• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aşkım, bitanem ,herşeyim, eşim yandı .....

hazalada

YANLIZIM;ÇÜNKÜ SEN VARSIN
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2010
669
12
68
Ankara
cumartesi günü piknige gittik.herşey çok güzeldi .iki aile de bir arada mutlu mesut:19: çayı mangalı babamla eşim hazırladı bizde sofrayı hazırladık.tam yemek zamanı eşimin üzerine içmeye hazır halde ki semaver devrilidi:43: büyük bir kaza yaşadık ama çok şükür soguk su çoktu yanımızda ve ilk müdaheleyi hemen yapabildik . :43:yarım saate varmadan acile geldik gerekenler yapıldı çok kortuk hepimiz :43:ama korktugumuz kadar derin ve çok degil allahtan yanıklar:43::19:

Canım benim Allah şifalar versin,çok geçmiş olsun..

Gerçekten çok üzüldüm,çok korkarım yanıktan Allah korusun..

Neyse ki zamanında müdahale edebilmişsiniz..

yanarak can veren şehitlerimizi düşünün,rahatlarsınız :6:
geçmiş olsun bu arada...

Çok geçmiş olsun. Çabuk atlatırsınız inşallah. Hem eşiniz acılarını, hem de siz korkunuzu

geçmiş olsun canım allahtan hızlı müdehale ve tıbbi yardım şansınız olmuş

allahım korusun..sizi birbirinize bağışlasın...allah hiç bir seveni sevdiğini ayırmasın....:nazar::4:

Allahım şifasını versin inşallah!
Yerinizde olsam bizlere haber vermek yerine eşimin yanında olurdum.
Olay çok yeni,yaraları çok taze,size ihtiyacı olabilir her yönden.

amin amin amin kızlar:19::19::19:
olay büyüktü eşimin çıglıgı hala kulagımda ama allah korumuş bizde şaşırdık az yanık olmasına .ikinci derece de bir kaç yerinde avuç içi kadar yanık var ...buna da çok şükür :19::19::19:

Konu içeriği nedeniyle "Acısıyla Tatlısıyla" başlığına taşındı.
Konuları lütfen ilgili başlıklara açalım.

Çok geçmiş olsun,verilmiş sadakanız varmış.Acil şifalar diliyorum eşinize.

Konu içeriği nedeniyle "Acısıyla Tatlısıyla" başlığına taşındı.
Konuları lütfen ilgili başlıklara açalım.

Çok geçmiş olsun,verilmiş sadakanız varmış.Acil şifalar diliyorum eşinize.

hakiketen verilmiş sadakamız varmış herkes böyle söylüyo ... sagolun teşekkür ederim ...

kızlar nedir bu çaydan çektigimiz yaa bugünde oglum ayagını bilegine kadar çaydan yaktı demlik ayagına devrildi hemen soguk suya tuttum ve suyun içinde beklettim ve krem sürdüm ama önce sadece kızarıktı sonra kabardı...kuzumun çok kötü oldu ... çok agladı üç saat sonra aglayarak uyudu yazık ...

Back