asker sevgiliye hediye

künye güzel hediye olur mu?

• evet, çok güzel

OY: 4 30,8%
  • hayır,başka bir hediye bul

OY: 9 69,2%

• Ankete Katılan
    13
senin gitmen en büyük hediye

basit bir şey de alabilirsin ama küçük olsun yani adam herkese göstermek zorunda kalmasın cebine atabilsin

bu arada bilen varsa aydınlatsın künye vermemek nasıl oluyor

yani künyenin amacı askere bir şey olursa kim olduğu bilinsin diye değil mi yani savaşırken kimliği yok sonuçta

künye uygulaması tamamen kalktı ise yine anlarım da aynı kışladaki askeri görevine göre künyesiz nasıl bulunduruyor ki
sevgilimin askerlik yaptığı yeri anlamadım zaten ben hala. çok rahatlar . komando okulu orası. ondan mı bilmem. bunlara çok öyle askermiş gibi davranmıyorlar. künye vermemişler bilmiyorum. önüne sadece isimlik takmışlar o da garson olduğu için. askerlikle ilgili hiç bişey yaşamadı zaten. 10 gün acemilik. diğer günler hep garsonluk yaptı. :işsiz:

Benim eşim dayımların yaşadığı şehirde askerlik yapmıştı. Yengemle beraber sarma sardık, elmalı kurabiye ve börek yapmıştık. Bol bol. Asker arkadaşlarıyla beraber oturup yemişlerdi ve acayip memnun olmuştu. :D. Kardeşim şuan askerde Kıbrısta, ona en güzel hediye para. :D

Benim eşim dayımların yaşadığı şehirde askerlik yapmıştı. Yengemle beraber sarma sardık, elmalı kurabiye ve börek yapmıştık. Bol bol. Asker arkadaşlarıyla beraber oturup yemişlerdi ve acayip memnun olmuştu. :KK70:. Kardeşim şuan askerde Kıbrısta, ona en güzel hediye para. :KK70:
Bende yapardım da evden gitmeyeceğim. para da sevgilime abes olur kardeş neysede en azından ihtiyacı olan şeyleri alır koyarım kutuya para vermemiş olur. aynı hesaba gelir.. :KK45:

Valla askeriye acayip bi ortam.
Sen bilirsin :)
Tamam riske atmayım madem. romantik şeyler yapmayım. ihtiyacı olan şeyler alırım bi de kazak alırım. İstanbul'a gitcem öncesinde ordan bişeyler bakarım.
bi de aklıma şöyle bir şey geldi. daha söylemedim gelceğimi süpriz mi yapsam. izne çıkcağı gün sabah, ben geldim sürpriz derim :KK45::halay:

Kızlar merhaba

benim sevgilim asker. önümüzdeki ay yanına gitcem inş.bu ayın 14.ünde 4. yılımız bitiyor. ona hediye almak istiyorum.ama ne alsam bulamadım. saat, süslü püslü hediyeler çok aldım.
aklımda bi şey var aslında. Sevgilim askeri gazinoda çalışıyor o yüzden bunlara asker künyesi vermemişler. Bende internette buldum künye yapan siteler var. öyle bişey mi yaptırsam. güzel olur mu? başka fikri olan var mı?

güncelleme: kutu yapayım diyorum o zaman yorumlara göre pek tutulmadı künye. daha sonra gelince (yılbaşında gelecek). o zaman yılbaşı hediyesi olarak veririm madem. künye vermediler sana ben yaptırdım hatıra kalsın benden sana derim. daha romantik olur :KK200::oops:

kutunun içine neler koyabilirim sayfa 2 de yazdım başka neler olabilir? fikri olan
kış geldi kendin bir atkı ör ben öyle yapmştm evlendik eskimş braz ama hala saklarız

Back
X