Aşkınıza Kızabilirmisinizki ? :)

HulyaGulsah

Ömrümün miladı..
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2012
635
7
48
İçel Mersin
Merhaba hanımlar, sevdiğiniz adam, sevgiliniz, sözlünüz, nişanlınız, eşiniz sizi kızdırmak için neler yapıyor neler söylüyor gerçekten merak ediyorum ? :)
Benim eşim bana gülmek sana çok yakışıyor diyor ve ben sinirlendiğimde kahkaha patlaması yaşarım :1:
Bu yüzden hep benimle uğraşır kızdırmaya çalışır :1:
Sizin sevdiğiniz adam sizinle uğraşıyormu ?
Yada sizi sinirlendirmeye çalışıyormu ?
Benim eşim genelde beni sinirlendirmek için Kaşım bıyığım çıkığında bunu der 'Aşkım saç sakal birbirine girmiş gel seni bir selçuk abiye götürim sinek kaydı tıraş olalım' :D
Ve bir çok şey daha :D
Bir yandan sinirleniyorum ve bir yandan benimle böyle uğraşması hoşuma gidiyor :27:
Hadi bu tarz şeylerimizi paylaşıp biraz gülelim ne dersiniz ? :1:

Son düzenleme:
benım esımde ole:))sınırlenınce cok guzel oluomusum cok guzel bakıomusumda guyaaa ondan sınır edıo benı bılerek bazen kıskandırır benıı bazen de benle ugrasır mesela sevdıgım dızı varsa gelırr yanıma ızletmez sonra takılıo bazen o bıyık konusu bızdede var:)

benım esımde ole:))sınırlenınce cok guzel oluomusum cok guzel bakıomusumda guyaaa ondan sınır edıo benı bılerek bazen kıskandırır benıı bazen de benle ugrasır mesela sevdıgım dızı varsa gelırr yanıma ızletmez sonra takılıo bazen o bıyık konusu bızdede var:)

hahaha :1:
bende eşimle dalga geçerim öyle dediğinde senin sakallarından güzel dye kıskanma derm sonra farkedermki asıl kendimle dalga geçiyormuşm :1:
hepsnn genetgnde var dmek sakal byık muhabbti :D

yaaa o modelden bıtane bendede var...

aşkım senı kızdırmak cok hosuma gıdıyo dıye suratıma soyluyor bırde...
kızmıyayım dıyorum ama tutamıyorum kendımı:1::1:

her konuda bole ama devamlı kızdırmaya calısıyor benı...
saklambaç oynuyoruz genelde :)
saklanıyorum benı goruyor ama bılerek bulmuyor..
bende bı kızgınlıkla cıkıyorum saklandıgım yerden..
aşkım ya nasıl saklandın ole bulamadım dıo:D:D

hahaha :1:
bende eşimle dalga geçerim öyle dediğinde senin sakallarından güzel dye kıskanma derm sonra farkedermki asıl kendimle dalga geçiyormuşm :1:
hepsnn genetgnde var dmek sakal byık muhabbti :D

var var:))bende dalga gecıorum dıorum kı hafıf yanların mı acılmıs ne dıorum hemen moralı bozuluo:))bıde en sevdıgım seyy bılg oyun oynuo ya gıdıp kapatıorum ona dayanamıo ıstee:)

bızımkıde yanımda oldumu kucagıma yatar konusrken bırden uyuyor numarası yapar hatta horlamasına kızdıgım için horlama numarası yapar
:)
anlık tepkılerımı çok sever sırf o yuz ifademı gormek için beni kızdırır
:) gordugun an mutlu olur
yerim ben onu yaaa :16:
bi de ben gıdıklanırım her yerımden :1: gıdıklar bende ona karsılık verırım o gıdıklanmaz ben gıcık olurum

kulağımı çeker ensemi ısırır serseri ya nasıl sinir olurum öfkemden kudururum hemen köşeye geçer kıskıs güler küserim küsersem bu sefer başlar tikime dokunmaya bağırırım hoşuna gider evin için de söylenirim heh işte böyle der sonra sarılır. hadi karete yapalım der boğuşuruz çocuk gibi

yaaa o modelden bıtane bendede var...

