Aşkıma hediye saat aldım..(resimli)

Saat süper,biraz pahalı deilmi o marka bu arada aspirin ve çikolata çok yaratıcı fikirler tebrik ederm hayatım seni...Seneye erkek arkadaşıma bende böle bişeyler yapayım bari..O bana çok güzel hazırlmştı doğum günü süprizini

Tesekkürlerrr :)) Evet pahaliydi ya ((
Sevindim, eger fikir verebildiysem :)

hediyeyi verdinmi bilmiyorum verdiysen umarım istediğin mutluluğu görmüşsündür sevgilinin gözlerinde...bencede güzel bir fikir..saatte çok şık..güle güle hayırlı günlerde kullansın...

Erkek arkadasim cok cok cok begendi hediyeleri, tabikide özellikle saati hihhihiih.. cok mutluyum... Müstakbel ailemde cok begenmis :))) Özellikle müstakbel görümcem..

çok yaratıcı birediye olmuş.
ayrıca saate bayıldım bulursam bende kendime alayım aynısından

GÜZELMİŞ HEDİYEN NOTLARINDA ÇOK ANLAMLI İNŞ BEĞENMİŞTİR benimki o saati asla beğenmez ama sen tabi onun zevkine göre almışsındır..tebrikler.

canımm çok duygulandım okuyunca yaa süper bir hediye gerçketenn ben erkek arkadaşıma yapsam böle bir süprizz ağlarr aşkımmm herhlde çok duygsal

çok hoş bir düşünce
keşke erkekler de azcık ince fikirli olsa ne kadar güzel mutlu bir dünya olurdu

çok güzel düşünmüşsünüz gerçekten tebrik ederim güzel olmuş

erkek saatinin güzelinden kötüsünden pek anlamam ama hakikaten bu çok güzelmiş. güle güle kullansın zât-ı âlileri :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…