Belki yakın olan arkadaşlar vardır görmelerine vesile olurum diye ekledim umarım kampanyaya destek olanlar çıkarAmerikada buna benzer bir sistem var.
Sadece giysi değil çanta ,valiz.tencere gibi ihtiyaç olan ne varsa bazı noktalara koyuluyor .
Hak vermek istemezdim ama malesef öyleGuzel uygulama ama cok istismar eden olur, ihtiyaci olmasa da alip alip satan bile olur. Gidip elden ver daha iyi.
direk aklıma bu geldi..ben pek güvenemem ya..ihtiyacı olana direk elden vermek daha mantıklıGuzel uygulama ama cok istismar eden olur, ihtiyaci olmasa da alip alip satan bile olur. Gidip elden ver daha iyi.
Askıda kahve, yemekte var. Hindistanda da askida yemek uygulamasi var bu arada... Turkiye'de de askıda ekmek vardı hala uygulaniyor mu bilemiyorum.Amerikada buna benzer bir sistem var.
Sadece giysi değil çanta ,valiz.tencere gibi ihtiyaç olan ne varsa bazı noktalara koyuluyor .
bazı fırınlarda var Türkiye'de.Askıda kahve, yemekte var. Hindistanda da askida yemek uygulamasi var bu arada... Turkiye'de de askıda ekmek vardı hala uygulaniyor mu bilemiyorum.
Güzel uygulama. Tabi ne derece ihtiyaç sahiplerine ulaşabiliyor tartışılır.
Samsundaki avm'lerde kitap kutuları görmüştüm çok hoşuma gitmiştibazı fırınlarda var Türkiye'de.
BAzı illerde de örn.İzmir atık giyecek kutuları var.