Asker Pohçam

cansuery

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2010
545
0
mrb arkadşlar konuyu nereye açacağıma karar veremedim.
pohçamın içinde kendi ördüğüm lifde oluğu için buraya karar kıldım..
sevgilisi askere gideceklere de fikir olur belki =):KK61:
aralıkta askere gidecek olan sözlüm çok kıskanç ne olur ne olmaz diye fotoğraf mektup vs hiçbişi istemiyor.:KK43::KK4:
bende bi katkım olsun bari dedim ve bikaç ihtiyacı olabilecek şeyler aldım :KK34:
lifini ördüm (ama kıskançlıktan götürmiceni söyledii ya çalınırsa kafayı yerim dedii!!) =(:-)43:
dün gece giderken verdiğimde çok mutlu oldu beklemiyorduu sizde yapabilirsinizz =))
işteeeee pohçamm =)) :87::87: aklıma biton şey geldi ama orda çalınabiliyormuş malesef=( ona göre hazırlamaya çalıştım..:KK50:

(rabbim damat pohçasınıda hazırlamayı nasip etsin.=):KK69::KK69:

(oriflame ürünlerine güvendiğim için tercihim o oldu.)

Uploaded with ImageShack.us

içindekiler
2 havlu
1 lif
diş macunu
diş fırçası (kapaklı olması lazım oralB nin tam ideal)
cımbız
tırnak makası
bepanthen
kenacort (kollarında alerjik rahatsızlığı var)
traş köpüğü
2 sabun
vücut kremi
el kremi
yoğun nemlendirici (dudak için)
ayak spreyi ( hergün ayak yıkayamayabilirmiş oyüzdn ferahlatıcı sprey)
ayak kremi
saç vücut şampuanı (oriflame da 2si bi arada çokda güzl bi ürün)

cnmmm çok düşüncelisin yaa sewgilim bnmki askere gitseydi walla bende yapardım böyle bişey:))

ayy bu süperrrmiş, :nazar: benimde sevdiceğim 12 aralıkta gidiyor :KK43: bende böyle birşey yapabilirimmmm :26::26: fikir verdin bana çok sağol :KK51:

Cok güzel bi düsünce bu ya masAllah :KK69: Allah tez zamanda sag salim kavustursun insaAllah. :KK71:

aminn teşekkrler..
s.gonzales askeriden veriliyomuş ben hatıra olsun diye koydum. çoğu şeyi götrmicek gibi. kıyamıyo zaten =)

bende hep dusunuyodum ne yapabılırım daha bzım cok varda aklımda olsun
cok tskler harıka olmus. ellerıne saglık..
gıdınce yollamayı planladıgın hedıyeler falan varsa onlarıda paylasırsan sevınırım:)
Allah tez zamanda kavustursun inş.:KK69:

canım benim harika bir paket hazırlamışsın ellerine sağlık. umarım rahat bir yere gitmiştir ve bunları kullanacak kadar rahat bir yer olur inşallah...benim eşim de gitti.inan şampuanlanıcak zaman bulamıyodu.banyo için 5 dakika veriyorlardı...:KK43:(( bitlenmeden geldiği için dua ediyorum :KK1:
umarım güle güle kullanır.

hersey harika olmus cok begendim paket harika olmus benimkide askerde ama yariladik biz askeri bende bu hafta birseyler göndercem insallah :)

bende hep dusunuyodum ne yapabılırım daha bzım cok varda aklımda olsun
cok tskler harıka olmus. ellerıne saglık..
gıdınce yollamayı planladıgın hedıyeler falan varsa onlarıda paylasırsan sevınırım:)
Allah tez zamanda kavustursun inş.:KK69:

teşekkr ederimmmm =) aminnnnnnnnn

evet canım aklımda bikaç bişi var. bu cuma yemin töreni var ben gidemiyorum ama annesiyle yollıcam.
gizli aşk notu hazırladım. kimseler açamaz açarlarsa da anlar zatn :KK70:
botunun içine koyması için ayakkabıcılarda satılan bi taban aldım. ayak masaj tabanı adı
en çok kullandığı krem ne diye sordum onların 2.lerini pakete koyuyorum, ayak kremini ve pudrayı çok kullanmış. onlardan da koycam
aklıma geldikçe yazarım burayada
bakalım =)

canım benim harika bir paket hazırlamışsın ellerine sağlık. umarım rahat bir yere gitmiştir ve bunları kullanacak kadar rahat bir yer olur inşallah...benim eşim de gitti.inan şampuanlanıcak zaman bulamıyodu.banyo için 5 dakika veriyorlardı...:KK43:(( bitlenmeden geldiği için dua ediyorum :KK1:
umarım güle güle kullanır.
teşekkr ederimmmm:emir_bebek:
çok şükür manisa kırkağaç ama kısa dönem olduğu için az olsa rahatlar.
banyo süreleri 3 dk =(
inşallh usta birliğinde daha rahat olcak.. :97::97

:nazar:En Büyük TÜRKİYE

çok guzel fıkırler paylastıgın ıcın tskler canım ya keske herkez yaptıklarını yazsa bızım gıbı acemılere yardımcı olurlar

ALLAH hayırlısıyla bitirmesini nasip etsin.ve sizede çok çok sabır versin.asker yolu beklemek gerçekten zor.benim eşim biz 1,5 yıllık evliyken yapmıştı gerçekten zor.Allah yardımcınız olsun.sağlıkla kalın.

çok güzel olmuş ellerine sağlık....
askerde bunu hazırlayan damat bohçasında ne hazırlar allah bilir:KK66::KK66::KK66:
rabbm sağ salim kavuşturmayı eğer hakkında hayırlıysa damat bohçasını hazırlamayıda nasip etsin

Son düzenleme:
X