askerliği yapmayan adamla evlenilir mi?

Evlenilmez kesin ve net benim acimdan çünkü askerlik yüzünden sözünü atmis biri olarak hayir hep bi engel koca duvar asilmayan ne istesen ne yapsan duvar

hahah benimki de 8 ay Aşçılık yaptı geldi
kişiliği değil ama mutfak becerileri çok gelişmişti maşallah :)

aaaa ama olur mu askere gitmeyen adam olmaz, askere gidince bir adamlık geliyor erkeklere (adam olmak ne demekse) ister patates soysun ister ot yolsun, o askerlik yapılacak arkadaş

Kızlar şahsi gorüsümdür
Bedelli yapacak olan bence milli sporcu ne bileyim devleti bir yerde temsil edecek sanatçı,araştırmaları olan bilim adami, kendi askere gidince anası babası eşi vb sağlığı tehlikeye girecek olanlar...vb. dışındaki kisilere hiç sıcak bakmıyorum.
Devlete bir şekilde bir faydası olmasindansa para vereyim mantığı bana uygun değil. Eşitlik ilkesine aykırı. Para veremeyen ne yapacak.kahramanlar neden hep fakirlerden çıkar adalet bu mu?
Askerlik yapmayana hiç girmiyorum bile.
Zaten toplum olarak bakiş açısı belli onlara.

Haa hatirladim bak bizim bir asker akrabamiz vardı. Babama derdi bak sakin askerlik yapmamış adamlara bu kızları verme. Babama anlatirdi nedenlerini hatıralarını olayları filan...ama işte hatırlamıyorum ki.gecmis gün.

Şöyle ki evlendikten sonra tek başınıza kira ödeyecek gücünüz varsa olabilir. Lakin evde tek başınıza oturup ne yapacaksınız, ben olsam o zamanı ailemle geçirirdim.

valla ben evlendım :) cok ta mutluyum kasımda askere gıdıcek evet uzuluyorum ama gıdıp gelınce hıc ayrılmıcaz bıdaha zaten sevgılıyken ben polonyada okudugum ıcın uzaklık hep oldu aramızda o ızmırde ben polonyada 9ay gorusemıyorduk ınternet telefon harıcı kasımda gıttıgınde tekrar yazarım bız evlenelı daha 2bucuk ay oldu :)

Öyle tabi ... Mantıksız yani bence.

ben evlendim şahsen :)
Nikah için başvurduğunuzda belediyeden kimse "askerlik tamam mı?" diye sormuyor yani.:) sizin ve ailelerinizin kafa yapısıyla ilgili. kimse sorun etmiyorsa olur, sorun çıkıyorsa beklenir.:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…