aşkım senı kızdırmak cok hosuma gıdıyo dıye suratıma soyluyor bırde...
kızmıyayım dıyorum ama tutamıyorum kendımı:1::1:

her konuda bole ama devamlı kızdırmaya calısıyor benı...
saklambaç oynuyoruz genelde :)
saklanıyorum benı goruyor ama bılerek bulmuyor..
bende bı kızgınlıkla cıkıyorum saklandıgım yerden..
aşkım ya nasıl saklandın ole bulamadım dıo:D:D

benim kocmda öyle ya evde kovalamaç oynuyoruz evde saklambaç oynuyoruz buluyorum bulamadınki diyip o buldugum yerden kaçıp başka yere saklanır psikobat :52:

kulağımı çeker ensemi ısırır serseri ya nasıl sinir olurum öfkemden kudururum hemen köşeye geçer kıskıs güler küserim küsersem bu sefer başlar tikime dokunmaya bağırırım hoşuna gider evin için de söylenirim heh işte böyle der sonra sarılır. hadi karete yapalım der boğuşuruz çocuk gibi

oda iyiymiş abla hoşuna gitmiyormu ama
:32:

bızımkıde yanımda oldumu kucagıma yatar konusrken bırden uyuyor numarası yapar hatta horlamasına kızdıgım için horlama numarası yapar
:)
anlık tepkılerımı çok sever sırf o yuz ifademı gormek için beni kızdırır
:) gordugun an mutlu olur
yerim ben onu yaaa :16:
bi de ben gıdıklanırım her yerımden :1: gıdıklar bende ona karsılık verırım o gıdıklanmaz ben gıcık olurum

ayyy benim eşimde gıdıklanmıyor beni sürekli gıdıklıyor her bir tarafımı gülme krizine giriyorum onu gıdıklıyorum birden kahkaha atıyor sonra tipini düzeltip şaka yaptım hiç gıdıklanmadımki diyor snirr oluyorum
:66:

var var:))bende dalga gecıorum dıorum kı hafıf yanların mı acılmıs ne dıorum hemen moralı bozuluo:))bıde en sevdıgım seyy bılg oyun oynuo ya gıdıp kapatıorum ona dayanamıo ıstee:)

benim eşim 22 yaşında saçlarına aklar düşmüş dye dalga geçiyorm bende kocmla gülüyor ya ne desem ne yapsam glüyor snirlendiremiyorum adamı :53::52:

Benim kocam da ben yatarken burnumdan başlar her yerimi ısırır...Ben bi müddet bundan hoşlanırım, sonra da kızmaya başlarım, ben kızınca o daha da fazla ısırır...
Televizyonda gördüğümüz kadınlara yorum yapar, sonra ben çıldırırım... Sinirlenirim, yine devam eder, beni ağlayacak duruma getirdikten sonra içimi eriten bir sesle çok güzelsin, sinirlenince daha da güzel oluyorsun der, orda film kopar, sonrası özel:P
Ben bişey anlatırken uyur numarası yapar, ne dedim ben diye sorarım hııı aşkım evet aşkım haklısın aşkım der, ya offff demeye başlayınca ben şaka yaptıııııııııııııııııım diye gözlerini fal taşı gibi açar:)))))
Ve daha pek çok şey:)))) Ömrüm "O" benimmmm, ne yaparsa yapsın tabiri caizse ona köpek gibi aşığım...

