Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Doktor bey, ben askiya alma diye bir yontem duymustum. Bu yontem ameliyattan farkli olarak, burnunun uc kisminda dusukluk olanlar icin kullaniliyor mus. yanlis biliyorda olabilirim. Rica etsem biraz bilgi verebilir misiniz?
Merhabalar bende bu konuda araştırma yapsam da çok yaygın bir yöntem değil sanırım..Bu konuda benim de bilgiye ihtiyacım olacak..Ben dha önce deviasyon ameliyatı oldum..Doktorum burnumdaki kemeri törpüledi ama burun ucumda yamukluk var.Kıkırdağı kendisi yaptı ..şu anda burnum çok sağlıklı şükürler olsun ama gülünce aşağı yönelmesi ve hafif yamukluk beni rahatsız ediyor..BU yöntem kısa süreli ağrısız ve iyileşme süreci çok daha üstün olan bir yöntem..Acaba uygulanma şartları nedir..Bana uygulanması mümkünmü?teşekkürler
Burun ucu askıya kaldırma gibi yöntemleri uygulamıyorum. yapılmış olup da memnun olan veya sonucu iyi olan herhangi bir hasta da görmedim. Tabii ki sonuç olan hasta olabilir ama büyük ihtimalle tekrar işlem gerektirecek birşey yaptırmak bana anlamlı gelmiyor. ayrıca bu tür işlemleri yaptıran hastalar doğru düzgün bir ameliyat istediklerinde de askıya bağlı olarak problemler çıkabiliyor