askın omru uc yılmı yoksa aslında olmayan bır surecmı

dolphins

gelecegi görebilsem
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2008
270
0
ask varmı,askın omru dıye bırsey varmı.sımdı asık olan arkadaslarımız..aaa...tabıkı ask var hep var olacak dıye dusunurler....cunku bende asıkken boyle dusunuyordum.sımdı acaba bu zaten bıtecekmıydı yoksa karsımdakımı bunu bıtırdı bılemem.ama sunu bılıyorumkı....ask bır sacmalıkmıs...enınde sonunda bıtıverır ve sen neler olup bıttıgını anlamadan zaman gelıp gecer ıste sonra sudan cıkmıs balıga donersın .ben ne yasadım dıye.o buyuk askın sahıbı benmıyım dıye...

ßelki ilk günkü heves,canlılık kalmayabilir ama eğer doğru kişiyi bulsuysan aşk bitmez diye düşünüyorum.Harbiden sevdiysen bitmez.Ama yanlış kişiye toslayınca da aşk da ne oluyo :1no2:

Aşki Bekarken Doya Doya Yaşarsin
Evlenince Doyduğunu Anlayana Kadar Devam Eder
Anladiktan Sonra Sevgi Ve Saygi Oluşmuştur Zaten
Bu Olgularda Evliliği Bi ömür Boyu Idare Etmeye Yeter

BİLİMSEL ARAŞTIRMA;
aşık olan kişilerin beyninde bir sıvı gözlenmiş. bu sıvı en az 3 ay en fazla 5 yıl snra kayboluyormuş...
ben bilimin yalancııyım...

askın en aci tarafi bittigi zaman yuzune vuran gercekler
toz pembe bulutlardan yeryuzune yavas yavas inmiyorsun ask bittiginde
birdenbire yere cakiliyorsun

ask bittiginde yasadigin seyi aslinda senin beyninde urettigini goruyorsun
o adam bu adam degilmis megerse
bazen de kendini enayi gibi hissedebiliyorsun

ask bittiginde iliski de bitmisse eger bir bosluk sarmaliyor dortbir yanini
ama devam ediyorsa da sanslisin en azindan askla birlikte o insani da kaybetmiyor acina aci katmiyorsun

aski bitip te sevdigi hala yanında olanlara ne mutlu
ask gecici
sevgi sonsuz

aşk hayal kırıklığı yaşayıncaya kadardır bence.ulaşamadığımız insana sırılsıklam aşık olabiliriz.ben hiç etrafımda birbirini görünce eli ayağı birbirine giren, 3-5 yıl yada daha fazla süre beraber olanı görmedim.sevgi kalıcı olan.

bence aşkın ömrü die bişi yok yani belli bi süresi yok.mutlaka bi gün biter ilelebet sürmez.heyecan biter yerini başka bişilere bırakır saygı ve sevgi gibi.

evleneli tam 6 yıl oldu,2 yıl çıktık.ben ve eşim birbirimize hala aşığız.aman kızlar nazar değmesin.inşa Allah bitmez de annem ve babamınki gibi bir ömür sürer.ben onlara hayrandım.35 yıl hiç bitmemiş aşkları.darısı hepimizin başına.

Bana da hep aşk biter birgün gibi gelirdi belki yaşamadığım için böyleydi bir zamanlar ama 4. yılımız doldu aşkıma hala aşığım azalacağına artıyor:asigim: inşallah hep böyle de devam eder:1rolleyes:

aminnn inşallah benimde böle bir aşkım olur :asigim::1hug:

biz eşimle dört yıldır evliyiz...üç yıl da flört aşamamız oldu etti yedi yıl...ama ben de eşim de hala birbirimize deliler gibi aşığız...sevgi zaten var ama aşk da var yani...ha bir gün biter mi açıkcası orasını bilemem...belki aşkımız bir gün biter ve yerini sevgiye bırakır bu doğrudur...ama bence aşkın herhangi bir ömrü yoktur...çünkü kimisi üç yıl aşık olur,kimisi beş yıl,kimisi de ömür boyu...bu kişiden kişiye değişiklik gösterdiğine göre aşkın belli bir ömrü yok demektir kanımca...

Aşk var, yok diyenlere aldanmayın,
Ama kendine dönük yaşıyor,
Aşk sizin içinizde onu kendi içinizde bulmadan başka birine duyduğunuz ise heyecan, beğeni vs,
Bir kişiyi sahip olduklarından dolayı sevmekte değil aşk,
Bunlar aşk sandıklarınız bitmeye mahkum olanlar, devam etmesi imkansız çünkü,
Birine ne kadar hayranlık duyabilirsiniz ki,
Gerçek aşk içinizde ama herkesin bulup yaşayabileceği bir şey değil,
Tüm önyargılarınızdan kurtulup karşılıksız beklentisiz sevmeye hazır olmalısınız,
Beni sever mi diye düşünmeden alınan ve verilenlerin hesabı yapılmadan,
İşte aşk böyle birşey o bitmez ve vardır, sadece şekil değiştirir,
Ben derin bir aşkla seviyorum eşimi,:asigim:
Bitmeyeceğini de biliyorum

Son düzenleme:
Düşüncelerine tamamen katılıyorum.Bütün sevgilerin sonsuz olması dileğiyle.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…