- 8 Mayıs 2014
- 11
- 7
-
- Konu Sahibi BURCUDEMIR2324
Evet bana yalan söyledi kesinlikle doğru ve ben onu seviyorum dün gel konuşup herseyi çözelim herseyi konuşalım dedi arkadaşını da çağırmış buluşmamıza yarım saat kala söyledi cok zoruma gitti askerde ki gibi değil cok Değişti ve ben napcam bilmiyorumBen olsam kesinlikle affedemezdim sanırım. Size resmen yalan söylemiş anladığım kadarıyla. Eğer kendisi arayıp sormuyorsa sizde üstüne gitmeyin.
şekerim yalan söylüyo o kızla bi ilişkisi var bence ilişki olmasada bi ilgi alaka var yanikızlar merhaba yaklasık 4 aydır ilişkim var sevgilim askerdeyken cok ilgiliydi annemi arıyor istisnasız her hafta çiçek gönderiyordu ve askerde bana tektaş gönderdi sürekli plan yapıyor gelince nişan yapacağız adını koyacağız hatta direk evlenelim diyordu annemi arıyordu anneme elinizi öpmeye geleceğim demişti geldi 1 hafta kaldı ailesi ile tatile gitti ixni bitti rapor ayarlayamadı raporunu annem ayarladı ve annemi arayıp teşekkür bile etmedi bana dakikam yok annene teşekkür ettiğimi söyle dedi.ve bana tatile gitmeden önce bi abimle görüşcem dedi yanıma kitap ayracıyla geldi üstünde ismi yazıyor bunu yeni aldım askerde kitap okuyorum iyi oluyor dedi bi arkadası var kız o mesaj attı iş arıyor sizin şirket için yardımcı olurmusun dedi konustuk ayrac benim cantamda kaldı 3 gün sonra ayracı ona verdim o akşam ayracı cekip sosyal ağda paylaşıp aldığım en güzel hediye diye yayınladı kızda kim aldı acaba diye gülücüklerle yorum yaptı o gün kızla görüşmüş hatta ugradım sadece aramız kötü diye seni kıskandırmak içinde öyle paylaştım dedi biraz uzun oldu ama sizlerin bu konuda ki düşüncesini merak ediyorm
evet Haklısın bende aslında aynı şeyi düşünüyorum bu Yüzden ayrılık kelimesini dahi kullandım yinede o paylaşımını bile silmediBelki kız ona iş ayarlayacak diye jest yapmak istemiş olabilir ama sevgilinizin bunu çekip paylaşması ve yazdığı ileti, kızın cevabı resmen flört ediyormuş gibi.
Hiç askerlik pskolojisine bağlayamıycam.
Askerlik ile değil karakterle ilgili birşey bu.