askerliği yapmayan adamla evlenilir mi?

Hadi ya üzüldüm, ne derdi var annenin senle?

İki evin faturası, borcu sana bakmasın da... yoksa askere gitse bile kısa dönem yapacak sanırım. Birikmişle 5-6 ay bir ev idare edilebilir.

annemle sıkıntım mühim..beni çok yıprattı piskolojim iyi değil konumdan okuyabilisiniz isterseniz anlatmıştım burda

annemle sıkıntım mühim..beni çok yıprattı piskolojim iyi değil konumdan okuyabilisiniz isterseniz anlatmıştım burda
Off canım yaa, o ne biçim anne öyle!! Böyle bir kadınla adı bile anılsın istemez insan.

Çocuğa güveniyorsan evlen bence; kendin de çalışıyormuşsun, ayrı eviniz olsun, asla da ailesi ile yaşamayı falan kabul etme; o askerde olsa bile.

Abin nerede şimdi? İnşallah ailende göremediğin huzuru, kendin kurduğun yuvada bulursun.

Off canım yaa, o ne biçim anne öyle!! Böyle bir kadınla adı bile anılsın istemez insan.

Çocuğa güveniyorsan evlen bence; kendin de çalışıyormuşsun, ayrı eviniz olsun, asla da ailesi ile yaşamayı falan kabul etme; o askerde olsa bile.

Abin nerede şimdi? İnşallah ailende göremediğin huzuru, kendin kurduğun yuvada bulursun.

abim evlendi kendi derdinde şuanda..bende artık kendi derdime düşmek istiyorum..

Ben olsam imkan varsa gitmeye niyetliyse su anda gitsin gelsin.
Eger aklinizda bedelli varsa askerligide beklemye gerek yok.

askerliği yapmayan adamla evlenilir mi?
Ben evlendim eşim şuan uni okuyor bide tecil hakkı var ya kısa dönem yada bedelli hangisi olursa ama bi çok askerliğini yapıp adam olamamıştan daha çok adam diyebilirim birçok huyu ile

Benimde eşimkkısa dönem yaptı geleli 8 ay oldu daha ama çok zorlandım benim iki tane de çocuk vardi cok cok zor oldu.bbana sorarsan bekle derim ama evlenince çocuk falan olmadan gidecekse evlenin sıkıntı olmaz bence

İnşallah, kur yuvanı, çocuğa inanıyor, seviyorsan tabii... sadece annenden kaçmak için değil.
Annen kendine baktıracak birini bulur zaten.

çok çok yoruldum dün de annem tutturdu başka daha güzel üst katlardan bi eve çıkalım kiraya diye..şuanki oturduğumuz ev bizim hiç olmazsa kira derdim yok annem bi tutturdu kaç gündür burayı kiraya verelim üstüne 200 tl katarız ne olcak daha güzel bi eve kiraya çıkalım diyo..ya ben öyle yoruldum ki.ya hiç demiyo bu kız evlenecek bu kız artık kendine çalışsın diye..çıldırıcam.. bide itiraz edip hayır diyorum bana diyoki sen evlenip gidecen ben napıcam bu evde diyo...sanki evimiz kötüymüş oturulmucakmış gibi.gayette güzel

Ben olaya tek maddi açıdan bakıyorum,
Adam askere gitse evlendikten sonra tek başınıza ev kirası ödemek zorunda kalacaksınız,
Adam askere gitmese evlendikten sonra büyük bir ihtimal bedelli ücretini beraber ödeyeceksiniz.
Seçim sizin.

X