Askerimin Doğum Günüsü :)

hadiordannnnnn

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2014
196
45
53
Öncelikle Merhabalar iyi günler dilerim hepinize :3:
Daha önce bu tip konular açılmış ve güzel fikirler verilmiş ama benim derdim biraz daha büyük :32: Benim askerim Adana’da orduevi misafirhanesinde askerlik yapıyor. İnşallah Şubat’ın 15’inde yanında olacağım. İzmitte yaşadığım için gitme imkanım nadiren oluyor ailemin desteği ile. 14 şubat malumunuz sevgililer günü, 20 Şubat doğum günü, 27’si ise yıldönümümü, üçü bir arada yani:52: Daha önce bir çok hediye aldığımız için ne yapacağımı şaşırdım sanırım böyle özel zamanlar için bir şeyleri saklamak gerekiyormuş :2: Daha önceden bi akrabası aracılığıyla ona bir paket gönderdim içine sevdiği çikolatalar abur cuburlar bir mektup atkı fotoğraflar falan koydum çok cici oldu. Şimdi ise bir gömlek aldım çok beğenerek ama manevi bir şeyler de yapmak istiyorum, sevineceği çok mutlu olacağı bir şeyler. Ama düşünerek bir yere varamadım ve size danışmaya karar verdim. Yardımlarınız için teşekkür ederim şimdiden. Devamlı takipte olacağım :32:

Neden insanların konu başlığına yardımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm lütfennnnnnnnnnnnnnn yazdığını anladım :9: 35 kişiden bir kişi mi cevap vermez arkadaşşş:19:

Back