asker fıkraları

temmuziki

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2008
8.571
182
-----------------

İstanbullu Asker
Askerde İstanbul'lu bir arkadaş acemiliği tamamlamış, kura çekiyor..

Elini torbaya daldırmış, bir kağıt seçmiş.
Komutan:
- Bu mu oğlum?
Asker:
- Hayır komutanım ben Sarıyer' liyim ve sarıyer orduevini istiyorum. İçime doğdu bu kura İstanbul ama Sarıyer değil..

Demiş ve kağıdı açmadan torbaya atmış. Karıştırmış, karıştırmış ve bi kağıt çıkartmış.

Komutan:
- Evladım bu mudur?
Asker:
-Evet komutanım budur.. Kesin hissettim bu sarıyer orduevi...

Komutan kağıdı açmış ve.....
-Evladım Sarıyı tutturdun da Kamışı nerene sokacaksın bilemiyecem...

----------------

Askerler guruplar halinde banyo yapıyolarmış. İriyarı bir asker yıkanırken yüzügünü sabunluğa koymuş sonra unutup yıkanıp çıkmış.

Arkadan ikinci gurup girmiş banyoya, ufak tefek bir askerde yıkanırken iri yari olan askerin yüzüğünü bulur, bakar eder hicbir parmağına olmaz büyük gelir, yüzüğü şeyine geçirir tam uyar.

Daha sonra içtima sırasında iriyari olan asker komutanına banyoda yüzüğümü unuttum der.

Komutanda, "kimin sikinde lan senin yüzüğün! geç yerine çabuk" der,
ufak tefek askerde çıkar ortaya,
"benim sikimde komutanım!!!" diye bağırır.

-----------

askerde komutan emir erine seslenmiş:

çabuk bana bir lazer yazici getirin

er gitmiş ve bir askerle geri dönmüş

komutan : bu ne lan

asker: lazer yazıcı komutanım

komutan: nasil oluyor ??

asker: temel, hem laz hem de er ve de yazıcılık yapar.

komutan: ulan iyi ki scanner istemedik...

---------------

komutan birgün bi orospuyla ilişkiye girmek için yer arar ve bulamaz bölüge getirir yeni yapılan inşaatın üst katına giderler ve karıyı yatırır

tam işe başlıyacak kadın sırtım agrıyor olmaz der

komutan kara kara düşünürken bir asker gözüne çarpar ve askeri cagırır askeri sırt üstü yatırır kadınıda askerin üstüne yatırır tam işe başlayacak kadın yine dur der

yine ne oldu kadın; askerin şeyi batıyor der komutan askeri yüz üstü cevirir tam işe başlıyacak

asker komutanım diye bagırır

komutan ne oldu olum der şeyim agrıyor dayanamıyım der

komutan etrafa bakınır bir delik görür ve askere şeyini delige sok der ve komutan ilişkiye girmeye başlar o sırada alt kata usta calışmak için gelir ve yukarda sallanan da ne der ve cıragına;oğlum git bak yukarda neler oluyor

cırak yukarı cıkarak amaniiiiiiiiiiii diyerek koşar ve ustaya dönerek usta kac kac diye bagırır ve usta niye ne oluyor yukarda .

cırak ;usta usta komutan azmış karıyı delmiş askeri delmiş betonu delmiş sıra bize geliyor galiba!!!!!!!!!!!!!

-----------------------

Denizaltinda görevli bir binbasi emekli olduktan sonra sakin bir yasam icin köye yerlesir.

Bir gün köy kahvesinde ihtiyarlala sohbet ederken Ihtiyarin birisi yav binbasim hep merak etmisimdir, denizin altinda giderken düsman gemilerini batirmak icin torpido yani bomba atiyosunuz ya, bombanin ciktigi yerden gemiye su girmiyomu diye sorar.

Binbasi teknolojik olarak anlatacak ama ihtiyarlar anlayamayacagi icin biraz düsünür ve amca sen bizim köyün kenaridaki gölde hic yüzdünmü ?

amcada ohoo evlat cocuklugumuz orda gecti, Peki göldeyken hic sictinmi?

sicmazmiyim cok, peki sicinca götüne su kactimi? yoo kacmadi.iste sistem ayni sistem be amca..............