Kızarım çok kızarım
ama erkek milleti umursamaz ki
ben de ona aynısını yaparım, sinir ederim ödeşiriz
çok iyi anlaşıyoruz biz :4:

Benim aşkımda genelde telefonda konuşurken ben buna romantik romantik konuşup bişeyler anlatırken horluyomuş gibi yapar bende kızarım kahkahalara boğulur benim verdiğim anlık tepkiler çok hoşuna gider. Bi anda öküz falan derim güle güle bir olur sıpa :49:

Benim kocam da ben yatarken burnumdan başlar her yerimi ısırır...Ben bi müddet bundan hoşlanırım, sonra da kızmaya başlarım, ben kızınca o daha da fazla ısırır...
Televizyonda gördüğümüz kadınlara yorum yapar, sonra ben çıldırırım... Sinirlenirim, yine devam eder, beni ağlayacak duruma getirdikten sonra içimi eriten bir sesle çok güzelsin, sinirlenince daha da güzel oluyorsun der, orda film kopar, sonrası özel:P
Ben bişey anlatırken uyur numarası yapar, ne dedim ben diye sorarım hııı aşkım evet aşkım haklısın aşkım der, ya offff demeye başlayınca ben şaka yaptıııııııııııııııııım diye gözlerini fal taşı gibi açar:)))))
Ve daha pek çok şey:)))) Ömrüm "O" benimmmm, ne yaparsa yapsın tabiri caizse ona köpek gibi aşığım...

Tabiri caiz falan değil bende eşime deli gibi aşığım :nazar:
ben kayınvalidemle yaşıyorum annemde melek gibi yani , onun yanında kocamla iğrenç iğrenç konuşuyoruz kadın kaçacak delik arıyor :52:
mesela yemek yerken ben bazen üşeniyorum kahvaltıda uykudan uyandığım için eşim der genelde çiğneyip verimmi ağzına aşkım der bende oyyy b. knu yerim senin derim eşim böğğ iğrençsin der ben derim sç b. yiyim senin derm tamam bende senin yiyim ozman der :52:parmağını burnuma sokar oyy yerm şimdi ben bunu der ben onun burnuna kulağına prmağımı sokar üstüne silerm fln çok iğrenciz yani :D:D:D :32::52::52:

Benim aşkımda genelde telefonda konuşurken ben buna romantik romantik konuşup bişeyler anlatırken horluyomuş gibi yapar bende kızarım kahkahalara boğulur benim verdiğim anlık tepkiler çok hoşuna gider. Bi anda öküz falan derim güle güle bir olur sıpa :49:

nedense benim eşimde öküz lafından çok hoşlanır :52::52:

Kızarım çok kızarım
ama erkek milleti umursamaz ki
ben de ona aynısını yaparım, sinir ederim ödeşiriz
çok iyi anlaşıyoruz biz :4:

Allah bozmasın ozaman :nazar: benim eşimi ben sinirlendirmeye çalışırken ben sinirleniyorum yok beceremiyorum ya :52:sadece totomu kapatmayan bi bluz altınada tayt giyiyorum dışarı öyle çıkacağımdan değil tabi diyorum hadi hazırım çıkalım bune ya böylemi çıkacaksın katlmi edeceksn beni diyor gülüyorum sinirlendmi diyorum anlıyor sıpa hayır snirlenmedm diyor gine ben sinirleniyorum gdiyorum değiştiriyorum üstmü pis pis sırıtan gine o oluyor :32:

bende çok hararetli bir şekilde sinirlendiğim olayı anlatırım en sonunda çok sinirliyim, ıııııııııııııııı gibi laflar ederim o da en son ne dedin bir daha söyle der ben de ııııııııııııııı
derim tekrar duyamadım bir daha söyle der ben saf da hala söylerim sonra 3 olunca ona da kızarım,küserim
sonra aramalar çağrılar mesajlar:9::9::9::9::9::9:

bende çok hararetli bir şekilde sinirlendiğim olayı anlatırım en sonunda çok sinirliyim, ıııııııııııııııı gibi laflar ederim o da en son ne dedin bir daha söyle der ben de ııııııııııııııı
derim tekrar duyamadım bir daha söyle der ben saf da hala söylerim sonra 3 olunca ona da kızarım,küserim
sonra aramalar çağrılar mesajlar:9::9::9::9::9::9:

hahaha :52: sinirlenince benimde ıııı 'larım başlar birde ben sinirlenince gülme krizine giriyorum :30::52:

ben de gülerim vallahi:9::9::9:
tuhaf bir şekilde
erkek arkadaşımda niye gülüyorsun derdi başlarda
artık gülünce susuyor sinirimi anladığı için :1:

Back