How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Saç Kesim Şekilleri aşkı memnu nihal saçı

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

em4561

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2009
2.990
6
116
Trabzon
kızlar saçlarım uzun ve artık çok sıkıldım bu saçtan. nihalin saçını haatırlarsınız. omuz hizası ve öne doğru hafif uzun. ve bu saça maşa da çok yakışıyor.saçlarım ince telli ve gür değil. acaba bu saçı kullanabilir miyim? eğer kestirirsem de bu saça hep fön lazım. onu da ben fazla beceremiyorum. düzleştiricyle bu şekle girer mi bilmiyorum.ama artık çok sıkıldım saçlarımdan. renginden bile sıkıldım. rengi de platin röfleli

ben de aynı konuda kararsızım :) ince telli ve gür değilse ve gerçekten istiyorsan kestir bence güzel bi model. sürekli düzleştirici yıpratabilir. ama bi kat fön (tam düzgün olmasa da) ve ardından bi kat düzleştirici geçersen o kadar yıpranmaz ve daha kolay düzelir. ben böyle yapardım eskiden. çok uzayınca uğraşamıyorum artık. ben de kestircem kesin ama nihal modeli mi kestirsem ona karar veremedim :)

Bende aslında bu saçı kestirmeyi çok istiyorum ama artık çok moda olduğu için herkeste var o nedenle biraz daha bekleyeceğim kestirmek için...

ben biraz daha uzununu kestirmiştim bu modelin ama düz fönsüz önler çok iğrenç duruyor bunuda söylemeliyim bi ara sıkılıp önlerini kendim kestim şimdi kendi dalgasıyla kullanıyorum eğer maşa ve fön yapabilceksen saçlarının yıpranmasını göze alıyorsan kestirebilirsin onun dışında düz omuzlarda kesim daha iyi bir seçim olacaktır gerci benim saçlarım boyadan çok yıpranıp gücsüzleşmişti bu yüzden cesaret edemedim föne maşaya

Maşalı çok güzel duruyor bu model.Ama düzleştiriciyle düzleştirirsen saçta hacim kalmıyor.Fönle daha bir havalı olur.Bende biraz daha uzununu kestirmeyi düşünüyorum.Uzun saçdan bende sıkıldım artık.

Back