------------------

Yüzbaşının çok sevdiği ve güvendiği Onbaşı Mehmet`in cezalandırdığı er, yüzbaşının karşısında :

-Komutanım benim bir şikayatim var.

-Söyle.

-Mehmet onbaşı beni döğdi.

-Git, ben onun cezasını veririm.

-Ama yüzbaşım; hem döğdi , hem söğdi.

-Anladım, git cezasını veririm.

-Anama babama laf etti.

-Git cezasını veririz dedik ya.

-Benim anam da yohtur, babam da yohtur.

-Allah rahmet eylesin.Benim de öyle.Sen git anladım.

-Ama yüzbaşım, Mehmet onbaşı benim anama da laf etti , babama da laf etti.Anam da yohtur, babam da yohtur.Anam da sensin, babam da sensin.

Yüzbaşı :

-Derhal koş; çağır Mehmet Onbaşı`yı buraya! dedi.

Anadolu terbiyesi almis genç bir köy delikanlisi yasi kemale erince sevdigi kiz ile dügün dernek evlendirilir. Ancak gerdek gecesinin bir kaç hafta sonrasi delikanliyi askere alirlar.

Henüz dogru düzgün dizdize oturamadigi karisindan, o yasina kadar sürekli onu yönlendiren anne ve babasindan ayrilmak üzmüştür delikanliyi. Ama daha da önemlisi karisinin hamile kalip kalmadigini çok merak etmektedir. Düsünür tasinir bunu mektupla karisina sormaya karar verir.

Mektuba şöyle yazar:

Yürü mektubum yürü
Yardan haber al da gel
Bir iken iki olduk
Üç olduk mu sor da gel

Mektubu gönderir ve merakla yanit beklemeye başlar. Bir süre sonra karisindan mektup gelir. Yine naif bir dille yazilmistir:

Mektubun iyi mektup
Böyle mektup yine yaz
Tarlan ürün vermedi
İzinli gel yine kaz...

adam askerdeki oglunu evlendirir, gerdek gecesi oglan odaya girer yaninda gelin ile... aradan 2/3 saat gecmesine karsilik odadan ses cikmaz. baba merak eder iceri girer ,girer girmez agzi acik kalir.. oglan tavana cikmis karisinin uzerine atliyarak is bitiriyorr adam feryatla..oglum ne yapiyorsun delirdinmi?oglan:baba sen anlamazsin bu yeni stil.. bu arada 3 hafta gecer aradan , oglan donmustur tekrar askere ve postaci yaklasir ve bir telgraf uzatir telgrafta aynen sunlar yazmaktadir:........ oglum cabuk don stop..
anan oldu stop.
stilini si.... stop..

Bir albay, bir er, bir yasli kadin ve bir de genc kiz trende ayni kompartmanda yolculuk etmektedir. Tren bir tunele girip kompartman karardigi zaman, MUCUK bir öpücük sesi ve ardindan SIIRRRRAAAK ! diye bir tokat sesi duyulur. Tünelden ciktıktan sonra yasli kadin "Aferin genc kiza Nasil yapistirdi tokadi" diye düsünmekte ve kafasini sallamaktadir.
Genc kiz da "Zevksiz herif bu morukta ne buldu ki , bi de öpmeye kalkti ama kadin da iyi yapistirdi " diye dusunmektedir.
Albay ise "Ulan bizim esoglusu er, kizi öptü. Tokadi biz yedik" diye yanarken er de icinden soyle düsünmektedir:
"Hehe. Aferin lan bana. elimi öpüp nasil yapistirdim tokadi albaya...

[COLOR="Red"]Askerin biri bir bakışta herkesin boyunun ölcüsünü tam olarak doğru söylüyormuş ve arkadaşları buna çok şaşırıyorlarmış.Bir gün bunu komutana götürmüşler ve olan biteni anlatmışlar.Komutan inanmamış.
-"söyle bakalım benim boyumun ölçüsü kaç demiş".Asker aşağıdan yukarıya komutanı süzmüş ve " 1.75 efendim demiş."Komutan "Doğru hayret nasıl bildin" demiş.Asker "Bilirim tabi efendim ben kereste uzmanıyım demiş"
[/COLOR]

