ayisigim Nirvana Kayıtlı Üye 21 Ağustos 2008 230 52 6 Ekim 2008 Konu Sahibi ayisigim #1 - aşkım bi öpücük versene - dur necmi bi gören olucak şimdi -aşkım bi öpücük versene - ayy fazıl çok sulusun kulamın içine kadar yaladın yau -aşkım bi öpücük versene - ayol dur remzi abimler görcek şimdi - aşkım bi öpücük versene - mucxssss - aşkım bi öpücük verirmisin - gözün kör olsun nuri, bilseydim içermiydim o gazozu.. bırak beni kötü emellerine alet etme - aşkım bi öpücük versene - ayol ne hınzır şeysin sen ölee - aşkım bi öpücük verirmisin - necmi resil oluyoruz - ışıkları kapa kıss - hoş geldin aşkım - hoş bulduk minik serçem akşama ne pişirdin - aşkım bi öpücük verirmisin - bizi kimse ayıramaz dimi kazım - aşkım bi öpücük verirmisin - dur muharrem bizi isliyolar galiba şurdakiler, - hımmmm karnımda acıkmıştı valla
- aşkım bi öpücük versene - dur necmi bi gören olucak şimdi -aşkım bi öpücük versene - ayy fazıl çok sulusun kulamın içine kadar yaladın yau -aşkım bi öpücük versene - ayol dur remzi abimler görcek şimdi - aşkım bi öpücük versene - mucxssss - aşkım bi öpücük verirmisin - gözün kör olsun nuri, bilseydim içermiydim o gazozu.. bırak beni kötü emellerine alet etme - aşkım bi öpücük versene - ayol ne hınzır şeysin sen ölee - aşkım bi öpücük verirmisin - necmi resil oluyoruz - ışıkları kapa kıss - hoş geldin aşkım - hoş bulduk minik serçem akşama ne pişirdin - aşkım bi öpücük verirmisin - bizi kimse ayıramaz dimi kazım - aşkım bi öpücük verirmisin - dur muharrem bizi isliyolar galiba şurdakiler, - hımmmm karnımda acıkmıştı valla