- Konu Sahibi HulyaGulsah
-
benım esımde ole:))sınırlenınce cok guzel oluomusum cok guzel bakıomusumda guyaaa ondan sınır edıo benı bılerek bazen kıskandırır benıı bazen de benle ugrasır mesela sevdıgım dızı varsa gelırr yanıma ızletmez sonra takılıo bazen o bıyık konusu bızdede var:)
hahaha
bende eşimle dalga geçerim öyle dediğinde senin sakallarından güzel dye kıskanma derm sonra farkedermki asıl kendimle dalga geçiyormuşm
hepsnn genetgnde var dmek sakal byık muhabbti
yaaa o modelden bıtane bendede var...
aşkım senı kızdırmak cok hosuma gıdıyo dıye suratıma soyluyor bırde...
kızmıyayım dıyorum ama tutamıyorum kendımı
her konuda bole ama devamlı kızdırmaya calısıyor benı...
saklambaç oynuyoruz genelde :)
saklanıyorum benı goruyor ama bılerek bulmuyor..
bende bı kızgınlıkla cıkıyorum saklandıgım yerden..
aşkım ya nasıl saklandın ole bulamadım dıo
kulağımı çeker ensemi ısırır serseri ya nasıl sinir olurum öfkemden kudururum hemen köşeye geçer kıskıs güler küserim küsersem bu sefer başlar tikime dokunmaya bağırırım hoşuna gider evin için de söylenirim heh işte böyle der sonra sarılır. hadi karete yapalım der boğuşuruz çocuk gibi
bızımkıde yanımda oldumu kucagıma yatar konusrken bırden uyuyor numarası yapar hatta horlamasına kızdıgım için horlama numarası yapar
:)
anlık tepkılerımı çok sever sırf o yuz ifademı gormek için beni kızdırır
:) gordugun an mutlu olur
yerim ben onu yaaa
bi de ben gıdıklanırım her yerımdengıdıklar bende ona karsılık verırım o gıdıklanmaz ben gıcık olurum
var var:))bende dalga gecıorum dıorum kı hafıf yanların mı acılmıs ne dıorum hemen moralı bozuluo:))bıde en sevdıgım seyy bılg oyun oynuo ya gıdıp kapatıorum ona dayanamıo ıstee:)
Benim kocam da ben yatarken burnumdan başlar her yerimi ısırır...Ben bi müddet bundan hoşlanırım, sonra da kızmaya başlarım, ben kızınca o daha da fazla ısırır...
Televizyonda gördüğümüz kadınlara yorum yapar, sonra ben çıldırırım... Sinirlenirim, yine devam eder, beni ağlayacak duruma getirdikten sonra içimi eriten bir sesle çok güzelsin, sinirlenince daha da güzel oluyorsun der, orda film kopar, sonrası özel
Ben bişey anlatırken uyur numarası yapar, ne dedim ben diye sorarım hııı aşkım evet aşkım haklısın aşkım der, ya offff demeye başlayınca ben şaka yaptıııııııııııııııııım diye gözlerini fal taşı gibi açar:)))))
Ve daha pek çok şey:)))) Ömrüm "O" benimmmm, ne yaparsa yapsın tabiri caizse ona köpek gibi aşığım...
Benim aşkımda genelde telefonda konuşurken ben buna romantik romantik konuşup bişeyler anlatırken horluyomuş gibi yapar bende kızarım kahkahalara boğulur benim verdiğim anlık tepkiler çok hoşuna gider. Bi anda öküz falan derim güle güle bir olur sıpa
Kızarım çok kızarım
ama erkek milleti umursamaz ki
ben de ona aynısını yaparım, sinir ederim ödeşiriz
çok iyi anlaşıyoruz biz
bende çok hararetli bir şekilde sinirlendiğim olayı anlatırım en sonunda çok sinirliyim, ıııııııııııııııı gibi laflar ederim o da en son ne dedin bir daha söyle der ben de ııııııııııııııı
derim tekrar duyamadım bir daha söyle der ben saf da hala söylerim sonra 3 olunca ona da kızarım,küserim
sonra aramalar çağrılar mesajlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?