Askere Göndereceğim Derken Terk Edilmek !

ben anlamadım valla birbirinde demlenmek nasıl oluyorsa artık.

her kısmı anladınız onlara yazıcak yorum bulamadınızda kalkıp burayamı takıldınız ?
yani pes demekten başka bişi bulunmaz size.

Byn_Maydanoz Byn_Maydanoz canım keşke söylemeseydin ya gerek yoktu bence. zaten böyle uzaklara gidince takık oluyolar. ordada bunalıma girer kesin arar falan. şuan ne yaptığını bilmio elleme derim

her kısmı anladınız onlara yazıcak yorum bulamadınızda kalkıp burayamı takıldınız ?
yani pes demekten başka bişi bulunmaz size.

Byn_Maydanoz Byn_Maydanoz canım keşke söylemeseydin ya gerek yoktu bence. zaten böyle uzaklara gidince takık oluyolar. ordada bunalıma girer kesin arar falan. şuan ne yaptığını bilmio elleme derim
yani beni rahatsız eden şeyi yazdım. geri kalan durum için de yazdım ama sen okumadın sanırım. ya da yazmış olmak için bir mesajımı baz aldın. Ben en azından yazmadan önce emin oluyorum yazacaklarımdan ancak sen yazmadan önce konu ilgili başka yorum yapmış ki kişi diye bakarsan oltan boş kalmaz.

Hakkaten keske eski erkek arkadasi falan karistirmasaydiniz. Bi de size nasil ulasti ki.. tel nosu falan ayni mi, eskiler gecmisi gunumuze tasiyip huzur bozmaktan baska bi ise yaramiyor malesef. Ama duzelir diye dusunuyorum. Icinde bulundugu askerlik psikolojisi cok farklidir simdi..

yani beni rahatsız eden şeyi yazdım. geri kalan durum için de yazdım ama sen okumadın sanırım. ya da yazmış olmak için bir mesajımı baz aldın. Ben en azından yazmadan önce emin oluyorum yazacaklarımdan ancak sen yazmadan önce konu ilgili başka yorum yapmış ki kişi diye bakarsan oltan boş kalmaz.

yazmış olmak için yazdığın neresinden bakarsan bak belli. ya bi kere karşındakine o kötü haldeyken yok irite ettin yok dramatize ettin vs çok saçma ya. inan tartışmak için söylemiorum ama bunu yapıosunuz. olaya boyut kazandırıosunuz. buda bi süre sonra konuyla dalga geçilmesini sebebiyet veriyo. insanların belki ağlayarak yazdığı şeyler geyik topiğine dönüo.

neyse ban yemek istemem, anlamsız yere

X