aşkım, hayatım :(

SEVMİYOR MUSUN?
ZORLA MI EVLENİYORSUN YA DA NE BİLEYİM HANİ YAŞIM GEÇTİ BARİ EVLENEYİM GİBİ Mİ?
YOKSA SEVİYORSUN DA MI SÖYLEYEMİYORSUN?

off cidden bende çok utanıyorum aşkım falan demeye canım diyorum, çoğunlukla da ismiyle hitap ediyorum, baya kızıyor, yaa bana artık adımı söylemesen aşkım falan desen ? bende utana utana söylüyorum.. :) ayy ne bileyim değişik geliyor işte :)) valla konu sahibini çok iyi anlıyorum :) ancak mesajlarda derim bolca :)

bikaç kişi daha yazmış ama sevmemekle alakası yok. seviyorum ama dilim böyle şeylere alışık değil. alışmaya çalışıyorum işte

Aşkım hayatım demeyeni dövüyorlar mıymış..

Sen kocanı nasıl seversen,bunu nasıl dile dökersen odur makbul olan..

Ben eşime ismiyle hitap ediyorum, aşkım hayatım canım gibi kelimeleri herkes kullanıyor diye kullanmak zorunda hissetmiyorum kendimi. Bu kadar basit bir şeyi dert edecek kadar sorunsuz bir hayatınız varsa ne mutlu size.

ben de hayatta söyleyemiyorum, söylesem bile doğal çıkmıyor ağzımdan yakışmıyor. sanki bir süre söylediğim sözcük dudaklarımda asılı kalıyor eşim de söylemez çok ayda bir kaç kere sadece, ya da şakalaşırken falan der, ama seni seviyorum diye neredeyse her gün söyleriz. durmadan sarılırız evin içinde, uyurken el ele tutuşuruz ya da yapışık ikiz gibi uyuruz yaz kış fark etmez. bunları söylüyorum çünkü aşkım hayatım demek o kadar anlamlı değil sevgini gösterebileceğin bir sürü yol var, içinden gelmiyorsa deme. ha bir de mesaj atarken falan söylemesi daha kolay eğer illa söylemek istiyorum diyorsan mesajlarla başlayabilirsin ben de öyle yapıyorum bazen bir şey söylerken araya sıkıştırıyorum o zaman doğal oluyor :)

yapıylamı ilgili acaba ?
bende tam tersi kurgulayamıyorum bile o an kendiliğinden çıkıveriyor sevgi sözcükleri.
kendini kasmamaya çalış eşin olacak ilerde utanma artık.

ben benımkıne bebiş, sevgilim, adam, vs. vs. derim o da bana hiş kız, napıyon kız der içinden gelemsi lazım gelmeyince olmaz bu işler hem kelimelere anlam yüklememek lazım sevgi varsa zaten her koşulda dışa vurumu olur...

İçinden gelmiyorsa veya yapı olarak hoşlanmıyorsan zorlayarak da olmaz ki. Ben de bunların Türkçesini söylemekte ve yazmakta zorlanırım ama benimki yabancı, İngilizce anlaşıyoruz. Onun anadili Almanca mesela, bazen Shactz ya da Meine Lieben falan diyorum ama ne bileyim, sanki bi garip duruyor ağzımda. Zaten Almanca bilmiyorum. En rahatı İngilizcesini söylemek sevgi sözcüklerinin benim için. Ama sevgiyi anlatmanın yolu o tarz kelimeler kullanmak değildir.

"Canım" kelimesini sadece nişanlınıza söylüyorsanız eyvallah değilse söylemeyin daha iyi..
Artık insanlar alışveriş yaparken bile " canım bu ne kadar " diye soruyor maalesef.

Bu kelimeleri söyletmenin yolu yok ki ? İçinizden gelmeli..

birlikte çok vakit geçirmediniz demek..
yani birbirinize hala yabancı gibisiniz gibi geldi bana..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…