Anladım, haklısın. Yaşlar kaç? Hakkınız da en hayırlısı olsun inşallah.bedelliyi karşılayabilir ama şuan herşey karışık bedelli çıkmaz kesin bu sene..diyorum ki elbet çıkacak bedelli versin parasını diyorum biz evlenelim diyorum ama...hani herkes tuhaf karşılar bence askerliği yapmadan evliliği
Anladım, haklısın. Yaşlar kaç? Hakkınız da en hayırlısı olsun inşallah.
Evliyken asker yolu beklemektense, ailenizin yanında sevdiğinizi beklemek daha kolay olur sanki. Ben evlenmezdim.
İçine sinmeyen kısmı ne peki? Askerliğini yapmayana kız verilmez çoook eskide kaldı. Eşim askere gitmedi ama gayet aklı başında, olgun bir karaktere sahip, askeriye olanın üstüne ne ekliyor ki? Sabrı öğretmek dışındaaçıktan okuyo diye yakalanmaz herhalde o 2. yada 3. sınıftayken bedelli çıkarsa parasını öder rahat ederiz iyi olur da...yinede böyle içime sinmiyo.ama beklemekten de bunaldım
İçine sinmeyen kısmı ne peki? Askerliğini yapmayana kız verilmez çoook eskide kaldı. Eşim askere gitmedi ama gayet aklı başında, olgun bir karaktere sahip, askeriye olanın üstüne ne ekliyor ki? Sabrı öğretmek dışında
Yahu elalemin dedigini bosver sizin ne dediginiz dusundugunuz onemli kanun degil sonucta evlenilmez denmez bencebedelliyi karşılayabilir ama şuan herşey karışık bedelli çıkmaz kesin bu sene..diyorum ki elbet çıkacak bedelli versin parasını diyorum biz evlenelim diyorum ama...hani herkes tuhaf karşılar bence askerliği yapmadan evliliği
Canım güzel bir yaş, ne istesen olur, 2-3 sene beklemeye de müsait; işiniz gücünüz varsa evlenmeye de. Sen ölç tart; bir evim düzenim olsun, o askere gitsede ben evimin geçimini irade ederim, ailemle yaşamaktansa kendi düzenim iyidir diyorsan olabilir.ben 24 yaşındayım oda 25 yaşında.. yaşlarımız çok mu erken evlilik için...ev ve evlilik sorumluluğunu karşılayabileceğime ben kendi adıma eminim çünkü yıllardır ev bakıyorum..yani yaşımdan olgunum ama işte sonuçta yaşım bu
4 senedir berabermişsiniz pek acele ettiğiniz söylenemez. Bedelliden yararlanması için en az 28 yaşında olması gerekiyor 3 sene daha mı bekleyeceksiniz?içime sinmeyen onun ailesi bu durumu sanki hoş karşılamayacakmış gibi geliyo..ne bu acele iye düşünürler diye. Öyle düşünüceklerse çok üzülürüm
Yahu elalemin dedigini bosver sizin ne dediginiz dusundugunuz onemli kanun degil sonucta evlenilmez denmez bence
Sartlar onemli
Isi parasi var mi neden ertelemis bugune kadar o kosullari degerlendirmek lazim
Canım güzel bir yaş, ne istesen olur, 2-3 sene beklemeye de müsait; işiniz gücünüz varsa evlenmeye de. Sen ölç tart; bir evim düzenim olsun, o askere gitsede ben evimin geçimini irade ederim, ailemle yaşamaktansa kendi düzenim iyidir diyorsan olabilir.
Ama yok ne evi, ne faturası, dertsiz başım kaygısız aşım, ailemin yanında gayet iyiyim diyorsan, yapsın da gelsin ya da oluyorsa bedelli denesin, ama bir süre koyun, atıyorum 1-1,5 sene için askere gitmiş ya da bir şekilde halletmiş olacak diye
Anladim canimişi yüzünden erteledi bu zamana kadar....ha terfi alacam ha aldım derken buzamana kadar erteledi şimdi müdür yardımcısı.
Mümkünse evlenme..askerliği yapmayan adamla evlenilir mi?
Anladim canim
Degdiyse sorun yok
Bazen sorumsuz erkekler oluyor laylaylom dolanmaktan yapamiyor askerligi ya ondan sordum kusura bakma
Baskalarinin ne dedigi onemli degil sen kendine bak istiyorsan evlen kim ne karisir
Hadi ya üzüldüm, ne derdi var annenin senle?şuan da derdim fatura taksit borç..annemle sorunlarım var beni en çok evliliğe itenin de bu olması nada üzülüyorum.Aslında annemle sorun yaşamasaydım sevgilimle ille hemen evlencem diye bi isteğim derdim de yok ama bunaldım annemden artık.Oyüzden evliliği gerçekleştirmek istiyorum
Koskoca adam be canim hala ailesinin onayina ihtiyaci yok benceyok allah için öyle laylay om değildir çok iyidir.Ona güveniyorum da....biliyorum yaa ailesi hiç onaylamayacak
4 senedir berabermişsiniz pek acele ettiğiniz söylenemez. Bedelliden yararlanması için en az 28 yaşında olması gerekiyor 3 sene daha mı bekleyeceksiniz?
Ailelere bu kadar takılmayın, bunu düşünecek yapıdalarsa askerliği bekleseniz başka şeylere sararlar.