Anket Aşkınızı Sevdiğinize Nasıl Anlatırsınız?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Aşkınızı Sevdiğinize Nasıl Anlatırsınız?

• Ankete Katılan
    39
E

EU3

Ziyaretçi
Aşkınızı Sevdiğinize Nasıl Anlatırsınız?

gözler yalan söylemez ama dimi?? :asigim::asigim:

ben anlatamam yaa.öle cok romantik deilimdir.ama bakışlarımdan ,davranışlarımdan,anlaşılır heralde.:smiley-cool:

gozlerımle anlatırım
ama bazen de utanırım bakamam yerlere bakarım:asigim:
gozler kalbın aynasıdır
yalan nedır bılmez onlar
sıyah mavı yesıl olsun
askı ınkar etmez onlar

AŞKIMA ONA DÜNYA TATLISI BİR BEBEK VEREREK ÇOK ETKİLİ ANLATMAMIŞMIYIM SİZCE?:asigim:

valla sessızkaranlık arkadasım erkekler bazen odunluk yapıo sen guzel anlatmıssın yada ben gozlerımle guzel anlatmısım neye yarar ne anlatırsan anlat karsındakının anladıgı kadar
ama senı kutlarım cok guzel anlatmıssın darısı basımıza
:icecream:

gözlerime mutlaka yansır aşkım...ama anlatmaya korkarım aşkımı çok şımartmaktan çekinirim zaman zaman söylerim.

ben her halimle anlatırım ona.davranışlarım sözlerim gözlerimşakkıdı çünkü onu çooooooooooooook seviyorum:sm_cool::asigim:

şıklarda yok ama sımsıkı sarılarak ve öperek :asigim: Şeniz

her halimden anlaşılır benim aşık olduğum. tanıyan herkes anlar. sevdiğimede önce gözlerimle anlatırım sonra anlamazsa söylerim ne olucak kimirmirmirmir

ben onun icin isimi birakip ülkemi ailemi birakip geldiysem ona nasil asik oldugumu bilir....her zaman da dile getiririm

smslerimle, mektup yazmayida deniyorum arada , sözlerimle haraketlerimle fln belli oluyordur yani ne kdar cok sevdigim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…