aşkım, hayatım :(

bilgin100

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2014
124
37
evet başlıktan anlaşılcağı gibi benim sorunum bu sözcüklerle düğünümüze 1 ay kaldı ama hala bu sözcükleri kulanamıyorum. sadece canım diyebiliyorum. başka hiçbişey diyemiyorum.
o bu konuda daha rahat, söylemek istediklerini hep söyler.
ben niye bu kadar zorlanıyorum. bana yardım edin ki söyliyim artık bunları bnde.

kenan doğulu'nun dediği gibi "ne dediğin değil, nasıl söylediğindir önemli olan" :)

ben de artık eşime karşı güzel sözcüklerle konuşabilmek istiyorummmmm

Sonuçta sevgini belli edebiliyorsan sıkıntı yok..
Mıç mıç sürekli aşkımlı konuşmak da bana göre pek anlamlı gelmiyor mesela..
Arada bir sen ona, herif dersin o sana hatun der filan ne biliyim böyle daha güzel

Valla zor oluyor ama alışıyorsun canım demek yerine birkaç kere kullan. Zannediyorsun ki sen bunu diyince o komik bulacak, senin ağzına yakışmayacak falan. Bir iki zorlamadan sonra ağız alışkanlığı oluveriyor. Eminim içinden geliyordur ama diyememek farklı bir şey. Yani kısası; önce zorla sonra isteyerek alışıyorsun. :)

yeterince içten mi istemiyorsun yoksa çok mu utangaçsın çözemedim ama dur bakalım bir evlenin söylersin elbette merak etme çekinme birden çıksın ağzından rahat ol ayrıca söylerken sanki zoraki diyor gibi hisseder karşıdaki :)

Ben de hiç söylemedim aşkım falan. Ancak mesajlarda, içten gelmekle alakası yok her insan böyle kelimelere yatkın değildir.

Soylemekte zorluk cekiyorsaniz once yazmayi deneyin..

Bazen dile vuramadiklarimizi, ellerimiz kagida doker ya..

demekki içinizden gelmiyo ben eşimin adı söylemem genelde aşkım sevgilim bitanem vs böyle hitap ederim
bu da sevgiden sevmekten geliyo diye düşünüyorum.
peki müstakbel eşiniz size karşı nasıl böyle cümleler kullanıyormu

hitap sorunum var benim. herkese karşı. halamlara hala demedim, amcama amca, teyzeme teyze de demedim. k.valideme bile anne demek zor oldu. hala k.valideme anne derken annemi aldatıyor gibi hissediyorum .

hal böle olunca eşime de aşkım demem baya bi geç oldu. daha önce mesajlarda derdim. sonra yavaş yavaş demeye başladım. ama iş yerinde (onunla çalıştığımız zamanlarda müdür bey derdim, şimdi farklı yerlerdeyiz) eşime aşkım demem. ailelerin yanında da demem. bana özel bir şey yada eski kafalıyım bilmiyorum.

Aşkım çok uyuz bir sözcük değil mi bana mı öyle geliyor? Ortaokul çocuklarının bile ağzında.
Daha yaratıcı olabilirsiniz bence sevginizi ifade etmek istiyorsanız.

beybiliboy bence iyi bir alternatif şaka bir yana insan kendini nasıl rahat hissediyorsa öyle olmalı ilişkide zorlama birşeyler oldu mu soğuyor insan ister istemez

Demek zorunda değilsiniz zaten. Hitaba göre sevgimizi belirleseydik ohoooo :))

Aşkım lafına uyuz olurdum aşık olunca dilime pelesenk oldu Sen sevmiyorsun demiyorum bir kere söylersen devamı gelir diyorum.

Evleneli 2 yıl oldu artık eşime ismiyle hitap etmek istiyorum. Adıyla seslenince dikkat kesiliyor ters bir şey mi var diye.
Rafet el Roman'ın şarkısında ki gibi ağrına gidiyor sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…