:
$ev botu twigy.webp$panduf twigy.webp
$polar-kilifli-sicak-su-torbasi-2-tane-birden_3.webp$Fotoğraf0144.webp
Bu mutfak havlularımı da çok seviyorum:16:
$mutfak havlsu.webp$mutfk havlusu.webp
Bazılarını netten bulamadığım için önceden çektiğim resimleri koydum çok net olmayabilir:26:

Hoşgeldin :16: ilk yorum benden olsun :)

canım çok hoşlar mutlu aşk dolu günlerde kullanman dileğiyle devamını bekleriz :nazar:

Hoşgeldin :16: ilk yorum benden olsun :)

canım çok hoşlar mutlu aşk dolu günlerde kullanman dileğiyle devamını bekleriz :nazar:

Hoşbuldum canımmm:16:
Teşekkür ediyorumm inşallah inşallah bende devamını temenni ediyorum:31: Hepimiz mutlu aşkk dolu günlerde kullanırız inşallah:16:

Herşey özenle seçilmiş ve cok güzel, ağız tadıyla iyi günlerde kullanmanızı dilerim (: :nazar:
bende yavas yavas alıyorum koyuyorum arttırınca burayada eklemek nasip olur insallah :34:
kocaman mutluluklar (:

Herşey özenle seçilmiş ve cok güzel, ağız tadıyla iyi günlerde kullanmanızı dilerim (: :nazar:
bende yavas yavas alıyorum koyuyorum arttırınca burayada eklemek nasip olur insallah :34:
kocaman mutluluklar (:

Teşekkür ederim canım güzel sözlerin ve güzel dileklerin için:16: Hepimiz güzel günlerde kullanırız inşallah:13: Yavaştan başlamak çok iyi oluyor hem maliyet açısından hemde beğendiklerini alma açısından alsam mı almasam mı diye düşünmüyosun beğendiğini alıyosun ama son ana kalınca onu alacağıma şu daha gerekli şunu alırım olayları oluyor:26:

Son düzenleme:
Back
X