Sana mı soracaktım ne yapacağımı?Bilmiyorsan yorum yapmazsın mecbur değilsin yazmaya. kadınların olduğu bir mecra olabilir ama illa ki bir asker eşi vardır bilen vardır diye yazdım.Burası kadınlardan oluşan bir platform hanım efendi biz askere gidilecek zamanı nereden bilelim. Eşin s.ermiş ona sorsana.
farklı oluyormuş o yüzden bir yerden bilgi edinemedikSana mı soracaktım ne yapacağımı?Bilmiyorsan yorum yapmazsın mecbur değilsin yazmaya. kadınların olduğu bir mecra olabilir ama illa ki bir asker eşi vardır bilen vardır diye yazdım.
Tayinler Mayıs haziran gibi olur da onların ki ayrı mı bilemem
Sana sormadım zaten yandex olacak kadar bilgili olmadığın kanaatindeyimBen ne biliyiiiiim yaaaandekss miyiiim
Farklı oluyormuş zaten o yüzden bilgi edinemedimTayinler Mayıs haziran gibi olur da onların ki ayrı mı bilemem
Yorumlara bakar mısınız ama. Bilmiyorsan yorum yapmazsın öyle değil mi? Ben bilmediğim konuları okuyup geçiyorum meselaHanımefendi sakin olun bu ne gerginlik
BoşverinYorumlara bakar mısınız ama. Bilmiyorsan yorum yapmazsın öyle değil mi? Ben bilmediğim konuları okuyup geçiyorum mesela
Kanaat sahibi olabilecek biri böyle bi konu açmaz.Sana sormadım zaten yandex olacak kadar bilgili olmadığın kanaatindeyim
Böyle birşeyi asker eşlerinden önce askerler bilir hanımefendi. O yüzden eşin alsın eline telefonu hangi birlikte ise sorsun oraya.Sana mı soracaktım ne yapacağımı?Bilmiyorsan yorum yapmazsın mecbur değilsin yazmaya. kadınların olduğu bir mecra olabilir ama illa ki bir asker eşi vardır bilen vardır diye yazdım.