Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende sadece aşkım derdim ve bana dönüp dedi ki hep aşkım diyorsun. Bebeğim birtanem hayatım gibi farklı kelimeler de söyleSevgilimle uzun zamandır beraberiz ama ona aşkım diyemiyorum yardımcı olun lütfen cekiniyorum garip bir şekilde ne yapabilirim?
iki yildir nisanliyiz demissin yazdigin bazi seylere bakacak olursak ten olarak da oldukca samimi bi iliskiniz var buna mi cekiniyosun?Sevgilimle uzun zamandır beraberiz ama ona aşkım diyemiyorum yardımcı olun lütfen cekiniyorum garip bir şekilde ne yapabilirim?
Tek derdin bu olsun. O kelimeyi kullanamama nedenin nedir? Sadece cekinmek mi uzun zamandir birlikte oldugun insandan cekinmeni gerektiren birsey mi var acaba? Bu arada aşkım kelimesini kullanmadan da olabilir. Boyle bir zorunluluk yok. Icinden geldigi gibi davran. Kendi canını sıkma.Sevgilimle uzun zamandır beraberiz ama ona aşkım diyemiyorum yardımcı olun lütfen cekiniyorum garip bir şekilde ne yapabilirim?