Aşkın Formülü Burçlarda mı Gizli ?

hypatia1982

Guru
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2009
343
8
evet arkadaşlar

ben ortaya böyle bir tez atıyorum.yıllarca tanıdığım insanlara en büyük aşkları ve burçlarını sordum ve zodyağın bize anlattığının tersi olarak zıt, alakasız insanların arasında büyük aşklar ve güzel yürüyen evlilikler olduğu sonucuna vardım.tespitlerim şöyle,

oğlak - koç aşkı (toprak-ateş)
yay - balık aşkı (ateş-su)
akrep - terazi aşkı (su-hava)
kova - başak (hava-toprak)

bu 3 örneği defalarca gördüm.zodyağa göre bunlar anlaşamazlar.ama adamlar büyük aşk yaşıyor:) bu 3 ünden çok eminim.böyle tespitleri olan ya da en büyük aşkının burcunu ve kendi burcunuzu burdan açıklarsanız tespitlerimizi devam ettirebiliriz.:enbuyukkk:

Son düzenleme:
hypatia canım bizimki kova akrep di zıt burçlar yani anlaşması çok zor uzaklık vardı bizde görüşemiyorduk görüşseydik nasıl olurdu bilmiyorum ama kovalar çok vurdum duymaz kıskanılmaya gelemiyolar
ben burcum dolayısıyla kıskancım ve evhamlıyım buda onu çok sıkardı öyle yani belki büyük aşk yaşayanlar vardır bu sorunları çözmüşlerse tabi

hypatia canım bizimki kova akrep di zıt burçlar yani anlaşması çok zor uzaklık vardı bizde görüşemiyorduk görüşseydik nasıl olurdu bilmiyorum ama kovalar çok vurdum duymaz kıskanılmaya gelemiyolar
ben burcum dolayısıyla kıskancım ve evhamlıyım buda onu çok sıkardı öyle yani belki büyük aşk yaşayanlar vardır bu sorunları çözmüşlerse tabi

canım evet ben de yengecim.benim de sevgilim kova.sana katılıyorum.çok vurdum duymazlar gerçekten.ama özellikle yapmıyorlar yani yapıları böyle.böylelikle akrep kovanın uyumsuzluğuna bir örnek teşkil ettiğin tşk ederim tespitlerime yardımcı oldun

boğa ve yengeç opuyorumnanaktan

su ve toprak ,

burç yorumlarında da mükemmel uyum diyor hep

evet canım.yengecin ideal eşi boğadır denir hep ve örnekleri de çoktur zaten.ama işte yükselende bir şey varsa mesela boğa olmuyor yengece.mesela benim yükselenim yay.boğalarla anlaşamıyorum ben yengeç olduğum halde.

benım eski erkek arkadaşım yengeç burcu ben ise boğa ılk zamnlar anlaşıyorduk fakat sonra kişilik çatışması yaşamaya başladık ve ben nedense yengeç burçları ile asla anlaşamam...

ben yengec burcuyum yukselenımde yay
biriciğimde boga
çok çok uyumluyuz çok ıı anlasıyoruz çok sukur..
boga erkeklerı cok romantık ve sadıklar kızlar tavsiye ederım:)
hiç beklemedıgım anda öyle bısey yaparkı ben mılyonlarca kez ıyıkı derım şükrederim
yenı sevgılı degılız 27 aydır sevgılım zaten toplam 6 yıllık arkadasım

ben yengec burcuyum yukselenımde yay
biriciğimde boga
çok çok uyumluyuz çok ıı anlasıyoruz çok sukur..
boga erkeklerı cok romantık ve sadıklar kızlar tavsiye ederım:)
hiç beklemedıgım anda öyle bısey yaparkı ben mılyonlarca kez ıyıkı derım şükrederim
yenı sevgılı degılız 27 aydır sevgılım zaten toplam 6 yıllık arkadasım

canım senin adına çok sevindim.mutluluğu bulman güzel.ben de yengecim benim de yükselen yay ama ben boğalarla hiç anlaşamıyorum.yani benim karşıma çıkan boğa erkekleri hep yalancı oluyorlar ve çok asabiler, beni korkutuyorlar.

benım eski erkek arkadaşım yengeç burcu ben ise boğa ılk zamnlar anlaşıyorduk fakat sonra kişilik çatışması yaşamaya başladık ve ben nedense yengeç burçları ile asla anlaşamam...

canım nedense yengeç erkekleri hakkında da hiç iyi şey söylenmiyor :))) hiç yengeç sevgilim olmadı valla bilemicem.ama yengeç insanı zordur yani anlaşılmaz bir tiptir.bazen kendi bile kendini anlayamaz zaten.a.s

Ben terazi sevgilim koç...

Buyrun siz düşünün halimizi alsanaalsanasmile

X