Aşkın yaşı gerçekten 17

Baştan sona okudum ve o kadar hoşuma gitti ki hikayeniz. Hatta imrendim. 8 yıllık bir aşk...Kolay bulunur bir şey değil. Üstelik hiçbir çirkinlik ve seviyesizlik olmadan bitirmişsiniz ilişkinizi. Hikayenizi okurken içimden bir şekilde tekrar bir araya gelmenizi diledim. Çok merak ediyorum, tekrar karşılaşınca eskisi gibi olur musunuz diye. Hayırlısı olsun ikiniz için de, hep mutlu olun :)

Çok teşekkürler :) Çağan Ekim ayında dünyaya geliyor. Hem Çağan'ı hem de onu sabırsızlıkla bekliyorum, bekliyoruz. Diğer dediklerinize gelirsek, 8 yıldan daha fazla süregelen aşklar, 35-40 yıldır evli olmasına rağmen hala birbirlerine aşkla bakan çiftler var, umarım sizlerde uzun yıllar boyunca süren ama hala tazeliğini yitirmeyen o çiftlerden biri olabilirsiniz. Önemli olan karşınızda ki insanın sevginize değecek olması. O benim sevgimi hak etti, bizim hikayemiz nasıl güzel başladıysa, öyle güzel, kalp kırmadan bitti. Şuan tek duam onunla yeni bir hikaye yazabilmek, sonu gelmeyen, son nefesime kadar yazılmaya devam eden bir hikaye. Tekrardan teşekkürler :)

Hikayenizi seve seve okudum, ardından yorumlara geçtim ve onları da okudum. Şuan tüm kalbimle yeniden beraber olmanız için dua ediyorum. Ekim ayında olacakları çok ama çok merak ediyorum. Umarım yeniden beraber olabilir ve bizi bundan haberdar edebilirisiniz. Tüm kalbimle en içten dileklerimi size yolluyorum güzel bayan, eğer tanışmak isterseniz sizinle tanışmak ve abla tavsiyelerizi dinlemek isterim. İyi günler! :)

İyi dilekleriniz için teşekkürler :) Ekim ayını bizim ilişkimize tanık olan herkes merak ediyor, umarım umduğum gibi geçer ve eğer umduğum gibi olursa burada paylaşmaktan büyük mutluluk duyarım. Ve elbette sizinle tanışabiliriz, lütfen özel olarak mesaj atın :)

Hikayeni baştan sona okudum... Sonunu o kadar çok merak ediyorum ki. Lütfen yaz buraya. Çünkü aynı şeyi. Tam olarak anlattığın şeyi bende yaşıyorum. Tek fark biz doğum gününde tanışmadık.. İnşallah sonu senin içinde onun içinde hayırlı ve mutlu biter. Ve benim içinde belki küçük bir umut olur..

İnşallah tatlım. Profilinde yazdığına göre daha 17 yaşındasın, daha çok gençsiniz ama bizim hikayemiz de o zaman başlamıştı. Bu zamanlar senin en sancılı zamanların, bu dönemde asla umudunu yitirme. Misal benim umudum olmasaydı hiç görmeden yıllarca bekleyemezdim. Ve eğer benim hikayem sana az da olsa umut ışığı yakacak ise, sonunun iyi olması için elimden geleni yapacağım. Yazdığın güzel dileklerinin için teşekkürler bir tanem.

Super ya masallah size. Insallah yine birlesirsiniz. Ekim ayini bende sabirsizlikla bekliyorum artik :)

O kadar ihtiyacım var ki bazen küçücük bir umuda... Allahım nolur biz de böyle olalım diyorum böyle anlarda... İlk defa böyle güçsüz hissettim. Uzun zamandır ilk defa yine ağladım okurken... Umarım hayırlısı olur hakkınızda... 2 yıldır unutamıyorsam içimden gram bir şey eksilmiyorsa Allahım nolur... hep bi umut içimde... Hep...

Umut her zaman vardır, yani olmalı bence. Lütfen kaybetmeyin umudunuzu, insan umudunu kaybedince diri diri toprağa girmiş gibi hissediyor. Bizim hikayemizde her ne kadar güzel anılar varsa da, bende oldukça üzüldüm, ağlamaktan ve uykusuzluktan şişen gözlerim ile günlerce ortalıklarda dolandım ve kendimi kaybettim. Ama yine de kalbimde bir yerlerde hep onunla ilgili bir umut besledim. Umudunuzu kaybetmeyin, iyi dilek için de sonsuz teşekkürler :)

Canım eski konulara bakiyordum da seninkine denk gelince sormak istedim ne oldu neler gelişti karsilastiniz mi çok meraklandım umarim iyi şeyler olmustur..

yashala069 .!.:
Tatlım bu konu hakkında başka bir yazı daha paylaştım. İstersen onu oku, tüm merak edilenler orada.
Okudum.. Sizin adiniza üzüldüm boyle hayal etmemistim sonunu.. Ama hayatta her şey istediğimi gibi olmuyor maalesef ki. İleride hakettiginiz değeri ve doğruu insani bulursunuz inşallah.. Belki de bulmuşsunuzdur, bilmem ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…