Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi ya üzüldüm, ne derdi var annenin senle?
İki evin faturası, borcu sana bakmasın da... yoksa askere gitse bile kısa dönem yapacak sanırım. Birikmişle 5-6 ay bir ev idare edilebilir.
evlen sonra kaynanayla beraber yaşa, askere gitmeden evlendiğine pişman olursun
Off canım yaa, o ne biçim anne öyle!! Böyle bir kadınla adı bile anılsın istemez insan.annemle sıkıntım mühim..beni çok yıprattı piskolojim iyi değil konumdan okuyabilisiniz isterseniz anlatmıştım burda
kaynana ile oturmayacaksanız evleniliraskerliği yapmayan adamla evlenilir mi?
Off canım yaa, o ne biçim anne öyle!! Böyle bir kadınla adı bile anılsın istemez insan.
Çocuğa güveniyorsan evlen bence; kendin de çalışıyormuşsun, ayrı eviniz olsun, asla da ailesi ile yaşamayı falan kabul etme; o askerde olsa bile.
Abin nerede şimdi? İnşallah ailende göremediğin huzuru, kendin kurduğun yuvada bulursun.
kaynana ile oturmayacaksanız evlenilir
evlenmeyin o zaman boşa kira vermeyin yazıkevimiz yok kiraya çıkıcaz..aynı evde oturmayı istemiyorum kesinlikle
İnşallah, kur yuvanı, çocuğa inanıyor, seviyorsan tabii... sadece annenden kaçmak için değil.abim evlendi kendi derdinde şuanda..bende artık kendi derdime düşmek istiyorum..
Ben evlendim eşim şuan uni okuyor bide tecil hakkı var ya kısa dönem yada bedelli hangisi olursa ama bi çok askerliğini yapıp adam olamamıştan daha çok adam diyebilirim birçok huyu ileaskerliği yapmayan adamla evlenilir mi?
İnşallah, kur yuvanı, çocuğa inanıyor, seviyorsan tabii... sadece annenden kaçmak için değil.
Annen kendine baktıracak birini bulur zaten.
evlenilir ben mesela evleneceğim bende 4.5 senedir bekliyorum bir de askerini bekleyemem kim ne derse desinaskerliği yapmayan adamla evlenilir mi?
tek sorun askerlik mi ?
sanki başka sorunlarınız da var gibi erkek arkadaşınla.
evlenilir ben mesela evleneceğim bende 4.5 senedir bekliyorum bir de askerini bekleyemem kim ne derse desin
evet o sözden korkuyorum asıl...