• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan aşkitoş'un nişan bohçası

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

aloretha

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2013
288
273
123
:nazar:
Kızlar Selam,
Her ne kadar aşkım askerde olup göremiyecek olsada bohçasını hazırladım...
sizce seçimlerim güzel olmuş mu?
birde eksim bişey var mı acaba ben pek anlamıyorum bu olaylardan çünkü :1:

Öncelikle gömlek ve kravatla başlayalım,

$SARAR-MARKA-CLASSIC-MANSETLI-BEYAZ-GOMLEK-L-42__33927442_0.jpg
$4721_kucuk.jpg

kol düğmeleri,
$kol-düğmesi.jpg (isminin ve soyisminin baş harfi)
$d527a15a1d1bfe63deffa7bb8f625a78.jpg
$Classic_Cuff_links_Tie_Clips_Set.jpg

pijamaları,
alttakis etin aynısı, fakat pijamaları lacivert, resimde laciver olan çizgi yerlerde kırmızı
$2000_(2).jpg

benimki düz lacivert ve gri ama onu bulamadım :1:
$34-241x301.jpg

terlikleri,
$Pierre-Cardin-100-Deri-Erkek-Terlik-131__75616567_0.jpg

traş makinesi ve seti, kişisel bakım ürünleri ve parfümü;
$SG_1858760.jpg
$120240319-1-philips_qg_3320_erkek_bakim_kiti.jpg

$2c8f7d80d9e7354089453221f9dd38d0.jpg
$pg-610_1z.jpg
$10271100-1285848549-510000.jpg
$447619.jpg
$Gillette_MACH3_Turbo_Razor_With_2_Blades__59501_zoom.jpg

$oralb-pulsar-pro-health-toothbrush.png

$nd.297.jpg

bohçası, namazlık, kuran kabı vs olan, sökünce örtü olarak kullanılan şeysi (artık ismi her neyse :1:) hepsi bu motifte
$3783141408764_water.jpg

tırnak makası v.s gibi şeylerin resmini koymaya gerek yoktur diye düşündüm
bavulumuda henüz almadım alınca onunda resmini koyacağım

şimdi yorumlarınızı bekliyorum kızlar :34:

hepsi çok güzel maşallah :nazar: Allah tamamına erdirsin sağlıkla huzurla güzel günlerde kullanmayı nasip etsin..

Son düzenleme:
Hepsi çok güzel, güle güle kullansın damat bey :) o harfli kol düğmelerini nereden satın aldığını öğrenebilir miyim canım?

Benm sevdicegime fazladan esofman takimi, cuzdan, kemer var ancak tras makinasi ve kol dugmeleri parfum falan da bende yok :)))

Eksik yok bence gayet yeterli bir bohca canm gule gule kullansn hepsi de gayet guzell ;)) nisan ne zaman insallahh ;)

maşallah allah tamamına erdirsin inşallah eksiğin yok bence herşey özenle hazırlanmış zaten bu nişan bohçasına eskidendi herşeyi almak iki ay önce bende nişanlandım ve bizde kullanmayacağımız şeyleri alarak gereksiz masraf yapmak istemedik herşeyin çok güzel tekrardan hayırlı olsun

bu arada isimli kol düğmesi fikri çok orjinalmiş bende düğünde gömleğin kol kısımlarına isimlerimizi işleteceğim kol düğmesindende baş harflerimizi yaptırırım banada fikir oldu çok sağol :D

Hayırlı olsun oncelıkle canım bılmıyorum sızde nasıl heryerın adetı farklıdır ama takım elbıse ve ayakkabısını sonradan alacaksın sanırım onları gecım tesbıh, seccade, namaz tekkesı, lif, havlu, cüdan kemer takımı, iç çamaşiri seti şuanlık aklıma gelenler bunlar

Hepsi çok güzel, güle güle kullansın damat bey :) o harfli kol düğmelerini nereden satın aldığını öğrenebilir miyim canım?
tşk ederim canım :3:
onları annemin tanıdığı bir düğmecide yaptırdım canım internette görmüştüm çok hoşuma gitmişti

Benm sevdicegime fazladan esofman takimi, cuzdan, kemer var ancak tras makinasi ve kol dugmeleri parfum falan da bende yok :)))

Eksik yok bence gayet yeterli bir bohca canm gule gule kullansn hepsi de gayet guzell ;)) nisan ne zaman insallahh ;)

nişan oldu canım aslında başta söz nişan dedik evde yaptık ama sonra annem salonda nişan yapalım dedi onuda yaptık
bohçalarda şimdiye kaldı :1:
aaa kemerle cüzdanı koymayı unutmuşum onuda özel olarak yaptırdım hakiki deriden
dışarıda satılan derilere pek güvenmiyorum çünkü

maşallah allah tamamına erdirsin inşallah eksiğin yok bence herşey özenle hazırlanmış zaten bu nişan bohçasına eskidendi herşeyi almak iki ay önce bende nişanlandım ve bizde kullanmayacağımız şeyleri alarak gereksiz masraf yapmak istemedik herşeyin çok güzel tekrardan hayırlı olsun

amin canım tşk ederim
aynen bizde istemedik aslında ama kayınvalidem diğer gelinine ne yaptıysa banada yapmak istiyor
bende isteğini kırmak istemedim açıkçası

Hayırlı olsun oncelıkle canım bılmıyorum sızde nasıl heryerın adetı farklıdır ama takım elbıse ve ayakkabısını sonradan alacaksın sanırım onları gecım tesbıh, seccade, namaz tekkesı, lif, havlu, cüdan kemer takımı, iç çamaşiri seti şuanlık aklıma gelenler bunlar

biz nişanlık ve takım elbise konusunu aramızda şöyle yaptık
herkes kendi elbisesini aldı benim annem tekstilci olduğu için ben çok ucuza getirdim :1:

diğer saydıklarınında hepsi var ama tektek resimlerini çekemedim henüz
iç çamaşırı setide pijamanın içinde var öyle bi set yapmışar pijama, çorap ve iç çamaşırı seti olarak