Asker sevgilimle sorun yaşıyorum

bilemedim ama kıskanman gerekecek bir durummu varki. ilgisi azaldıysa tabiki mutlaka onunla konuş ve bişeyler öğrenmeye çalış ancak unutmaki asker psikolojiside farklı olur çokta üzerine gitme derim. inşallah üzüleceğin şeylerle karşılaşmazsın

Ben olsam kesinlikle affedemezdim sanırım. Size resmen yalan söylemiş anladığım kadarıyla. Eğer kendisi arayıp sormuyorsa sizde üstüne gitmeyin.

Durum kıskanmak değil bana bir abimle görüşeceğim diyor ama gidip kız arkadaşıyla görüşüyor ayracı ben aldım diyor daha bana doğrusunu söylemeden internette yayınlıyor ve ben aslında ayracı Kızın aldığını internetten öğreniyorum benim de Anlamadığım bu asker evet ama ben ona askerde herşeyimi söylüyorken ve onun aklı kalmasın diye bir aksam bile bi yere gitmemişken onun bu yaptığını anlamıyorm

Ben olsam kesinlikle affedemezdim sanırım. Size resmen yalan söylemiş anladığım kadarıyla. Eğer kendisi arayıp sormuyorsa sizde üstüne gitmeyin.
Evet bana yalan söyledi kesinlikle doğru ve ben onu seviyorum dün gel konuşup herseyi çözelim herseyi konuşalım dedi arkadaşını da çağırmış buluşmamıza yarım saat kala söyledi cok zoruma gitti askerde ki gibi değil cok Değişti ve ben napcam bilmiyorum

Belki kız ona iş ayarlayacak diye jest yapmak istemiş olabilir ama sevgilinizin bunu çekip paylaşması ve yazdığı ileti, kızın cevabı resmen flört ediyormuş gibi.
Hiç askerlik pskolojisine bağlayamıycam.
Askerlik ile değil karakterle ilgili birşey bu.

şekerim yalan söylüyo o kızla bi ilişkisi var bence ilişki olmasada bi ilgi alaka var yani

Temkinli olun,bu kıza karşı hisleri OLDUĞUNU düşünüyorum.
Sevgiliniz biraz şıpsevdi bir tipe benziyor,kısa sürede annenizle samimi olmuş ve evlenmek için de size tektaş göndermiş.bu kadar kısa sürede birinden etkilenen biri,bir Başkasına da aynı şekilde Gönül verebilir.gözlem yapmaya devam edin,kısa sürede olay netliğe kavuşur

Kes
evet Haklısın bende aslında aynı şeyi düşünüyorum bu Yüzden ayrılık kelimesini dahi kullandım yinede o paylaşımını bile silmedi

Evet kızlar Haklısınız bende farkındayım Günlerce kavga ettik askerde sesimin kötü oldugunu hissettiğinde bile neler yapardı bu konuda Günler'ce yazmadım pek Oral'ı olmadı düzeltmeye çalışmadı

Bir de yardım konusunda dikkatli olun.anneniz daha önce onun için rapor almış,şimdi ise ailenizden iş yardımı bekleniyor.çıkarı için sizinle ilişki de sürdürebilir.gerçek niyetini ve samimiyetini öğrenene kadar yardımlarınızı kesin.sizi kullanıyor da olabilir neticede.
Bu kadar kısa sürede tanıdığınız birine bu kadar Cömert olmayın

Evet aslında Haklısınız annem bizi Yemeğe davet etti tatile gidiyorum gelince gideriz dedi ve annemi arayıp kusura bakmayın bile demedi annemde doğal olarak bana kızdı sen niye ona yardım ediyorsun senin için izne çıkıyor geliyor tatile gidiyor sonra rapor için bize geliyor dedi haklıda gerçekten niyeti farklı da olabilir

Sevgiliniz izne geliyor,sizinle hasret gidermek yerine tatile çıkmayı düşünüyor ama izni bitip başı sıkışınca da size hemen yanaşıyor.gerçekten sevse sizinle zaman geçirmek ister.izni zaten kısıtlı tatilde ne işi olur seven adamın ?! siZde askerlik psikolojisi diye daha toleranslı davranmayı bırakın ve mesafeli davranın.kariyerinize/derslerinize odaklanın,aklı bir karış havada bir adamla işiniz olmasın

bu hıyardan size cacık olmaz canım . Annene damat sana da iyi bir eş olmaz . Boşver ayrıl hediyelerini gönder.

Bir tektaş iki çiçekle kendini garantiye almış resmen.
İzne geliyor ama tatile gidiyor raporu siz ayarlıyorsunuz, o tatile devam.
4 aylık bir ilişki. Yol verin fena suistimal eiliyorsunuz.

Bu kadar olayın üzerine hala paylaşımını kaldırmamış olması da manidar. Basın tekmeyi derim ben zira iyi niyetiniz suistmal ediliyor.

asker psikolojisindeki her genç, o an elinin altında hangi kız varsa evlenme teklifi edip ciddi düşünüyorum diyor zaten. sıkıntıdan, stresten hayal kuruyorlar heralde ama çıkınca o hayallerde puff yok oluyor. bence bu çocuk hiç sağlam ayakkabı değil özellikle de o kızla görüşüp sana yalan söylüyor, bide seni boşluyor bu arada yani, bence gayet flört ediyorlar, çok ciddiye alma derim bu çocuğu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…