- Konu Sahibi madamemaya
amin inşallah :)Öyle gerçekten sabretmekten başka elimden bişey gelmiyor. Allah size de çok çok sabır versin. :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
amin inşallah :)Öyle gerçekten sabretmekten başka elimden bişey gelmiyor. Allah size de çok çok sabır versin. :)
Askerliği Ankara da yapıyor. Evet sözlümünde anlatmasına göre çok kaçan olmuştu doğuya sürmüşlerdi hepsini. Allah dayanma gücü sabır versin.Korkum acaba geldıgınde aynı şekilde devam edermi davranışları yoksa geldiğinde anlıycakmı çok merak ediyorum. Tamamen askerliğemi bağlı böyle davranmaları, yoksa askerliğemi sıgınıyolar çözemedim.
bu arkadaşın nişanlısı kendi ailesine böyle çektiriyor mu bilemeyiz.nişanlı ve aile farklı malum.hemen kötüye yormayın bencekardeşim şuan asker de ve bulduğu ilk fırsatta bizi arıyor.
hiçte öyle psikolojisi bozulmuş değil.
etkilenmiyor mu?
evet etkileniyor.
nişanlınızın durumu bana hiç normal gelemedi.
Bende erkek arkadaşımı 15 ay bekledim. Zor ve yorucu bir süreçti. Ne zaman ne yapacak anlayamıyordum. O zamanlar çok üstüme düşmüştü. Telefonda vs çok ağladığını duydum. Ee birde uzakta olunca kıskançlıkları artıyor neler düşünüyorlar bir bilsen .. Onlar için zor bir süreç alttan almak lazım. Benim sevgilim çok şükür askerden gelince değişti. Sadece anlayışlı olunmalı. Hem az kalmış az daha sabır. Mutluluklarrr
Vallahi doğru olabılır ama benım sözlümde ailesiyle gayet iyi.kardeşim şuan asker de ve bulduğu ilk fırsatta bizi arıyor.
hiçte öyle psikolojisi bozulmuş değil.
etkilenmiyor mu?
evet etkileniyor.
nişanlınızın durumu bana hiç normal gelemedi.
Vallahi ailesine karşı aynı dediğiniz gibi her fırsatta arıyor yada bana davrandıgı gibi davranmıyo kesinlikle. Bide zaten ailesiyle benım aramda kurdugu diyalog farklı oldugu için öyle davranmaması da normal.bu arkadaşın nişanlısı kendi ailesine böyle çektiriyor mu bilemeyiz.nişanlı ve aile farklı malum.hemen kötüye yormayın bence
Bir daha deseler ki asker yolu beklermisin buyuk konusmıyım ama asla yani dediğiniz gibi askerde bi çok kız sevgilisini nişanlısını terkediyo bende hep kıza bak ayıp gunah dıyodum ama ınsanı oyle bır hale getırıyolar ki sonra sen bırakınca suçlu oluyosun.Bende yeni atlattım askerlik olayını bitirdi çok şükür mardindeydi o neydi ya yok dağ taşmış her yer psikolojisi bozuluyormuş , gece 5 te nöbeti var beyenfendi benimde onla nöbet tutmamı istiyodu inan nefret ettim dedim bilsem ayrılırdım askere gitmeden önce, az bir tartışmada senin için buradayım sen rahat uyu diye nöbet tutuyorum sen neler yapıyosun diye acıtasyon yapıyodu, ayrıca oradaki erkek arkadaşlarından neler görüyosa artık sen bana dua et buradaki erkekler sevgililerine neler neler çektiriyo diyordu , bi foto paylaşmıştı almış eline tüfeği arkadaşının kafasına dayamış vuruyum mu diyo arkadaşıda gülüyo görünce şok oldum bi ton bağırdım , bence bunlar askerde normal değiller seninkin de bozulmuş psikolojisi bence.
bizimkinin de kız arkadaşı var ve bizden çok onu arıyor.bu arkadaşın nişanlısı kendi ailesine böyle çektiriyor mu bilemeyiz.nişanlı ve aile farklı malum.hemen kötüye yormayın bence
Kardeşinizii bide sevgilisinden dinleyin isterseniz eminim ki size yapamadıgı nazı sevgilisine yapıyodur. Bence bu kadar emin olmayın. Hem öyle davranmıyosa da ne mutlu size. Çünkü nadir bulunan davranışlardan biri askerde olanlar için..bizimkinin de kız arkadaşı var ve bizden çok onu arıyor.
kötüye yormayacak birşey yok.
evet askerlik süreci zor geçiyor lakin savaşta değiller canları avuçlarında yaşamıyorlar.
Kesinlikle öyle düşünüyorum. Şuan sabır ve dua ile bekliyorum sadece. Sonuçta değişmeyen duygularsa kendimi de daha fazla uzmenin bir mantıgı yok. Gerekeni yapıyorum sadece bekliyorum. İnsan bazen ailesıne bile anlatamıyo çünkü böyle duyguları söylesem uzulecekler, yada anlatıyosun sonra aran duzelıyo ama aılen karsı tarafa dolmuş oluyo. Aman ya ne zor işlermiş :)herkes farklı atlatıyor ama.askerden gelmesine az bir zaman kalmış geldiğinde de aynıysa kötüye yorsun şuan değil
çok doğru büyük bir mesele değil şuan anlatmana gerek yok.kızları üzülünce aile ne olursa olsun bir duvar örüyor duygularına.sen sabret az kalmış zaten :)Kesinlikle öyle düşünüyorum. Şuan sabır ve dua ile bekliyorum sadece. Sonuçta değişmeyen duygularsa kendimi de daha fazla uzmenin bir mantıgı yok. Gerekeni yapıyorum sadece bekliyorum. İnsan bazen ailesıne bile anlatamıyo çünkü böyle duyguları söylesem uzulecekler, yada anlatıyosun sonra aran duzelıyo ama aılen karsı tarafa dolmuş oluyo. Aman ya ne zor işlermiş :)
Evet uzun dönem yapıyor. 52 günümüz kaldı şafak Ordu :)uzun dönem mi yapıyor?
az kalmıs ya gözün aydın:)bizim de kısa dönem safak 123 AnkaraEvet uzun dönem yapıyor. 52 günümüz kaldı şafak Ordu :)
Allah kavuştursun diyelim hepimiziaz kalmıs ya gözün aydın:)bizim de kısa dönem safak 123 Ankara