Aşkınıza Kızabilirmisinizki ? :)

bana bişey soruyo ama cevabı dinlemiyo ben konuşurken konuşmaya devam ediyo bende siniğr oluyoruym sözde hoşuna gidiyomuştra beni sinir etmek için yapıyomuş

ben de gülerim vallahi
tuhaf bir şekilde
erkek arkadaşımda niye gülüyorsun derdi başlarda
artık gülünce susuyor sinirimi anladığı için

ayy bende çok problem yaşadım başta kavga ediyorduk pis pis gülüyordum psikobatmısın sen ya diyordu yada beni takmıyormusn faln diyordu şmdi oda alıştı

bana bişey soruyo ama cevabı dinlemiyo ben konuşurken konuşmaya devam ediyo bende siniğr oluyoruym sözde hoşuna gidiyomuştra beni sinir etmek için yapıyomuş

ayy hepsi aynı demekki
benmkide birşey sorup sorup dnlemiyor sonra evin içinde kovalıyorum snirleniyorum oda kaçıyor yakalıyorum sıkıştırıyorum kenarlarda tenhalarda bakıyorm gülüyor hemen sarlp öpüyor taciz ediyorm bende napim artık gülnce sevdiceğim kızamıyorm

Konuşmamı hareketlerimi taklit ediyo..Bazen gerçekten kızıyorum sürekli yapınca ama bazen de çok komik oluyo kızamıyorum bile gülmekten
Bi de beni gıdıklamaya bayılıyo ben de çok gıdıklanırım çığlık çığlığa bağırıyom bi yandan da kızıyom

Beni boğmayı çok seviyor yok yok öyle gırtlaklamak değil boğarcasına sevmeyi bi sarılıyor mesela kafam resmen göğsünün içine gömülüyoo kızdığımı biliyoo bilerek iyice sıkıyor beni.. uzak olduğumuz zamanlarda aşkım seni boğmayı özledim ben diyor..

Kızabiliyorum, o da çok çabuk kızdırabiliyor.
Sonra geçip karşıma gülüyor, ben de karşımda gülen biri varsa güldüğüm için ben de gülmeye başlıyorum. Tuhaf bir durum oluşuyor.

Ayyyy bayılıyo beni sinir etmeye, ilk zamanlar ciddiye alırdım kavga ederdim ama alıştım =) Mesela ondan bişey beklediğimi bildiği zaman yapmaz. Örneğin yanına sokulurum öpsün isterim öpmez yada telefonda hadi öp derim öpmez uyush eder eder öyle öper Onu takmadığım zamanlarda da o sinirlenir Hemen küser

sinirlenince gerçekten güzel mi oluyoruz yoksa en sık kullanılan erkek klişesi mi bilmiyorum ama bana da hep kullanılır o cümle
kıskandırmak mı,atmayacağına söz verdiği halde beni havuza atmak mı,yalancıktan söyledikleriyle beni çileden çıkarmak mı.. her modeli mevcuttu son sürümde =P

benm eşmde beni gıdıkladığnda bak böyle gıdıklma pırt yaparm çatlarm dyorum ayyy tmm tmm askım aman amaaan sakın diyorr

hahahaha hepsi aynı bunlarn

benimkinede diyorum aşkım öpsene diye canm istemyr yaa biraz dşnmem lazm ya aslında dşündümde nye öpm seni diyor 2 gün yaklaşmıyorm hiç aşkım ya snir etmk içn dedm dudaklarndan bahrm brakma beni der gcııkkk

çok gzel fantzymş dnemek lazm

Off sürekli şakalar yapar. Örnek, örnek. Hah mesela bir keresinde sırf beni sinir etmek için "Tuğçe" diye seslenmişti ki adımın alakası yok bunla
Bugün görüşemeyeceğiz işim çıktı deyip kapıma gelmişti almaya sinirlenip yüzüne kapamıştım
Doğum günüme dakikalar kala uyuyakalmış gibi yapıp 12yi tam yaşım kadar geçe zamanda mesaj atmıştı
Soyadımı unutmuş gibi yaptı, tam çantamı almış gidiyordum ki ... mm geri dön dedi arkamdan sonra sinirlenmene bayılıyorum ya çok cadı çok tatlı oluyorsun dedi ama be adam sonra ciddiye alıp bozuluyorum

gibi daha bir sürü örneği var yani evet çoğunlukla kızdırıyor beni deli ediyor

Son düzenleme:
Kızıyorum da en fazla 3 saniye sonra gülmeye başlıyorum
O yüz ifadesi,bakışlarını görünce kızmak mümkün olmuyor.

Kızıyorum kızmasına da daha sonra neye kızdığımı unutuyorum .
Çok çabuk kandırıyor beni .

kızarım tabı ama sevimlılık ypınca hemen sönüveriyorum ya

ah bu erkekler yokmuu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…