- 5 Aralık 2012
- 11.930
- 7.932
SEVMİYOR MUSUN?evet başlıktan anlaşılcağı gibi benim sorunum bu sözcüklerledüğünümüze 1 ay kaldı ama hala bu sözcükleri kulanamıyorum. sadece canım diyebiliyorum. başka hiçbişey diyemiyorum.
o bu konuda daha rahat, söylemek istediklerini hep söyler.
ben niye bu kadar zorlanıyorum. bana yardım edin ki söyliyim artık bunları bnde.
kenan doğulu'nun dediği gibi "ne dediğin değil, nasıl söylediğindir önemli olan" :)
ben de artık eşime karşı güzel sözcüklerle konuşabilmek istiyorummmmm
bikaç kişi daha yazmış ama sevmemekle alakası yok. seviyorum ama dilim böyle şeylere alışık değil. alışmaya çalışıyorum iştedemekki içinizden gelmiyo ben eşimin adı söylemem genelde aşkım sevgilim bitanem vs böyle hitap ederim
bu da sevgiden sevmekten geliyo diye düşünüyorum.
peki müstakbel eşiniz size karşı nasıl böyle cümleler kullanıyormu
ben benımkıne bebiş, sevgilim, adam, vs. vs. derim o da bana hiş kız, napıyon kız derevet başlıktan anlaşılcağı gibi benim sorunum bu sözcüklerledüğünümüze 1 ay kaldı ama hala bu sözcükleri kulanamıyorum. sadece canım diyebiliyorum. başka hiçbişey diyemiyorum.
o bu konuda daha rahat, söylemek istediklerini hep söyler.
ben niye bu kadar zorlanıyorum. bana yardım edin ki söyliyim artık bunları bnde.
kenan doğulu'nun dediği gibi "ne dediğin değil, nasıl söylediğindir önemli olan" :)
ben de artık eşime karşı güzel sözcüklerle konuşabilmek istiyorummmmm