askerliği yapmayan adamla evlenilir mi?

nişanlanırsınız o askere gider bedelli çıkmazsa dönünce de evlenirsiniz.acelesi olduğunu düşünmüyorum

Ben 4yıldır evliyim valla kısa dönem yapar yada bedelli o zamanın durumuna baglı.bebekde olacak cok zor giderse ama ben ozaman düşünmedim hiç şimdi onsuz hiç uyumadım naparım bilmem kolum kanadım kırılır o yokken benim herseyim.maddi sıkıntımız olmazda özlem beni bitirir.

ben evlendim
evlendiğimizde 27yaşındaydı eşim
evlendikten 2 sene sonra askere gitti 12 ay bekledim
benim için çok zordu
çünkü kendi evimde annem babam yanıma geldiler
eşimle olan hayatımı çok özledim
allahtan çalışıyordum da geçti bi şekilde

Canım ben konunuzu hatırladım çok zor durumunuz var Haklısınız,biz eşimle askerlik yüzünden 6 yıl erteledik evliliği
Bizim yaşlarımızda küçükdü tabi ozamanlar,KV istemişdi askerliği beklemesinler bi kaç sene birlikde oturalım vs diye annem razı olmadı bende istemedim pişmanmıyım hayır değilim çünkü benim KV geçimsiz malesef
15 ay askerlik yapdı

Sen bedelli olacak diyorsun zaten askere gitmeyecek yani o yüzden evlenmekde sıkıntı yok gibi geldi bana.

evet bedelli olucak...ama işte aklımdakiler onun ailesi bu işe sıcak bakmayacak ve dedikleri gibi bazı arkadaşların, dünyanın da bin bir türlü hali.Ya bedelli olmazsa.. Hayırlısı ya bi ailesiyle konuşsun bakalım ne dicek aile

zor olmuştur gerçekten şükür ki atlatmışsınız..bu arada ne oldu eşiniz yerleştimi sosyal hizmete :)

askerliğini yapmadan karşıdaki evlenmeyi normal bulmuyorum evlenenler var ama bana doğru gelmiyor yaptıktan sonra evlenin yapmadan önce nişan takılsın adı konsun ilişkinin :)

Benim esim yapmamisti askerligini okul bitmedigi icin gercekten zor allah kolaylik versin ama bedelli biteli yil oldu

Bence askerlik işini çözün.
Ben sevgilimin bedellisini nasıl da takip etmiştim.
Twitterdaki kampanyalara katılmalar filan, hey gidi hey.
Gerçi hala evlenemedik ama,bu seferde ben taş koyuyorum
Nasip

Canım eşinin ailesi hayatta mı? Biz onlara kv ve kp diyoruz. Sen şimdi onlara gelin gideceksin ya malum evlenmeden önce de kendini koruyacak gücün yoktu onlara sığındın himaye ettiler bir nevi, hah işte o yüzden eşin askere giderse başına ekşirler  gelin tek başına diye bık bık peşinden ayrılmazlar. Ama bedelli yapacaksa o başka

Çok net olduğum konulardan biridir. Evlenilmeeez. Yahu evlensen bile yine ayrısın o askerde sen evde ne anladın yani? Evlilik demek eşlerin bir arada aile olmasıdır bence.

Biz evlendiğimizde eşim askerliğini yapmamıştı, okulu uzatıyordu ertelemek için. Evlendikten sonra bedelli çıktı yaptı, okulu bitirdi. Ama bedelli çıkmasa bizim için zor olurdu. O yüzden askerlikten önce evlenmesen daha iyi.

Çok net olduğum konulardan biridir. Evlenilmeeez. Yahu evlensen bile yine ayrısın o askerde sen evde ne anladın yani? Evlilik demek eşlerin bir arada aile olmasıdır bence.

biz iş yüzünden minimum 2 sene ayrılıcaz ya yumoss
çok zor olacak biliyorum ama mecburum

Cok istisnai bir konu bence. Durumu olan bedelli yapabilir. Kimisi bedelliye karsi olabilir. Simdi ortalik iyice karisti diye gitmekten korkuyor olabilir, bin tane ihtimal var. Hayirlisi olsun diyelim

askerliği yapmayan adamla evlenilir mi?

Valla ben evlendim. Askerlik çok ileri bir tarihteydi. Okulu vardı. Yüksek lisans, doktora. Eğitimle ilgili çok başka planları vardı. Yaş olmuştu onun 26... 30 dan önce askerlik çok zordu. Uzaktik. Evlendik... Sonra bedelli oldu. O zaman bile çok dusunduk. Askere gitmesini istiyorduk. Ama bu durumda 30 u geçeceği kesindi. Eğitimi yarıda kesmeye cesaret edemedi. Gitse de beklerdim. Bunu göze almistim. Yanı onun sevgilisi olarak değil de karısı olarak beklemeyi istedim.

bu konuda sizin gibi düşünüyorum oldukça haklısınız aynı hatayı şuan görümcemde yapmak üzere ama artık herkes kendi fikrim hayat bu yaşamadan bilemem ki diyip körü körüne iş yapıyor ne demişler herkes çekeceği çileye aşık olur muş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…