Leyla ile Mecnun
Size olan aşkından neredeyse çöllere düşecek zavallı. Tıpkı Mecnun gibi o derece aşık size. Sizin gibi bir kıza hangi kalp dayanır.
5 soruda aşk analizi süpermiş
Aslı ile Kerem
Vah vah..! zavallı aşkınız yüzünden Kerem gibi kül olup gidecek. O derece aşık yani. İnanın biz bile sonuçlara inanamadık. Olağanüstü, fevkalade bir aşkın destanı.
Aslı ile Kerem
Vah vah..! zavallı aşkınız yüzünden Kerem gibi kül olup gidecek. O derece aşık yani. İnanın biz bile sonuçlara inanamadık. Olağanüstü, fevkalade bir aşkın destanı :1hug: yerim ben onu :asigim:
Aslı ile Kerem
Vah vah..! zavallı aşkınız yüzünden Kerem gibi kül olup gidecek. O derece aşık yani. İnanın biz bile sonuçlara inanamadık. Olağanüstü, fevkalade bir aşkın destanı.
5 soru biraz az gerçi...
Aslı ile Kerem
Leyla ile Mecnun
Size olan aşkından neredeyse çöllere düşecek zavallı. Tıpkı Mecnun gibi o derece aşık size. Sizin gibi bir kıza hangi kalp dayanır.
wayy beee biliyordum zaten çok zor engellerle dolu bir aşktı ama hepsini başarıyla sabırla yendik
Leyla ile Mecnun
Size olan aşkından neredeyse çöllere düşecek zavallı. Tıpkı Mecnun gibi o derece aşık size. Sizin gibi bir kıza hangi kalp dayanır.:asigim: :asigim:
Leyla ile Mecnun
Size olan aşkından neredeyse çöllere düşecek zavallı. Tıpkı Mecnun gibi o derece aşık size. Sizin gibi bir kıza hangi kalp dayanır.kafamçokkarıştı
Çöllere düşecekte bana niye hiç belli etmiyo acep:asigim:
Aslı ile Kerem
Vah vah..! zavallı aşkınız yüzünden Kerem gibi kül olup gidecek. O derece aşık yani. İnanın biz bile sonuçlara inanamadık. Olağanüstü, fevkalade bir aşkın destanı
Aslı ile Kerem
Leyla ile Mecnun
vayyy be ben neymıs be abıııııı sengözlerimebaksanab