Ne kadar da güzel bir paylaşım bu
Ama bizim burada yok böyle askıda ekmek
Olsaydı keşke,maddi durumu düşük çok insan var
Rabbim herkese yardım etsinKimseyi yoklukla sınamasın (amin)
Ne güzel.Keşke burda da uygulansaydıBazı yerlerde uygulanıyor, mesela Balıkesir'deki fırınlarda vardı askıda ekmek uygulaması.
Düşünenlerden de, bu projeyi bizlere duyurandan da Allah razı olsun.
Oyle dusunme cnm mekanciya kazanc olacak bir sey yok bence o ekmekler sokaga atilmiyorr okadar ihtiyac sahibi varki ben mardinde ikamet ediyorum mahallede fakirler muhtaclar tespit ediliyor atiyorum kisi basi gunluk 1 ekmek bazen okadar cok duyarsiz varki 300 ekmek toplanmasi gerekirken 100 ekmek bagislayan bile yok ve ben gozlerimle sahit oldumm o firincinin 300ekmegi dagittiginii ama 100 ekmegin parasinin yazildigini diger 200 ekmek o mekancinin cebinden gidiyor ne kazanci olabilirki zaten o ekmekler satilacak ha parasini sen odedinn habennn fark ne ? Rabbim kimseyi muhtac etmesinnben bu askida kahve olayinin duymustum hatta 2000li yillarin basinda cihangird bir makarnacinin yunan sahibi tarafindan yapiliyormus..tabi bu askida ekmegi tum firincilar yapsa cok iyi olur zaten bu ihtiyac sahiplerinin bir nepzede olsa yuzunu guldursede en cok mekanciya kazanc saglayacak bir is...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?