askerliği yapmayan adamla askerken onu mu bekleyeceğim mantığı ile şüpheye düşüyorsan; zor gününde yanında olmak evliliğin temelinde vardır, elbette evlenilir.
ancak, eskilerin askerlik yapmayan erkek adam olmaz sözünden yola çıkıyorsan; ne askerlik yapmış adamcıklar gördüm diyeyim.
Bedellinin nesinden korkuyorsun? O buna yanaşıyor mu? Rahat karşılar mı parasını?4 buçuk senedir birliklteyiz ama hep askerliği engel oluyo herşeye...bedelli yapsın parasını ödesin evlenelim artık diye düşünüyorum bugünlerde ama..korkuyorum
askerliği yapmayan adamla evlenilir mi?
Bedellinin nesinden korkuyorsun? O buna yanaşıyor mu? Rahat karşılar mı parasını?
Yaş kaç, niye ertelemiş, bunlar önemli noktalar.
Evlenilir :) ben evliyim. Bedelli yapacak zaten zamanı geldiğinde. Erteliyoruz da erteliyoruz bizaskerliği yapmayan adamla evlenilir mi?
Biz de evlendiğimizde eşim askerliğini yapmamıştı şansımıza bedelli çıktı hemen sorun yaşamadık. Ama bu karışık dönemlerde bedelli çıkmaz diye düşünüyorum. Yakalanma durumunda maddi sorun yaşayacaksanız kötü. Evlendikten sonra giderse ne gibi sorunlar yaşayabilirimi tartman lazım
evet o sözden korkuyorum asıl...
Evlenilir :) ben evliyim. Bedelli yapacak zaten zamanı geldiğinde. Erteliyoruz da erteliyoruz biz