- 4 Şubat 2009
- 1.323
- 570
- 248
- 37
nette tanışmıştık 3 yılı aşkın bi beraberliğimiz vardı yıllarca hiç görmedim onu lisede tanışmıştımm ilk erkek arkadaşım ilk sevdiğim adamdı tanıştıktan 3-4 ay sonra görmeye geldi benii birbirimizee daha çok bağlanmıştık onsuz biran bir saniye düşünemiyordumm sonra askere gittii her izinde yanıma gelicekti bekle aşkım diyordu ama gelemedii ben hep bekledim ( salak gibi ) herizinde gözüm yollardaydı ama yine gelmemişti akerlik biitti dönerken seni görüp öyle ailemin yanına geçicem dedi ama yine gelmedii olsun ben razıydımm birgünn çıktı geldii 3-4 saat ancak görüşebildikk ama ömrümünnn en güzell saatleriydiii sevdiğim adam karşımdaydımm sevgim katkatt daha çok arttıı ama birden istanbula gidiyorum çalışmaya dedi ve gittii hala devam ediyodu ilişkimiz düğün tarihi belirlemiştik aramızda ve izne gelince istemeye geliceklerdi benii ama bigün ayrılmalıyızz dedii günlercee yalvardım tlfondaa saatlerce ağladımm bitmesin diyee ama nafile dinlemedii okadar gurursuzz davrandım kii hala kendimee inanamıyorum gururmu ayakalr altına aldım her aramamdaa saatlerce bana sevdiğini söylüyodu ama bitmesi gerektiğinii ailesinin netten tanıştığımız için onaylamadığını öne sürüyoduu seversek bitmezz mücadele edelim dedim ama olmadı bigünn konuştuğumuzda benim kızarkadaşım var dedi beynimden vuruldumm ama bekledimm nasıl olsa ayrılırr o bensiz yapamaz diyee ama bigün msj attıı ailem istanbula geldi nişanım var diyeee günlerce gözyaşı döktümm nişanlı olmasına rağmen aradım eğer oplmazda biterse herşeye rağmen kabulumsun diyee ç.ok bekledim ama olmadı bigün işe giderken msj geldi evleniyorum bu sana son vedam hakkını helal et diyee o an tüm dünyam yıkıldı kendimi yolun ortasında arabların önünde buldumm korna sesleriyle kendime gelmiştim o an kafama dank ettii bu işin artık dönüşü yoktu ve evleniyodu aradan 6-7 ay sonra benim tayınım sivas divriğiye çıktı ve o zaralıydı onun olduğu yere 1-2 saat uzaklıktaydı ve düğün günü geldi çattı beni davet etmişti ve ben kalktım g,ittiimm karşımdaydı sevdiğim adam başkasının kollarındaydıı geldi hoşgeldin dedii birkaç yakını beni tanıyodu çok ii bi şekilde ağırladılar daha sonra fırsat buldum ve konuştumm öylee zorduki anlatamam sizee yazarken bile gözyaşlarımı tutamıyorumm bana mutluluklar diledii bende ona istediğin kadar bana mutluluklşar dilee ama ben sana aslaa dilemeyeceğimm umarımm hayatınn boyunca mutsuz olursun dedimmm canın saolsun dei elini uzattı tokalaştıkk ama ona keşkee son kezz sarılsaydımmmm sonkezz biiriciğimin kokusunu duysaydım ama yapmaadımm yapamadımm üzerinden tam 1 yıl geçti ama hala unutamadımmm belki acım hafifledii ama bazen çılgına dönyorum sesini duymak içinnn deliriyorumm ama yapmıyorumm aramıyorum çünkü beni çok seven bir erkek arakdaşım var ve bunu ona yapamam