Aşkın en şaşkaloz halleri :))

deniz0555

ZUĞAŞİ BEREPE
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2011
225
1
66
[sıze=3] kızlarrr aşık olmak güzel şey dünyanın ennn güzel şeyiiiii tabiii ama öyle kolay da değil hangimiz
sevgilimizin yanında komik hareketler yapmadık ki :42: Elimizin ayağımızın birbirine dolaştığı
durumlar,utançtan kıpkırmızı olduğumuz anlar,söyleyeceğimiz şeyi heyecandan unutmalar...işte bu ve
bunun gibi benzer her şeye şaşkaloz hareketler denir kızlar ! :1:
Unutmayın şaşkaloz hareketler utanç değildir o da aşkın bir parçasıdır

hadi bakalım kızlar o zamaaaannn şaşkaloz hareketlerimizi paylaşmaya başlayalım :46::52:[/sıze]

ilk ben başlayım :) geçenlerde bi kafedeydik çok fena kavga ediyoduk sözümü bir türlü dinletemiyodum öyle sinir oldum ki anlatamam delirdim yani sonra baktım olmuyor kafamı duvara vurdum ama o kadar hızlı vurdum ki duvardan öyle bi ses çıktı ki:))) o bi yandan gülüyor bi yandan tamam tamam dediğin olsun diyor:) gülmekten çatlıyor:)benim kafamda öyle çok acıdı ki o gülüyor ben ağlıyorum :) gerçekten bu şaşkaloz hareketimi hiç unutamam :)

dün akşam düğün salonunun sahibini aradı kadına ismiyle hitap etcene direk benim adımı söyledi merhaba ayşenur hanım dedi şaşkın çok güldüm:48:

dün beyimiz sigaraya başladı gene ne emeklerle bıraktırdım bende dünden beri kıyametleri koparıyorum aşkım valla istemeyerek oldu diyo uçarım bak sana burdan dedim dediği şey uçarken düşersen bacağın kırılır hala gırgırında işin ya

dün beyimiz sigaraya başladı gene ne emeklerle bıraktırdım bende dünden beri kıyametleri koparıyorum aşkım valla istemeyerek oldu diyo uçarım bak sana burdan dedim dediği şey uçarken düşersen bacağın kırılır hala gırgırında işin ya

sigarayı kendileri de bırakmayı istemedikçe ne yaparsak yapalım bırakmıyorlar canım:(

Bir gün kafedeyiz o ve iki kuzeniyle oturuyoruz falan bana sürekli bir şey söylerken aşkım die başlıyo.Kulaklarım sürekli ''aşkım,aşkım'' kelimesini duyuyo neyse garson geldi (erkek) benimkine diyo ki ''beyefendi ne alırdınız'' benim ki alışmış olcak direkt ''aşkııııımm bi kola alyım'' dedi garsona.Ben gülmekten çatladım :1: iki kuzeni anlamadı olayı sürekli gülüyorum. Dalga geçtimmm sonunda dayanamadı ''sus yoksa yemin ederm şu bardağı kafandan aşağı boşaltırım'' dedi . Tamam dedim :53:

Neyazikki bu olay onunlayken 2 kez geçti başımdan ve ben yine deli gibi önlem almadım.
Etek giymiştim ilk buluşmamızda gezip dolaştığımız için bi müddet sonra her adım attığımda canım acıyodu çünkü pişik olmuş bacaklarım o hızlı yürüdükçe yavaşladım.
Dedim sana bişey diycem fazla yürüyemiyorum artık yoruldum daha bişey yapmadıkki yorulasın dedi.Sonra kulağına fısıldadım :78: güldü tebessüm etti :73:
Bu yaz yine aynı şey geçti başımdan ama 4senenin vermiş olduğu rahatlıktan ötürü pişiğim var dedim oda anımsadı o günü iç çamaşırcıdan bana don aldı bidahada uğraştırma beni bunu giyin dedi :4:
Ağzını gözünü yediğim bal yumişii :21: :48:

dün aksam arabadan indik cafeye gectik oturduk hadi anlat bakim neler yaptın bugun dedi, anlattım hızlı hızlı.. hee bana bunları simdi söylüyosun yani öyle mi? evet askım..
ne cok konusuyosun sen böyle bıdı bıdı, hadi o zaman bi öpücügü hakettin, uzat yanagı :16:

Back