askerliği yapmayan adamla evlenilir mi?

4 buçuk senedir birliklteyiz ama hep askerliği engel oluyo herşeye...bedelli yapsın parasını ödesin evlenelim artık diye düşünüyorum bugünlerde ama..korkuyorum

askerliği yapmayan adamla askerken onu mu bekleyeceğim mantığı ile şüpheye düşüyorsan; zor gününde yanında olmak evliliğin temelinde vardır, elbette evlenilir.

ancak, eskilerin askerlik yapmayan erkek adam olmaz sözünden yola çıkıyorsan; ne askerlik yapmış adamcıklar gördüm diyeyim.

Evlenilmez bence..
O yokken ne yiyip içeceksin?
Evliliğinin tadını bile anlayamayacaksın?
Evli iken Özlem çekmek daha zor, askerliğini yapsın çok daha rahat olur.

evet o sözden korkuyorum asıl...

4 buçuk senedir birliklteyiz ama hep askerliği engel oluyo herşeye...bedelli yapsın parasını ödesin evlenelim artık diye düşünüyorum bugünlerde ama..korkuyorum
Bedellinin nesinden korkuyorsun? O buna yanaşıyor mu? Rahat karşılar mı parasını?

Yaş kaç, niye ertelemiş, bunlar önemli noktalar.

benim bi konum vardı burda şuanki hayatım kötü dertlerimi yazmıştım..ve artık evleniyimde kurtuliyim moduna grdim ama bazen de çok mantıksız geliyo

Bedellinin nesinden korkuyorsun? O buna yanaşıyor mu? Rahat karşılar mı parasını?

Yaş kaç, niye ertelemiş, bunlar önemli noktalar.

bedelliyi karşılayabilir ama şuan herşey karışık bedelli çıkmaz kesin bu sene..diyorum ki elbet çıkacak bedelli versin parasını diyorum biz evlenelim diyorum ama...hani herkes tuhaf karşılar bence askerliği yapmadan evliliği

Biz de evlendiğimizde eşim askerliğini yapmamıştı şansımıza bedelli çıktı hemen sorun yaşamadık. Ama bu karışık dönemlerde bedelli çıkmaz diye düşünüyorum. Yakalanma durumunda maddi sorun yaşayacaksanız kötü. Evlendikten sonra giderse ne gibi sorunlar yaşayabilirimi tartman lazım

açıktan okuyo diye yakalanmaz herhalde o 2. yada 3. sınıftayken bedelli çıkarsa parasını öder rahat ederiz iyi olur da...yinede böyle içime sinmiyo.ama beklemekten de bunaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…