Temel'in askerlik yaptığı bölükte bir gün Temel'in arkadaşının babası ölür.
Komutanları der bunu alıştıra alıştıra kim söler.
Birden Temel akılarına gelmiş.Temel'i çağırmışlar. Anlatmışlar durumu.
Temel hemen arkadaşı cemali yanına çağırır.
- Ula Cemal Senin Amcan Varmudur?şakkıdı
Vardur.
Dayin Varmudur? sengözlerimebaksanab
Vardur.
Teyzen Varmudur?
Vardur.
Annen Varmudur?
Vardur.
Baban Varmudur?
Vardur.
Nah Vardur!
:jeyyar:
:1shok:

:roflol::roflol::roflol:

:roflol: ay çok güldüm hepsi süper devamlarını dilerim devamını getir çok güldüm kaydirigubbakcemile2

Temel'in askerlik yaptığı bölükte bir gün Temel'in arkadaşının babası ölür.
Komutanları der bunu alıştıra alıştıra kim söler.
Birden Temel akılarına gelmiş.Temel'i çağırmışlar. Anlatmışlar durumu.
Temel hemen arkadaşı cemali yanına çağırır.
- Ula Cemal Senin Amcan Varmudur?
Vardur.
Dayin Varmudur?
Vardur.
Teyzen Varmudur?
Vardur.
Annen Varmudur?
Vardur.
Baban Varmudur?
Vardur.
Nah Vardur!

EN ÇOK BUNA GÜLDÜM

Temel askerde iştimaya çıkmış yanında da arkadaşı ahmet vardır.Komutan sırayla soruyomuş. Vatan neyinizdir ahmet yüksek sesle Anamdır komutanım demiş. Sıra temele gelmiş Vatan neyindir ahmetin anasıdır komutanım demiş.sırnaşık şey

Mehmet askere gitmeden 1 gün önce geneleve gitmiş. Şans bu ya Memet'e belsoğukluğu bulaşmış. Acemilere kolay kolay hastane sevki olmaz ya durumun vahameti üzerne bizimkini askeri hastanenin üroloji (bevliye) polikliniğine sevketmişler. Sırası gelen Memet tabip binbaşıya şikayetini arzetmiş:Komutanı aciiiy sızliyyy ve yaniyyyy.akinti de geliyy... Doktor Memedin aleti alıp evirip çevirerek muayene ederken telefon çalmış ve binbaşı 1-2 dakika telefonla görüşmüş. Unutmuş tabii ve Memede dönüp tekrar şikayetini sormuş. Fakat Memet huşu içinde :
Memet deme komutanıııım, canım deee.....

dağ koyluklerinde yaşayan bir genç askere gider aradan zaman geçer ve askerlerin banyo vakti gelir banyo olurken bizimkinin kocaman aleti takılır arkadaşının gözüne sorar nerde büyüttün la onu oda tabii anlamaz hatta ne işe yaradığını bile bilmezmiş arkadaşı durumu komutanına anlatır komtanım komtanım bizim mahoda bi tik var ama garibim ne işe yaradığını bilmiyor der komutan çağır onu bana der ve maho gelir aç bakalım der ve bizim asker aga açar komtan bakarkı yılan yavrusu gibi der olum neye yarar o? bilmiyorum kumandanım der bak der iki eline al onu bir düdükle ileri bir düdükle geri yapacaksın der ve başlar düdük çalmaya düt ileri düt geri düt ileri düt geri bu iş bir müddet devam eder ve asker zevke gelir tam boşalacağı sırada komutan düdük çalmayı keser ve asker komutana garip garip bakarak düt de komtanıııııııııııııım

Adamın biri bir gün askere giderve orda çırıl çıplak fotorafını çektirir alt tarafını azan karısına üst tarafını kendisini özleyen yarı kör annesine gönderir.Fotoraflar karışır.3 gün sonra annesi arar.oğlum saçlarını ortadan ikiye ayırınca burnun çok büyük gözüküyo der :)))

Vietnam savasının en kritik günleriydi. Genç Amerikalı asker memleketteki eşine mektup yazarken itirafta bulunacağı tuttu: - “ sevgilim, buradaki kadınlar yalnız para için yatıyorlar. Böylesine para canlısı insanlara daha önce hiç rastlamadım.” Kısa süre sonra eşinden söyle bir cevap geldi: - “ sevgilim,sakın onlara 50 dolardan fazla para verme,ben burada ancak o kadar alabiliyorum.”

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…