Askitella'nın düğününe hazırlığı

askitella

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2015
3
4
30
Merhaba arkadaşlar, burada yeniyim. 6 ay sonra düğünüm var ve 9 kilo vermek istiyorum. Her ne kadar nişanlım kilo vermemi istemese de ben kendimi rahatsız hissediyorum. Zumbaya başlayacağım aynı zamanda kına gecem için dans çalışması yapacağım bu sırada kilo vereceğimi düşünüyorum. Ama psikoloji ve destek çok önemli, diyet tek başına yapılmıyor. Umarım zayıflarızz...

Yeni olduğum için sitenin düzenine alışmaya çalışıyorum. Bu arada ilginiz için teşekkürler kızlar.
Ben şimdi yoğurt kürüne başladım daha yeni bugün her öğünden önce oluyormuş ama ben bu akşam denedim bunu yoğurt kürünü de denedikten sonra yemek yemedim. Zumbaya devam edeceğim ve her gün dans çalışması yapacağım dediğim gibi. Şu an 160 boyunda 69 kiloyum hedefim 60 olmak nişanlımdan gizli başladım diyete. Duysa kızar 70 75 olmamı istiyor. Balık etli istiyormuş da kendisi 20-25 kilo vermek istiyor o da diyette 104 kilo o da 177 boyunda o zayıflayacak ben böyle mi kalacağım. O yüzden ben de başladım diyete fit ve güzel bir vücuda sahip olmak istiyorum. Sonuçta gelinlik giyeceğim ve kına gecesi olacak. Öyle kızlar işte artık her gün öğünümü paylaşacağım burada inşallah :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…