asker sevgiliye hediye

künye güzel hediye olur mu?

• evet, çok güzel

OY: 4 30,8%
  • hayır,başka bir hediye bul

OY: 9 69,2%

• Ankete Katılan
    13

bayan-suslu

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2018
421
497
18
Kızlar merhaba

benim sevgilim asker. önümüzdeki ay yanına gitcem inş.bu ayın 14.ünde 4. yılımız bitiyor. ona hediye almak istiyorum.ama ne alsam bulamadım. saat, süslü püslü hediyeler çok aldım.
aklımda bi şey var aslında. Sevgilim askeri gazinoda çalışıyor o yüzden bunlara asker künyesi vermemişler. Bende internette buldum künye yapan siteler var. öyle bişey mi yaptırsam. güzel olur mu? başka fikri olan var mı?

Askeriyenin vermediği künyeyi sizin temin edip onu takması sıkıntı olmasın sonra. Sonuçta askeriye yani. Bende künye almıştım bir zamanlar. Bak aklıma geldi şimdi. Ama o zaman sivildi.

Ay ben pastırma, çikolata göndermiştim o zamanlar sevgiliydik. Ufak tefek hediyeler, tişört falan almıştım.
İçine de öptüğüm bir mektupla, bir sigara koymuştum. Askere gitmeden birlikte sigara içerdik. Sigarayı da öpmüştüm ne romantikmişim :-) Beni arar konuşa konuşa karşılıklı içeriz diye düşünürken aradı hemen açmış içmiş sigarayı, oduncuk :-) baya kızmıştım :-)
Ama hala cüzdanında saklar izmaritini onun için çook anlamlı olmuştu.

Künye olmaz bence konu sahibi. Künyeyi her askere veriyorlar diye biliyorum, gazino falan farketmez benimki de kantinciydi. Acemi birliğinde iki tane veriliyor diye biliyorum.

Askeriyenin vermediği künyeyi sizin temin edip onu takması sıkıntı olmasın sonra. Sonuçta askeriye yani. Bende künye almıştım bir zamanlar. Bak aklıma geldi şimdi. Ama o zaman sivildi.
Yok takması için değil zaten. dolabına koyar bakar arada filan. yani tabi taktırmazlar onu biliyorum.

Ay ben pastırma, çikolata göndermiştim o zamanlar sevgiliydik. Ufak tefek hediyeler, tişört falan almıştım.
İçine de öptüğüm bir mektupla, bir sigara koymuştum. Askere gitmeden birlikte sigara içerdik. Sigarayı da öpmüştüm ne romantikmişim :-) Beni arar konuşa konuşa karşılıklı içeriz diye düşünürken aradı hemen açmış içmiş sigarayı, oduncuk :-) baya kızmıştım :-)
Ama hala cüzdanında saklar izmaritini onun için çook anlamlı olmuştu.

Künye olmaz bence konu sahibi. Künyeyi her askere veriyorlar diye biliyorum, gazino falan farketmez benimki de kantinciydi. Acemi birliğinde iki tane veriliyor diye biliyorum.
yok vermemişler. vermiceklermiş. 3 ay kaldı zaten bitmesine askerliğin.
biz sigara kullanmıyoruz öyle bişey yapamam da. :-)ne olabilir ki başka

Benim esim de gecen yil askerdi.Bence ev yapımı börek corek her hediyeden daha kiymetli asker biri icin .Ben her gittigimde en az 5 cesit pasta borek yapip götürüyordum. Yanına da kuruyemis aliyordum .

Kazak, gömlek, hirka alabilirsiniz ya da el beceniz varsa mendil işleyin

Benim esim de gecen yil askerdi.Bence ev yapımı börek corek her hediyeden daha kiymetli asker biri icin .Ben her gittigimde en az 5 cesit pasta borek yapip götürüyordum. Yanına da kuruyemis aliyordum .

evden doğru gitmicem maalesef. tatil dönüşü uğrayacağım. yoksa yapardım kek. kurabiye o konularda iyimdir.

Kazak, gömlek, hirka alabilirsiniz ya da el beceniz varsa mendil işleyin
kazak, gömlek çok aldım farklı bişey istedim. özel olsun yani. teşekkürler cevap için

senin gitmen en büyük hediye

basit bir şey de alabilirsin ama küçük olsun yani adam herkese göstermek zorunda kalmasın cebine atabilsin

bu arada bilen varsa aydınlatsın künye vermemek nasıl oluyor

yani künyenin amacı askere bir şey olursa kim olduğu bilinsin diye değil mi yani savaşırken kimliği yok sonuçta

künye uygulaması tamamen kalktı ise yine anlarım da aynı kışladaki askeri görevine göre künyesiz nasıl bulunduruyor ki

bi kutu mu hazırlasam içine traş takımı, parfüm, okuması için kitap.(daha önce bi kitap hakkında konuşmuştuk o bende vardı.bende var okursun demiştim. canan tan'ın yüreğim seni çok sevdi okuyanlar bilir. şiirlerin altını çizerim. bişeyler karalarım.) şampuan, duş jeli,krem, kuruyemiş,çikolata,kahve koyarım. olur mu böyle bişey?

Ben askerdeyken mp4 almıştim ici ne birlikte dinledigimiz sarkilari yuklemistim. Tabi o zamanlar mp 4 ler yeni çıkmıştı. Tabi bundan 10 sene önce. Birde telefon kartı sayılı geliyordu onlara her askere 1 -2 tane anca düşüyordu. Doğuda çok tehlikeli bir yerdi. Ona bol bol telefon kartı göndermiştim beni arasın d8ye. Birde fotoğraf stüdyosunda çalışıyorsun o zaman. photoshopun hakkını verip ikimizin resimlerini photoshop tekniği ile türlü şekillere sokup romantik şeyler yapmıştım. Yazdigimiz mektuplar halen duruyor. Ah gençlik ah...

Back
X